Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 13:43)
pernai pirmą kartą važiavau su vienu vaiku, šįmet imu abu. Bet pernai skridom su airbaltic'u, ten viskas normaliai su tom vietom.

na skrydis lėktuvu tai niekis unsure.gif kažkaip nuo oro uosto jau būtų sunkiau blush2.gif bent viena pirmą sykį nedrįsčiau. Dėl tokių dalykų esu bailė blush2.gif nžn kodėl bet toks jausmas kad išlipus iš lėktuvo apimtų panika ir nežinočiau ką daryti blush2.gif o čia dar vaikas mažas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 13, 13:44)
tai o būna pigiau dar nei 72 litai vienam asmeniui į vieną pusę  blink.gif nes 3 asmenim gaunas pirmyn atgal 620 lt (bet be bagažo kaip supratau)  g.gif o mes su vyru vis neapsisprendžiam ar spalio mėn važiuot, ar vat tokiu metu važiuot kaip dabar  unsure.gif o neapsisprendžiam tik dėl to kad norim kad vaikas daugiau suprastų. Tokiu metu kitą met jam būtų virš 4 metukų jau  ax.gif

nezinau , nenagrineju skrydziu is lt, bet seip pagal ryanairo politika tai taip, nes per nuolaidas tai nebuna kokiu tai mokesciu kurie labai stipriai sumazina kaina.
Seip manyciau 4 su puse metuku puikus amziu thumbup.gif
del bilieto tikrai ji vos ne padvigubes kai suvesit mokescius, bet idomumo delei kiek prisides prie bilieto kainos jus pabandykit issirinkt bilieta ir uzsisakyti ji, na uzsipildykit viska ir net kortele iveskit is kokios mokesit nes ir tam mokestis yra ir matysite galutine kaina, tiesiog nemokekite o iseikite is puslapio, as taip visada darau kad zinociau kiek man reikia pridet prie rodomos bilieto kaimos , kad gauti galutine 4u.gif
Atsakyti
mano manymu, iki 3 metų vaikų vežtis nežinau ar verta. Man jų labai gaila, kai jie eilėse stovi. ypač metinukų vežimukuose.
o su tais bilietais tai tikrai tik pradžioj atrodo kaip pigiai, o paskui tas, anas, tie mokesčiai, kitokie mokesčiai, rezultatas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 16:20)
mano manymu, iki 3 metų vaikų vežtis nežinau ar verta. Man jų labai gaila, kai jie eilėse stovi. ypač metinukų vežimukuose.
o su tais bilietais tai tikrai tik pradžioj atrodo kaip pigiai, o paskui tas, anas, tie mokesčiai, kitokie mokesčiai, rezultatas...  doh.gif

nu va musu mazius bus vienas is ju, bet kadangi busim su vyru tai vienas gales eileje stovet kitas su uo laika leisti biggrin.gif seip nebenorejom temti nes vyresnelis jau gan didelis, jam jau 11m, o dar nebuvesir dukra vis reklamas ziuri per tv ir prasosi, tai nieko ziuresim kaip mum seksis, tikiuosi maziui ir bus ispudis geras, o po keletos metuku teks dar karteli nuvaziuot.Seip gal jai ne tos dideles nuolaidos ir nebutume dar vaziave.Manes ir MB asmeniskai disneylandas nevilioja, mieliau kur kitur atostogu nuvaziuotumem smile.gif todel nusprendem paivairinti kelione, kad siokia tokia atrakcija butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 13 kovo 2012 - 18:36
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 15:20)
o su tais bilietais tai tikrai tik pradžioj atrodo kaip pigiai, o paskui tas, anas, tie mokesčiai, kitokie mokesčiai, rezultatas...  doh.gif

