Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(zuika23 @ 2012 03 13, 08:55)
nu vat bėda viena su tuo ryanair kad skrydžiai ne kiek vieną dieną. Tai pirmą ir paskutinę dieną reiktų nakvoti kituose "papigeiskuose" viešbučiuose. Bet ne bėda, nes norėčiau dar Paryžių pamatyti  wub.gif bet užtat 5 naktis ir 6 dienas būtumėm NY viešbutyje ir parkuose  bigsmile.gif už 1100 e  rolleyes.gif

na, reik MB imti už pakarpos ir spirt važiuot  biggrin.gif

tik db pamąsčiau, kad visgi reikia minimalaus bagažo. Gal ir rankinio užtektų  g.gif nes paskui tąsytis su tais lagaminais  doh.gif

Zuika , tai is Airijos , konkreciau is Dublino yra ir rytiniai reisai, nebent jum netinka 4u.gif o be bagazo tai vargu 6 dienom g.gif

Isila , jau susiruosusi? bigsmile.gif

Mes prasiilginom sau ir paivairinom kelione, kadangi taippat is airijos, pasirinkom kelta i prancuzija bigsmile.gif tada tam miestelyje kur atplauksim liksim nakvot , o paskui su traukiniu i Disneylanda is ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 03 13, 11:04)
Zuika , tai is Airijos , konkreciau is Dublino yra ir rytiniai reisai, nebent jum netinka 4u.gif o be bagazo tai vargu 6 dienom g.gif

Isila , jau susiruosusi? bigsmile.gif

Mes prasiilginom sau ir paivairinom kelione, kadangi taippat is airijos, pasirinkom kelta i prancuzija bigsmile.gif  tada tam miestelyje kur atplauksim liksim nakvot , o paskui su traukiniu i Disneylanda is ryto smile.gif

nea, nea, mes iš Lietuvos biggrin.gif tik per Airišką puslapį bilietus pirktumėm (taip juk galima g.gif ) o LT iš Vilniaus į Paryžių lėktuvas skrenda tik kas antrą dieną ir šeštadienį sekmadienį nėra reisų. Nes jei pvz skristi spalio 8 d. iškart į viešbutį, tai į parkus taip ir nenueitumėm, nes lėktuvas nusileidžia 14,45. tai kol per visus patikrinimus praeiti, lagaminus susigaudyti, iki viešbučio nusigauti, tai geriausiu atveju 18 val būtumėm vietoje. Tai kas jau tos dvi valandos (jei ir tiek būtų). O 4 naktų vėl neišeina imti, nes tą dieną ir dar sekančią lėktuvai neskrenda į LT doh.gif tai jei 5 naktis imti, tai dar vis tiek vieną naktį reiktų pigesniame viešbutyje imti, nes lėktuvas anksti į LT skrenda (9 ryto). Tai vėl, mokėti tik už naktį +200 eurų imant 6 naktis ir ryte nebeeiti į parkus neapsimoka manau g.gif O ir arčiau oro uosto reiktų ieškotis nakvynės, kad vidury nakties grūstis iki oro uosto nereiktų doh.gif

nu žodžiu, norint kad būtų patogu ir kuo geriau, reikia visus plius minus susidėlioti 4u.gif

o kas liečia bagažus, tai aišku, kad kokio vieno reiktų normalaus lagamino ir vieno rankinio g.gif nes jei imti tris normalius lagaminus ir dar tiek pat rankiniu, tai ką aš žinau lotuliukas.gif
Atsakyti
ai Zuika , viskas aiskus, ne taip supratau.Na tai dilema biski su tais skrydziais gaunasi.
O su Wizz Air neziurejote? Jie is Vilniaus skraido.Del bagazo tai jo , niekam gi ten nereikia tiek apsikrauti.
Atsakyti
o jeigu iš Kauno? Pvz darant taip kaip mes? Iš kauno skrenda pirmadieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. mes išskrendam ir grįžtam trečiadienį.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 11:59)
o jeigu iš Kauno? Pvz darant taip kaip mes? Iš kauno skrenda pirmadieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. mes išskrendam ir grįžtam trečiadienį.

nu aš ir žiūrėjau iš Kauno, bet man kažkodėl nei vieno skrydžio neranda g.gif reikia dar mėginti gal. Tik iš Vilniaus rodo kad pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį skrenda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Milux @ 2012 03 13, 11:56)
ai Zuika , viskas aiskus, ne taip supratau.Na tai dilema biski su tais skrydziais gaunasi.
O su Wizz Air neziurejote? Jie is Vilniaus skraido.Del bagazo tai jo , niekam gi ten nereikia tiek apsikrauti.

