Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

[quote=Andzeja,2012 03 12, 16:43]
Sveikos,
gal kas man pades, kas jau uzsakinejo, mums reik bilietu balandzio pradziai, suvedu duomenis, cia raso:
1 day at the Disney Park of your choice.
Valid 1 year from date of purchase.
Price valid until 28th March 2012.
Tai kaip suprantu galios man po apmokejimo 1 metus laiko, o ka reiskia, kad kainos galioja iki kovo 28d. Ar jei isigyju isankstini, mano bilietas vistiek galioja, kad jei ir po kovo 28 d. pabrangs , taip? smile.gif
ir dar karteli paklausiu, 1 park mums uzteks su mazu vaikuciu dienai? nereikia imti dvieju parku ar 1 park and Studios?
[
/quote
Man agenturoj uzsakinejo bilietus birzelio menesiui su dabartinem nuolaidom.Vienintelis dalykas, kad reikejo apmoketi iki kovo 2, o bilietus atsius tik geguzes pradzioj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NUBI: 12 kovo 2012 - 20:15
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 12, 17:12)
na aš žiūrėjau 4 naktim Hotel New York, bet turbūt už tiek per daug noriu mažos kainos  g.gif Skaičiau čia forume, kad rugpjūčio mėn kažkas buvo nusipirkęs bilietus spalio atrodo mėnesiui su ta gera nuolaida g.gif na aš neskubu labai pirkti čia ir dabar. Dar tik dairausi. O ir turiu galimybę rinktis važiuot bet kada, bele tik pigiau bilietus gauti  rolleyes.gif jei pavyzdžiui gautumėm spalio-lapkričio mėnesiui tai vaikui būtų nepilni 4 metai, otai ir stabdo. Norisi kad suprastų daugiau  unsure.gif

New York už tiek negausi schmoll.gif, pernai 4 naktys man ir vaikui su nuolaidom atsiėjo 800Eur. O jūsų bus 2 suaugę mirksiukas.gif belieka tik stebėt akcijas, žiūrėt kitų šalių DLP psl ir laukt, rizikuot.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 12, 17:59)
New York už tiek negausi  schmoll.gif, pernai 4 naktys man ir vaikui su nuolaidom atsiėjo 800Eur. O jūsų bus 2 suaugę  mirksiukas.gif belieka tik stebėt akcijas, žiūrėt kitų šalių DLP psl ir laukt, rizikuot.

tai dabar galima pirkti už 1100 e atrodo spalio mėnesiui. Tik jau nepamenu ar New York viešbutyje g.gif tai vadinasi yra gera visai kaina g.gif ir kažkaip nenoriu labai taupyti viešbučiui, be pusryčių schmoll.gif geriau jau daugiau sumokėsiu rolleyes.gif dar pabandysiu pasekti kainas ir gal užtaikysiu ką gero unsure.gif

Ir dar pasiteiraut norėjau, o ten kur lovų tipo pasirinkimas yra prie rezervacijos ir pasirinkus kažkurį variantą atitinkamai gali prie kainos koks 100 eurų sumažėti ar padaugėti. Kuo ten skiriasi tas tipas ir kaip geriau trim sutilpti g.gif

Pažiūrėjau, kad spalio 7 dienai Disney's new port Bay club viešbutyje 1156 e. O šis viešbutis labai skiriasi nuo to kuriame jūs apsistojote kai buvot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 12 kovo 2012 - 21:24
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 12, 19:12)
na aš žiūrėjau 4 naktim Hotel New York, bet turbūt už tiek per daug noriu mažos kainos  g.gif Skaičiau čia forume, kad rugpjūčio mėn kažkas buvo nusipirkęs bilietus spalio atrodo mėnesiui su ta gera nuolaida g.gif na aš neskubu labai pirkti čia ir dabar. Dar tik dairausi. O ir turiu galimybę rinktis važiuot bet kada, bele tik pigiau bilietus gauti  rolleyes.gif jei pavyzdžiui gautumėm spalio-lapkričio mėnesiui tai vaikui būtų nepilni 4 metai, otai ir stabdo. Norisi kad suprastų daugiau  unsure.gif

as as cia rugpjuti pirkau spalio menesi papigiai thumbup.gif Isila, pamirsai mano viesbutuka pamineti New Port Bay Club mirksiukas.gif Viskas super duper, tik mes ne eurais mokejom, o svarais, reik emailus praziuret, buvo 3 naktys/4 dienos-apie 360 svaru kazkur tongue.gif Buvo akcija 40% of..
Papildyta:
Pamirsau pazymet kad cia 2 asmenys buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyte: 12 kovo 2012 - 22:44
Visi su pusryčiais, tik HNY ir DLH su karštais patiekalais.

