Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(zuika23 @ 2012 03 13, 17:00)
o kaip įvairinsit kelionę?  bigsmile.gif

mes is Airijos, plauksim su laivu iki Prancuzijos , tada apsistosim tame uostamiestyje , o veliau su traukiniu i Disneylanda smile.gif

QUOTE(Idava @ 2012 03 15, 09:21)
vat ir man tokių baimų yra....

o nera kad bilietus galima vietoj atsiimti? g.gif
Papildyta:
Nu va pasiziurejau, jus juk galit patys atsiprintinti tuos bilietus, ten kai daeini delivery yra parasyta pasirinkt ar atsiprintinti namie ar atsiusti pastu.Prie atsiprintinti namie yra nurodytos programos kuris reikalingos ir nuspaudus jas gali isidiegti. 4u.gif
Atsakyti
Neperskaičiau visos temutės blush2.gif Gal kuri galėsite atsakyti, ar įmanoma nusipirkti bilietą į patį Disneilendo parką pigiau - t.y.: skaičiau, kad jis galioja pusę metų. Tai klausimas toks - jei jau kažkas buvo parke ir pasinaudojo tuo bilietu, tačiau dar nepraėjo pusė mėtų, ar galima su tuo pačiu bilietu vėl keliauti į parką? 4u.gif
Iš anksto ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2012 03 17, 23:31)
Neperskaičiau visos temutės  blush2.gif Gal kuri galėsite atsakyti, ar įmanoma nusipirkti bilietą į patį Disneilendo parką pigiau - t.y.: skaičiau, kad jis galioja pusę metų. Tai klausimas toks - jei jau kažkas buvo parke ir pasinaudojo tuo bilietu, tačiau dar nepraėjo pusė mėtų, ar galima su tuo pačiu bilietu vėl keliauti į parką?  4u.gif
Iš anksto ačiū už atsakymą  4u.gif

Nekilo mintis, kad Disneylendas pakankamai pažengęs informacinėmis technologijomis (gal bent tiek kiek autobusai su skaitmeniniais bilietais) ir vieną kartą panaudotas bilietas jau nebegalioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2012 03 18, 08:19)
Nekilo mintis, kad Disneylendas pakankamai pažengęs informacinėmis technologijomis (gal bent tiek kiek autobusai su skaitmeniniais bilietais) ir vieną kartą panaudotas bilietas jau nebegalioja?  g.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif Tiesiog kilo mintis, kad gal galioja, nes nematau tuomet prasmės bilieto galiojimui pusei metų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2012 03 18, 10:15)
Ačiū už informaciją  4u.gif Tiesiog kilo mintis, kad gal galioja, nes nematau tuomet prasmės bilieto galiojimui pusei metų  blush2.gif

gal kartais buna akcijos, nutaikai laika nusipirkti, kelione susiplanuoji veliau. arba budamas cia lietuvoje, nusiperki ir eini i parka po keliu savaiciu ir visokioms panasioms situacijoms..
Atsakyti
QUOTE(loretaval @ 2012 03 18, 18:17)
sveiki, gal galit patarti, kaip iš metro stoteles  Charles-de-Gaulle-Etoile
pasiekti Disneilenda? aciu

Atsakyti
gal zinot, kaip dabar ar dar galima naktini tura po PARYZIU isanksto uzsisakyti telefonu, ir koks tel.nr.?
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2012 03 20, 22:05)
Isila, jus kurrrrr ????  vacation1.gif  Gal pasilikot Disneylande  ploja.gif

kaip tai kur? Svečiuose pas Mikį :hihihi;

grįžom naktį 23.20val kažkur, tai kol nuėjom miegot.

oi, nežinau kaip ir papasakot... Kaip fainai viskas buvo, tiesiog pasaka. tiesa, žmonių buvo daug daugiau nei pernai, bet vis tiek smagumėlis.

Pasakot tikrai turiu ką, visko matėm, viską veikėm. Oro buvo visokio: pirmas dvi dienas buvo tikrai virš 20, bent taip jautėsi, savaitgalį buvo lietus ir šalta, paskui dvi dienas buvo šalta, bet įsidienojus atšildavo, bet striukių reikėjo. na, o vakar buvo vėl puikus oras, kiek vėjas reikalą gadino.