per wizz air gaunasi 1122lt + rezervacijos mokestis 28 lt. Tai dvigubai brangiau nei per rayneir doh.gif o atvykimas į Paryžių ar išvykimas irgi nieko gero doh.gif panašus laikas rolleyes.gif tad reiktų vistiek kažką mąstyti apie apsistojimą kituose viešbučiuose, kad nereiktų papildomai mokėti tik už tai kad pernakvosi ir nenueisi ten dėl ko atvykai. tai aš geriau pigesniame pernakvosiu ir dar kažkaip iki Eifelio nusigausiu rolleyes.gif
Atsakyti
Zuika, tu kaip supratau spalio menesiui ziuri?Tai kiek pazystu Ryanaira tai neverta dar taip is anskto uzsakinet, nes jie tiem menesiam dar netaiko nuolaidu.
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 03 13, 12:24)
Zuika, tu kaip supratau spalio menesiui ziuri?Tai kiek pazystu Ryanaira tai neverta dar taip is anskto uzsakinet, nes jie tiem menesiam dar netaiko nuolaidu.

tai o būna pigiau dar nei 72 litai vienam asmeniui į vieną pusę blink.gif nes 3 asmenim gaunas pirmyn atgal 620 lt (bet be bagažo kaip supratau) g.gif o mes su vyru vis neapsisprendžiam ar spalio mėn važiuot, ar vat tokiu metu važiuot kaip dabar unsure.gif o neapsisprendžiam tik dėl to kad norim kad vaikas daugiau suprastų. Tokiu metu kitą met jam būtų virš 4 metukų jau ax.gif

bet kad važiuosim, tai faktas thumbup.gif aš visada norėjau į Disneylendą ir sakiau, kad kai turėsiu savo vaikų, tai būtinai važiuosim wub.gif tai dabar jau man niekas nesutrukdys bigsmile.gif

o kadangi vistiek jau maždaug nusimatėm sumą kurią galėsim visai kelionei paskirti, tai norisi kad už tą sumą sulaukus nuolaidų išeitų daugiau malonumo pabūti ten wub.gif tai vat ir dairausi iš anksto blush2.gif
Atsakyti
mes už nakvynę viešbuty šalia DLP mokam 80Eur.
Ryanair skrydžiai popietiniai, tik šeštadienio rytinis, bet, kaip minėjau, DLP tada brangiau ima. Pabandyk nueiti į agentūrą ir pasidomėti bilietais. Pvz man pačiai pažiūrėt nedavė, o agentūroj viską susakė blink.gif
zuika, aš brangiau mokėjau, 1060lt su bagažu 3 asmenim, o po to dar išsipirkau rezervuotas vietas.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 12:55)
mes už nakvynę viešbuty šalia DLP mokam 80Eur.
Ryanair skrydžiai popietiniai, tik šeštadienio rytinis, bet, kaip minėjau, DLP tada brangiau ima. Pabandyk nueiti į agentūrą ir pasidomėti bilietais. Pvz man pačiai pažiūrėt nedavė, o agentūroj viską susakė  blink.gif
zuika, aš brangiau mokėjau, 1060lt su bagažu 3 asmenim, o po to dar išsipirkau rezervuotas vietas.

gerokai daugiau gaunasi DLP smile.gif jei pagal tai kiek Jūs mokėjote 80 e, tai net 120 eurų daugiau blink.gif tai apie 400 litų daugiau gaunasi doh.gif

o ką ten išsipirkti? Ir aš jei dabar užsisakinėčiau tai turbūt irgi apie 1000 lt kainuotų lėktuvo bilietai. Na gal mažiau kokiu 100 lt, nes kai pradedi pirkti, tai žiūrėk čia keli litai už tą, keli litai už aną. Tai žiūrėk jau padvigubėja pradinė suma biggrin.gif

Beje, Isila, Miliux ačiū labai už mano minčių srauto išklausimą apie kelionę ir nukreipimą bei paprotinimą smile.gif kažkaip susistygavau +- viską ir žinau ko ieškoti dabar ir laukti thumbup.gif tai po truputį dairysiuos bilietų ir lėksim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 13 kovo 2012 - 16:16
nu matai, aš pergyvenau kaip čia aš viena su dviem vaikais ir nesužymėtom vietom hihihi.gif mąsčiau apie priority, bet paskui nusprendžiau, kad rezervuosiu vietas (mes žinom kur tiksliai sėdėsim). Tai va, bent tiek ramu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 13:17)
nu matai, aš pergyvenau kaip čia aš viena su dviem vaikais ir nesužymėtom vietom hihihi.gif mąsčiau apie priority, bet paskui nusprendžiau, kad rezervuosiu vietas (mes žinom kur tiksliai sėdėsim). Tai va, bent tiek ramu.

čia tas tai jo unsure.gif kažkaip pirmą kart viena su vaiku nedrįsčiau važiuot unsure.gif bet jūs ne pirmą kart ten skrendat?
Atsakyti
pernai pirmą kartą važiavau su vienu vaiku, šįmet imu abu. Bet pernai skridom su airbaltic'u, ten viskas normaliai su tom vietom.
Atsakyti