Viskas priklauso nuo to kiek esate pasirengę mokėti.

Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2012 03 12, 19:45)

nu bent jau prie kambarių rezervacijos rašo kad vaikams iki 7 "stay and play for free". Tai irgi gaunasi kad 2 asmenys + vaikas smile.gif bet gal kažkiek prisideda. Ir kaip suprantu galima iš bet kurios šalies rinktis kainas bigsmile.gif dabar britų psl 40 proc off buvo, bet kainos vis tiek siekia 1000 svarų ir daugiau. Bet gal blogai ieškojau. Ar čia užsakant nuo tos kainos minusuojasi tas 40 proc?
Papildyta:
QUOTE(mazyte @ 2012 03 12, 19:45)
as as cia rugpjuti pirkau spalio menesi papigiai  thumbup.gif  Isila, pamirsai mano viesbutuka pamineti New Port Bay Club  mirksiukas.gif  Viskas super duper, tik mes ne eurais mokejom, o svarais, reik emailus praziuret, buvo 3 naktys/4 dienos-apie 360 svaru kazkur  tongue.gif  Buvo akcija 40% of..
Papildyta:
Pamirsau pazymet kad cia 2 asmenys buvo....

nu aš ir dar į šitą viešbutuką pažiūrėjau. Ten kaip ir viskas tas pats kas New York viešbutyje įeina, tik kad tolėliau nuo parko. Bet kai tas autobusas veža, tai nėra didelio skirtumo smile.gif o pusryčiai kaip? Ar yra karšti patiekalai? Su kokio amžiaus vaikais važiavote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 13 kovo 2012 - 09:12
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 13, 09:11)
nu bent jau prie kambarių rezervacijos rašo kad vaikams iki 7 "stay and play for free". Tai irgi gaunasi kad 2 asmenys + vaikas smile.gif bet gal kažkiek prisideda. Ir kaip suprantu galima iš bet kurios šalies rinktis kainas  bigsmile.gif dabar britų psl 40 proc off buvo, bet kainos vis tiek siekia 1000 svarų ir daugiau. Bet gal blogai ieškojau. Ar čia užsakant nuo tos kainos minusuojasi tas 40 proc?
Papildyta:
nu aš ir dar į šitą viešbutuką pažiūrėjau. Ten kaip ir viskas tas pats kas New York viešbutyje įeina, tik kad tolėliau nuo parko. Bet kai tas autobusas veža, tai nėra didelio skirtumo smile.gif o pusryčiai kaip? Ar yra karšti patiekalai? Su kokio amžiaus vaikais važiavote?

karštų pusryčių New Port Bay nėra. Jie būna tik New York ir Disneyland hotel.

Kai žiūrit kainas, jas rodo jau su minusuota nuolaida (visada ūna parašyta, kokia akcija yra pritaikyta). Būna, kad 40proc taiko tik tam tikrų dienų atvykimams, pvz liepos 1-4, liepos 8-11 ir pan. Arba tam tikram nakvynių skaičiui. Visada perskaitykit sąlygas mirksiukas.gif

aš 1042 eur mokėjau su 25proc nuolaida ir kids go for free (nors įtariu ne visai for free hihihi.gif )
Kainas tikrai galima rinktis bet kurios šalies (aš pvz pasirodo gyvenu Airijoj rolleyes.gif ).
Be to, kainos nuo kovo 29 užsakymams tikrai yra pakilusios, viskas dėl tų švenčių. Nes aš išbandžiau kitom datom su didesne nuolaida tam pačiam viešbučiui, žmonių skaičiui, naktų skaičiui ir man gavosi daugiau mokėt nei su mažesne nuolaida, bet iki kovo 29d.