jei važiuotumėm spalį tai būtų sūnui jau 3,8 mėn, jei kitų metų kovą, tai būtų 4,1 metų (įteiktumėm gimtadienio proga bilietus) smile.gif tai vat ir mėtomės, nes tokiems mažuliukams tai ir keli mėn daug reiškia ax.gif bet aišku ir dabar užsiminiau, tai klausia kada skrisim, vis vardina ką pamatys: plutą, mikį, miegančią gražuolę, mašinas lotuliukas.gif tada dar klausinėja ką dar pamatys bigsmile.gif (buvom Disney on ice, tai susipažinęs su herojais). Tai jau kad važiuosim tai faktas tik didysis klausimas KADA? lotuliukas.gif na, gal tada kai bus gera kaina hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Milux @ 2012 03 13, 15:36)
Manes ir MB asmeniskai disneylandas nevilioja, mieliau kur kitur atostogu nuvaziuotumem smile.gif todel nusprendem paivairinti kelione, kad siokia tokia atrakcija butu.

o kaip įvairinsit kelionę? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 13 kovo 2012 - 18:59
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 17:43)
pernai pirmą kartą važiavau su vienu vaiku, šįmet imu abu. Bet pernai skridom su airbaltic'u, ten viskas normaliai su tom vietom.

Sveiki.
Gal galite parasit :
Kiek kainoja iejimas i D.parka suougusem ir vaikui 6-7 metu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maja-as @ 2012 03 13, 17:04)
Sveiki.
Gal galite parasit :
Kiek kainoja iejimas i D.parka suougusem ir vaikui 6-7 metu ?  blush2.gif

per čia bandykit žiūrėti https://www.booktick...id=32454335543R ax.gif nžn ar atsidaro nuoroda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 15:59)
o jeigu iš Kauno? Pvz darant taip kaip mes? Iš kauno skrenda pirmadieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. mes išskrendam ir grįžtam trečiadienį.

Papildyta:
QUOTE(NUBI @ 2012 03 14, 22:10)

Kiek zinau, ryanair is Vilniaus skraido nuo balandzio iki spalio, o is Kauno tuo metu neskraido. Bet gal ir klystu.
Atsakyti
QUOTE(NUBI @ 2012 03 14, 18:13)
Papildyta:

Kiek zinau, ryanair is Vilniaus skraido nuo balandzio iki spalio, o is Kauno tuo metu neskraido. Bet gal ir klystu.

visko gali būti, nes kelias savaites pražiūrėjau tai rašo kad tokio skrydžio nerasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 14, 11:40)
na ką, viskas, iškeliaujame  thumbup.gif savaitė su Mikiu laukia yahoo.gif

Geros keliones, lauksim ispudziu thumbup.gif mes irgi jau nekanktraujam savo keliones wub.gif
tik kas man pasakys, negi niekas neuzsakinejo isankstiniu bilietu i Disneilenda, tik i parkus be viesbucio? As dabar noriu juos uzbookint, ar as juos iskart gausiu elektroniniu budu, ir ar galios bilietai balandzio pradzioj, nes raso kad bilietas galioja 6 men. po apmokejimo, bet nurodyta kaina galioja iki kovo 28 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 03 15, 09:30)
Geros keliones, lauksim ispudziu  thumbup.gif  mes irgi jau nekanktraujam savo keliones  wub.gif
tik kas man pasakys, negi niekas neuzsakinejo isankstiniu bilietu i Disneilenda, tik i parkus be viesbucio? As dabar noriu juos uzbookint, ar as juos iskart gausiu elektroniniu budu, ir ar galios bilietai balandzio pradzioj, nes raso kad bilietas galioja 6 men. po apmokejimo, bet nurodyta kaina galioja iki kovo 28 d.  ax.gif

ten rašo, kad bilietus atsiunčia paštu ir tai užtrunka 10 dienų.
manau galios tie bilietai, bet perkant po 28 dienos bus kitos kainos.
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2012 03 15, 10:52)
ten rašo, kad bilietus atsiunčia paštu ir tai užtrunka 10 dienų.
manau galios tie bilietai, bet perkant po 28 dienos bus kitos kainos.

unsure.gif reik tada skubet uzsakinet kad spetu atsiust balandzio pradziai, blogaiusia butu jei uzsisakom ir kai reikes isvaziuot nebus dar atsiunte bilietu, reiektu is naujo pirkt doh.gif
Atsakyti