Viešbutis nuostabus, aptarnavimas super. vaikų atvykimo dieną laukė du Plutai ant lovų, o kas vakarą rasdavom paklotas lovas ir po šokoladinę monetą miegui pasaldinti thumbup.gif

Kasdien vakare ėjom į baseiną, vaikai labai patiko.

Buvom Mickeys cafe ir Cowboy cookout, kad veikėjus pamatyt. Visur buvo labai gerai, labai skanu, veikėjai super. Na, kainos kandžiojasi...

Įspūdžių daug, nuotraukų irgi, jas parodysiu vėliau.

Ką papasakot?
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 14, 21:47)
visko gali būti, nes kelias savaites pražiūrėjau tai rašo kad tokio skrydžio nerasta  g.gif

dėl nesuprantamų priežasčių ryanair'as kažkodėl neduoda. kaip jau minėjau, nueikit info į kokią agentūrą, jie tikrai pasakys. Aš taip dariau ir pagal tai kelionę derinau.

Bilietai į DLP skirstomi dar ir pagal tai KIEK dienų galioja. jei pirkot 1 dienos bilietą, tai jį galit panaudot 1 dieną per pusę metų. Nėra nustatytos datos kurią būtent dieną jis galioja.
Papildyta:
QUOTE(Laimucka @ 2012 03 20, 20:39)
gal zinot, kaip dabar ar dar galima naktini tura po PARYZIU isanksto uzsisakyti telefonu, ir koks tel.nr.?

aš skambinau tuo bendruoju, kur užsakinėt viešbučius.
Atsakyti
Isila, kaip ten su tuo transportu nuo oro uosto? Ar pasitinka jus zmogus ir palydi iki masinos?Gavau vauceri, bet nelabai supratau: ar turiu pries 24 val. iki skrydzio dar karta patvirtinti, ar jei pasikeistu kas- tada ne veliau nei pries 24 val.pranesti?
Atsakyti
jūs irgi RS transports užsisakėt? aš nieko netvirtinau schmoll.gif atskridom 45 min per anksti, tai aš jiem paskambinau, pasakiau, jie pasakė, kad bus už 30min. Taip ir buvo. Kai privažiavo orouostą, man paskambino ir tiksliai sakė, kur stovi, aš sakiau, ką aš matau, tai man aiškino katron pusėn eiti. Buvau per toli nuėjus į šoną. Jie stoja iškart prie terminal1 išėjimų, kurie yra priešais check-in. Na, Beauvais toks mažas, nepasiklysi. Be to, jie paskambina, padeda. Servisas tikrai geras. Mašinos patogios, šiltos, varuotojai mandagūs - sudeda visus daiktus, padeda įlipti. Jei reikės vaikų kėdučių, galit priminti, nes mano vyresnėliui pamiršo. Iš orouosto paėmė su "mikriuku", o atgal vežė su lengvaja mašina. Važiavom vieni, nebuvo kitų keleivių, nors ėmėm shared variantą. Kelionė nuo orouosto/į orouostą trunka 1h30min, kelias ilgas, vaikai spėja pamiegoti hihihi.gif
Atsakyti
Aciu! Taip,taip, mes uzsisakem RStransport.Parasiau, kad atskrisim 14.45, tai zadejo, kad 15 val.lauks musu. Bet jei atskrisim anksciau, tai nezinau kaip susikalbesim telefonu, nei prancuziskai nemoku, nei angliskai. Nebent sunus pades, bet ir jis tik mokyklos kursa moka, o jam dar tik 13. Na as taip pat shared varianta emiau, tai jei ka-vaziuosim su oro uosto shattle. O kodel anksciau atskridot?Kiek ziurejau, tai tiesioginis skrydis visur trunka apie 2.30, ar cia jie negerai nurodo ta laika?Del vaikisku keduciu- tai net nezinau, ar mums reiks, nes kaip jau minejau vaikai mano 13m. ir 6m.
Atsakyti
nežinau, bet staiga stiuardesė pasakė, viskas, leidžiamas, 45 min anksčiau bigsmile.gif skrydis trunka 2.20, mes tikrai išskridom 15 min anksčiau blink.gif
Atsakyti