Manyčiau laukit, stebėkit ir gaudykit kokį flash sale, jei esat lankstūs su datom.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 06:44)
karštų pusryčių New Port Bay nėra. Jie būna tik New York ir Disneyland hotel.

Kai žiūrit kainas, jas rodo jau su minusuota nuolaida (visada ūna parašyta, kokia akcija yra pritaikyta). Būna, kad 40proc taiko tik tam tikrų dienų atvykimams, pvz liepos 1-4, liepos 8-11 ir pan. Arba tam tikram nakvynių skaičiui. Visada perskaitykit sąlygas  mirksiukas.gif

aš 1042 eur mokėjau su 25proc nuolaida ir kids go for free (nors įtariu ne visai for free hihihi.gif )
Kainas tikrai galima rinktis bet kurios šalies (aš pvz pasirodo gyvenu Airijoj  rolleyes.gif  ).
Be to, kainos nuo kovo 29 užsakymams tikrai yra pakilusios, viskas dėl tų švenčių. Nes aš išbandžiau kitom datom su didesne nuolaida tam pačiam viešbučiui, žmonių skaičiui, naktų skaičiui ir man gavosi daugiau mokėt nei su mažesne nuolaida, bet iki kovo 29d.

Manyčiau laukit, stebėkit ir gaudykit kokį flash sale, jei esat lankstūs su datom.

Dabar ir aš Airijos kainas žiūriu, tai spalio 7 diena, Newport club viešbutis 4 naktys, 879 eurai 2 suaugę+vaikas. Ir bilietai per ryanair visiems trims gaunasi 620 lt. Bet man rodos dar bagažo mokestis prisidės. Tai dar pora šimtų. Tai kol kas gaunasi apie 4000 litų g.gif gal ir pusė velnio g.gif tik vienas durnas dalykas - atvykimas į Prancūziją gaunasi 15 val. Tai viešbutyje tik kokią 17 val būtumėm g.gif tai viena diena nuplaukia taip išeina unsure.gif

ir dar klausimas. Jei pvz tame New York viešbutyje pasirinkčiau kambario tipą pasikeičiu į "room with two dable beds" tai minusuojasi 158 eurai. O kuo jis prasčiau už "Room with 2 double beds, Lake side"? Ar tik už vaizdą ta kaina? Nes jei tą pigesnį kambarį renkuosi, NY viešbutyje, tai kaina tokia pati beveik gaunasi kaip ir Newport Bay Club viešbutyje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 13 kovo 2012 - 10:02
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 13, 09:52)
Dabar ir aš Airijos kainas žiūriu, tai spalio 7 diena, Newport club viešbutis 4 naktys,  879 eurai 2 suaugę+vaikas. Ir bilietai per ryanair visiems trims gaunasi 620 lt. Bet man rodos dar bagažo mokestis prisidės. Tai dar pora šimtų. Tai kol kas gaunasi apie 4000  litų  g.gif gal ir pusė velnio  g.gif tik vienas durnas dalykas - atvykimas į Prancūziją gaunasi 15 val. Tai viešbutyje tik kokią 17 val būtumėm  g.gif tai viena diena nuplaukia taip išeina  unsure.gif

ir dar klausimas. Jei pvz tame New York viešbutyje pasirinkčiau kambario tipą pasikeičiu į "room with two dable beds" tai minusuojasi 158 eurai. O kuo jis prasčiau už "Room with 2 double beds, Lake side"? Ar tik už vaizdą ta kaina? Nes jei tą pigesnį kambarį renkuosi, NY viešbutyje, tai kaina tokia pati beveik gaunasi kaip ir Newport Bay Club viešbutyje  rolleyes.gif

taip, keiskit kambarius, nes jie pirmiausia duoda brangesnį variantą. Kitas punktas, atvykimas šeštadienį ir penktadienį yra žymiai brangesnis (pvz net gali būti iki 300Eur), todėl geriua rinktis kitas dienas.

