Kaip oras dabar buvo Paryziuje kas buvote? Ziuriu prognozes kitai savaitei, jau nebematau tu siltu skaiciuku +21 .. negi atsals..
QUOTE(Andzeja @ 2012 03 28, 12:44)
Kaip oras dabar buvo Paryziuje kas buvote? Ziuriu prognozes kitai savaitei, jau nebematau tu siltu skaiciuku +21 .. negi atsals..
mes papuolem ant tu siltu dieneliu, truputi atves, bet neatsals stipriai, rodo apie 15-17, bet gali dar keistis, zinai svarbiausia saulyte sviestu ir viskas, susalt tikrai nesusalsit
yra ten ką veikti kai šalta. Vai kai lyja, ne taip smagu. O kai šalta galima Cinemagique, Animagique, Art of Disney Animation nueit ar STich live. BUzz lighyear laser blast eilej po stogu lauki.
Gryzom vakar is Paryziaus pilni ispudziu Disneilende nebuvo tiek daug zmoniu kiek bijojau kad bus del dvidesimtmecio sventes, bet buvo visai normaliai vaziavom su dukryte 2.8 metu, tai labai smagu buvo, yra tikrai ka veikti ten ir su mazais vaikais. Pagrindinis tikslas buvo susitikti su mano dukrytes mylimiausiu Mikiu, tai ji ir ivykdem nusifotografavo, gavo autografa paspaude rankyte, nosyte ir buvo baisiai patenkinta poto visa kelia snekejo kaip nosytei pyp dare kai ejo paradas, sauke mojuodama Mikiui: Miki, as tave myliu
ne, nei viena agentūra tokių kelionių neorganizuoja. Yra kelionės autobusu į Paryžių, kur viena kelionės diena skiriama disneilendui.
Mes organizuojamės keliones pačios, nes tikslas - pamatyti būtent Disneilendą ir praleisti jame daugiau nei pusdienį.
Mes organizuojamės keliones pačios, nes tikslas - pamatyti būtent Disneilendą ir praleisti jame daugiau nei pusdienį.
Sveiki, šį penktadienį važiuojame su dukryte i Paryžiu. Tikslas, aišku, aplankyti Disneilendą Klausymas gal ne į temą, bet gal žinote kaip vaikams su metro ir RER bilietais? dukrytei 4 m ar ir jai reikia bilieto? Taip pat gal žinote, kur būtų galima rasti didesnį prekybos centrą? Pačiame mieste aš jų nemačiau, kai paskutinį kartą buvau.
QUOTE(aquilatel @ 2012 04 10, 12:26)
Sveiki, šį penktadienį važiuojame su dukryte i Paryžiu. Tikslas, aišku, aplankyti Disneilendą Klausymas gal ne į temą, bet gal žinote kaip vaikams su metro ir RER bilietais? dukrytei 4 m ar ir jai reikia bilieto? Taip pat gal žinote, kur būtų galima rasti didesnį prekybos centrą? Pačiame mieste aš jų nemačiau, kai paskutinį kartą buvau.
didelis prekybos centras yra le defence rajone, netoli nuo porte mailot. mes ir sesiameciui ne visada zymejom bilietus. tiesiog ne visur puses kainos po vieną bilietą buvo pirkti, tai ir nepirkom visai šiaip nuo keturių metų yra pusė kainos.
QUOTE(guruguru @ 2012 04 09, 22:36)
Sakykite, o jūs į Disneilendą skridot/važiavot per agentūrą kažkokią?
Perskaiciau Disneilendo visa temute ir Paryziaus temas, kelione deliojaus pati, skaiciau situs patarimus, Makaliaus keliones ispudzius ir kt. Viska galima paciam sklandziai susiorganizuoti, tik pradzioj reikia siek tiek pasiskaityti, poto viskas pradeda svieseti ir aisketi kaip kur ka isigyti, kur geriau apsistoti ir tt
QUOTE(aquilatel @ 2012 04 10, 12:26)
Bilieta nuo oro uosto jei iki Porte Mailot vaziuosit autobusu reikes pirkti (nuo 3 m.), o metro ir RER kaip jau ir minejo nuo 4 m. Didelis prekybos centras yra salia Triumfo arkos, ir mazesniu yra tikrai nemazai visur.
truputis foto
Papildyta:
Papildyta:
Sveiki, nezinau ar tikrasi iseis bet kaip ir planuojam i Disneylenda, gal paskutini karta tai noriu i Disneylendo viesbuti, o nebe partneriu, sakykit kokius rekomenduotumet (ypac aktualu pusryciai kokie, nes vaikai ne viska valgo) ir kaip surasti pigesne kaina, nes duoda dabar vel gaunas tribubai pigiau parneriuose
disneilendo viešbučiai brangūs
Sante Fe, Cheyenne, Sequia lodge ir new port bay - paprasti continental pusryčiai: bandelės, dešra, sūris, sausi pusryčiai jogurtai. Hotel New York ir Disneyland hotel yra ir karšti. Šiaip nesitikėkit kažką TOKIO pusryčiam gauti - viskas paprasta.
Pigesnė kaina tik per akcijas, kito varianto nėra.
Sante Fe, Cheyenne, Sequia lodge ir new port bay - paprasti continental pusryčiai: bandelės, dešra, sūris, sausi pusryčiai jogurtai. Hotel New York ir Disneyland hotel yra ir karšti. Šiaip nesitikėkit kažką TOKIO pusryčiam gauti - viskas paprasta.
Pigesnė kaina tik per akcijas, kito varianto nėra.