Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

ISILA VAU KAIP JUMS SMAGU BUVO, MUSU LAUKIA SITAS MALONUMAS KITA SAVAITE:)
O TA REGISTRUOTA INTERNETU PIRKTA LAPA ATSIPRINTINTI REIKIA, PRISISTATANT I VIESBUTI?

Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2012 03 23, 20:18)
ISILA VAU KAIP JUMS SMAGU BUVO, MUSU LAUKIA SITAS MALONUMAS KITA SAVAITE:)
O TA REGISTRUOTA INTERNETU PIRKTA LAPA ATSIPRINTINTI REIKIA, PRISISTATANT I VIESBUTI?

Būtinai, be jo neįsichekinsit mirksiukas.gif

fainai bus jum, pamatysit 20-mečio šventę. Tik turbūt žmonių bus dar daugiau nei kad mum buvo doh.gif kažkaip šįmet jų labai daug, pernai dvigubai mažiau tokiu laiku buvo
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 23, 21:42)
Būtinai, be jo neįsichekinsit  mirksiukas.gif

fainai bus jum, pamatysit 20-mečio šventę. Tik turbūt žmonių bus dar daugiau nei kad mum buvo  doh.gif kažkaip šįmet jų labai daug, pernai dvigubai mažiau tokiu laiku buvo

taigi va, ir draugas kuris Ispanijoje gyvena sake, jog visi ispanai varo per sventes i disneilenda, tik viliuosi jog mes dar ant to bumo labai nepapulsim bet jau jau, mes terciadieni nuvykstam ir sekmadeini balandzio 1 diena jau po pietu isvaziuosim, tai manau kazkaiek grazumopamatysim.Ar paradai buvo jums?
Atsakyti
paradai būna kasdien, visada mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 22, 15:31)

kiek visas malanumas kainavo ? blush2.gif Galite ir i az parasit blush2.gif

Mes vis planojam Dysneilenda, jai bus per brangei tai I Danija i Legolenda su masina varisim. rolleyes.gif
Atsakyti
Sis malonumas nera pigus, bet ko nepadarysi del vaiku svajones smile.gif
Papildyta:
Mums liko viena dienele, ir mes jau busim TEN thumbup.gif kaip tik orai superinaii dabar, tai laukiu su nekantrumu, o ISILA o kaip NY viesbutyje yra higienos priemones ta prasme sampunas muilas , ir .t.t ar mums detis savo ar bus ten, nes i baseiniuka tai planuojam visi kas vakar ilysti, kad saldziau tvirciau miegotusi blush2.gif ranksluostukai yra te kiek pamenu rasei....o ko reik isidet is savo patirties parasyk, pirma kart vaziuojam i tokias aktyvias ne poilsines atostogas biggrin.gif net paimetus , bet as tokia uztikrinta kad viskas sklandziia praeis, su jusu pagalba, as tokia pasitikinti savimi, kad viska rasiu ten, mano vyras zinai tik del tvirto uznugario mirksiukas.gif mirksiukas.gif o visos smegenys pas mane blush2.gif bet nieko viskas bus tvarkoj thumbup.gif thumbup.gif

ir kas didziausia stagmena, kad vaikam dar nesakem kas ju laukia, tai kai pagalvoju kaip jie apsidziaugs tai ojoj, net dabar ciurpuliukas nubega, sakau nemoketu didysis skaitytitai ir oro uoste nesakyciau iki pat finiso istvertume, bet jis gudruolis vika suprastu kur lekiam, tai sakem pakelsim kai reiks vilktis ir anksti lekti i oro uosta, bagazus sukrausiu kol bus mokykloj thumbup.gif ir viska filmuosim ju reakcija ir t.t. prisiziurejau cia youtubej kaip vaikai reaguoja sakau idomu kaip maniskiai g.gif
Atsakyti
viskas viešbuty yra: muiliukai, šampūnai, dušo želė, kasdien naujų padeda, jokių problemų. Tik šampūną aš savo vežiaus, nepatinka man tie viešbutiniai.