Jei su bagažu, tai geriausius atveju apie 17val būtumėte, nes dar kol bagažą atsiimsit. Beauvais - disneylendas atstumas virš 100km. Tad priklausys nuo to, kaip keliausit iš orouosto iki viešbučio. Tiesioginis vienintelis VEA, bet jis važiuoja, berods, tik 3 kartus dienoj ir važiuoja ilgai. KItas variantas, važiuot į Paryžių, ten persėst ir važiuot į disneilendą. Trečias variantas, samdyt transportą, bet čia brangu (aš moku 170EUr pirmyn/atgal). Ketvirtas variantas, nuomot mašiną ir važiuot pačiam.

Aš asmeniškai turbūt imčiau viešbutį šalia papigiai ir vakarą praleisčiau Disney village, pvz į kokį Mickey cafe nueit ar Wil west show, po parduotuves. Aišku, priklauso nuo to, kada važiuosit, bet dėl 3val mokėt pilną bilieto kainą ir daug už viešbutį tikrai neverta schmoll.gif pernai taip buvo, bet mes 15.30 jau buvom parke, parkas dirbo iki 20val.
Šįmet mes atskrisim tik 19.30, tai pasiėmė pigų viešbutį, pernakvosim ir ryte varysim, taip išlošim visą pilną dieną. Nes kai viska sudedi... Bagažo atsiėmimas, kelionė iki viešbučio, check-in, daiktų pasidėjimas... o jei prie check-in eilė? doh.gif žodžiu, taip ir sumuojasi viskas, pliusai - minusai, kaina, laikas...

o mokėt už vaizdą neverta, pernai 1 kartą pro langą pažiūrėjau, daugiau laiko nebuvo, nes kambary tik miegodavom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 13, 07:33)

nu vat bėda viena su tuo ryanair kad skrydžiai ne kiek vieną dieną. Tai pirmą ir paskutinę dieną reiktų nakvoti kituose "papigeiskuose" viešbučiuose. Bet ne bėda, nes norėčiau dar Paryžių pamatyti wub.gif bet užtat 5 naktis ir 6 dienas būtumėm NY viešbutyje ir parkuose bigsmile.gif už 1100 e rolleyes.gif

na, reik MB imti už pakarpos ir spirt važiuot biggrin.gif

tik db pamąsčiau, kad visgi reikia minimalaus bagažo. Gal ir rankinio užtektų g.gif nes paskui tąsytis su tais lagaminais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 12, 17:53)
Andzeja, su mažu vaiku vieno parko tikrai užteks, nes dviejų niekaip neapimsit  schmoll.gif žinau, kad kainos keičiasi nuo kovo 28d., tai nieko doro ir negaliu ta tema pasakyti. Niekad nepirkau tik bilietų.

o Jus kai pirkot viesbucio ir bilietu i Disney pasiulyma, bilietus DLP jums dave viesbuti ar elektroninius atsiuncia? tai kaip galvojat jei as db isigysiu bilietus, ar jie galios balandzio pradzioj ax.gif ? nes raso kad kainos keiciasi kovo 28, bet ar vistiek galios mano isigyti isankstiniai ar reikes is naujoo pirkt unsure.gif

QUOTE(NUBI @ 2012 03 12, 21:13)
Man agenturoj uzsakinejo bilietus birzelio menesiui su dabartinem nuolaidom.Vienintelis dalykas, kad reikejo apmoketi iki kovo 2, o bilietus atsius tik geguzes pradzioj.

doh.gif tai negi kai perki internetu per http://international...com/index.xhtml neatsiuncia iskart bilietu elektroniniu?
Atsakyti
bilietai ne elektroniiai, o tokios kortelės su veikėjų atvaizdais, jos kartoninės, einant pro vartus skanuoja. Bilietus gavom viešbuty.

Aš ir tada, ir dabar ėmiau bagažą. Neapsieinu be jo schmoll.gif o dar lauktuvės visokios. Plius, kai su vaikais, tai jiem daugiau ir rūbų reikia. Nu neskalbsiu gi ten blush2.gif aišku, norint viskas galima. Ryainair duoda 10kg nemokamo, vaikam irgi priklauso. Aš ėmiau 20kg bagažą, tai ramiai daiktus deduosi.
Atsakyti