Aišku viskas sklandžiai praeis, net neabejok, bus labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kam bus naudinga informacija. Šeštadienį buvom Disneilende, viskas įspūdinga, bilieto kaina - taip pat smile.gif . Suaugusiems 71 euras, vaikams 4-11 metų
-63 eurai į abu parkus. Gailėjaus, kad nepirkau bilietų internetu, nes išvažiuojant kaina į abu parkus buvo 60 eurų.
Atsakyti
Sveikos,
Isila nu smagu kad gerai praleidot laika thumbup.gif

Mres ir jau namie, Viskas buvo super, neskaitant tai kad mazius labai sirgo ir ar isvis vyksim i kelione kabojo po dideliu klaustuku, na bet isvykom ir labai patenkinti, parku, viesbuciu, mum laaaaaaabai patiko, na gal i NY ir pabandyciau bet i Disneyjaus viesbuti net nenoretume , jis paciam surmulyje, mes jau gryzinedami i viesvuti dziaugemes ramybe ir tyla.Del vaiku lygu deje baseinas buvo atsauktas, bet visa kita thumbup.gif
Beje pries isvykstant sugedo internetas, o transfera buvau pasilikusi paskutinei minutei, ezyshute , jau kai buvom Disneylande suzinojom kad atsake nes nebebuvo vietu, Rs transport nebeatkasiau kontaktu, viskas liko mano kompo, tai paprasiau viesbutyje kad suorganizuotu mum transfera, tai per viesbuti musu seimai net taksi pigiau butu buvo, seip taksi ima 190e o per viesbuti 160, na bet norejosi ko pigesnio ir sutare su Lineja transport http://www.transport-linea.com/en/ , vsiem mum kainavo 120e, vaziavom vieni su autobusiuku, viskuo patenkinti.
Beje , mano vaiku amzius labai skitingas - 11,6 ir 2 metukai, tai galiu palygint ir pasakyt kad idomiausia buvo vyresneliui, o su mazesneis nei 5-6 metu net nera reikalo ten vaziuoti.
Papildyta:
dar del bilietu i parka, mes sakemes viesbuti su bilietais 3 naktim, tai buvo nuo 20iki23d, o ant parko bilietu buvo uzrasyta jog jie galioja iki 27d, tai mes juos pardavem uz simboline kaina studentams, jie labai tuom dziaugesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 28 kovo 2012 - 10:11
Sveikos mrginos, Patrkit, prasau, koks vasaros laikas geriausias aplankyti Disneilenda? Vasaros pradzia ar vasaros vidurys gal... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 03 28, 10:22)
Papildyta:
dar del bilietu i parka, mes sakemes viesbuti su bilietais 3 naktim, tai buvo nuo 20iki23d, o ant parko bilietu buvo uzrasyta jog jie galioja iki 27d, tai mes juos pardavem uz simboline kaina studentams, jie labai tuom dziaugesi smile.gif

o jie dar galios? Nes jei 3 dienom, tai reiškia, kad lyg per tą laiką tris dienas parke galit lankytis, ar ne? g.gif

QUOTE(mergicka @ 2012 03 28, 13:47)
Sveikos mrginos, Patrkit, prasau, koks vasaros laikas geriausias aplankyti Disneilenda? Vasaros pradzia ar vasaros vidurys gal... blush2.gif

labai reiktų atsižvelgti kada atostogos Prancūzijoj ir UK. Aš turbūt važiuočiau pradžioj, nes vėliau man būtų per karšta
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 28, 12:15)
o jie dar galios? Nes jei 3 dienom, tai reiškia, kad lyg per tą laiką tris dienas parke galit lankytis, ar ne?  g.gif

tai mes taip bet ant bilietu galiojimas parasytas ilgesnis buvo, beje mes nuejom pasitikslinti ir tie kurie praleidzia pro vartelius , sake kad taip bilietai galioja iki 27d kaip parasyta
Atsakyti