Jau pati susigaudziau del to laiko:)
O is beauvais tai pats geriausias budas su tuo uzsakomu autobusiuku vaziuoti iki disney.
Buvom uzsake masina, bet kai susiradau kiek keliai kainuoja ir dar draudimai ten pas juos nepatiko. Tai atsakiau nuomos rezervacija.
Ziurejau dar su traukiniais. Galima nuo oro uosto iki Beauvais miestelio traukiniu stoties pavaziuoti su taxu. Paskui iki CDG oro uosto ir tada jau iki Disneylando. Bet irgi kainos nedziugina. Keturiems iki CDG 48 eurai, o nuo ten iki disney 21 euras. O dar taxi kaina nuo beauvais oro uosto iki miestelio
Kazkaip baisios kainos ten pas juos
Na ka darysi. Tikiuosi Disneylandas bus to vertas
Geros keliones visiems.
taxi tai bus labai daug. Su tiek persėdimu nesiryžčiau, nebent būčiau viena. Be to, važiuoji trumpam, laikas pinigai - kam jį švaistyt važiavimui?
Mums liko tik 3 dienos
pažiūrėjau orus, tai pusę laiko bus super - saulėta, apie 19, o antroj kelionėsw pusėj apie 5 ir su lietum kad tik nelytų, šiltai apsirengsim ir dzin, bet lietus tai :
gelyte8, kurią firmą pasirinkot?
Mums liko tik 3 dienos
pažiūrėjau orus, tai pusę laiko bus super - saulėta, apie 19, o antroj kelionėsw pusėj apie 5 ir su lietum kad tik nelytų, šiltai apsirengsim ir dzin, bet lietus tai :
gelyte8, kurią firmą pasirinkot?
Isila, pas mane rodo kad iki 20dienos bus apie 41 laipsniu silumos ir pora dienu siek tiek lietaus, linkiu kad tos kelios dienos ir trupucio letaus nepamaisytu
QUOTE(Milux @ 2012 03 11, 20:44)
Isila, pas mane rodo kad iki 20dienos bus apie 41 laipsniu silumos ir pora dienu siek tiek lietaus, linkiu kad tos kelios dienos ir trupucio letaus nepamaisytu
o tas 41 tai "normalia" temperatūra kiek bus?
sakiau tom šaltesnėm dienom pasiliksiu atrakcionus, kurie viduj - Stich live, Animagique, Cinemagique ir t.t.
Jau visai čia pat, vaikai šiandien į darželį jau nėjo, ruošiamės kelionei.
QUOTE(Isila @ 2012 03 12, 06:58)
o tas 41 tai "normalia" temperatūra kiek bus?
sakiau tom šaltesnėm dienom pasiliksiu atrakcionus, kurie viduj - Stich live, Animagique, Cinemagique ir t.t.
tai kazkur apie 7 laipsniai, bet pas ane rodo daugiau, tikiuosi taip ir bus
oho, kaip ruosiates anksti as visada paskutine diena kraunu daiktus
aš visada anksčiau: apžiūriu, ką vežtis, ką reikia išplaut, išlygint, ką reikia įsigyt. Va, pasirodė, kad vaikai batus išaugo, su žieminiais juk nevažiuos be to, reikėjo sužiūrėt, kad visi marškinėliais su mikiais, makvynais ir pan. būtų švarios ir tinkamos vežtis vakar dar saldainių, sausainių nupirkau, kad ten pirkinėt nereiktų.
lagamino krovimas paskutinis ruošimosi momentas
buvau pinigų keistis, tai vaje, kaip smulkių eurų gaili aš aiškinu, kad man reik smulkiais (po 10 ar 20)visos sumos, o man sako - 100 smulkiais ir 500 vienoj vietoj
buvau pinigų keistis, tai vaje, kaip smulkių eurų gaili aš aiškinu, kad man reik smulkiais (po 10 ar 20)visos sumos, o man sako - 100 smulkiais ir 500 vienoj vietoj
Sveiki, aš ir kažkaip gundausi dėl kelionės į Disneylandą bet nežinau su kokio amžiaus vaiku būtų geriausia važiuot ar čia laukti dar porą metelių iki kokio 5- 6 gimtadienio, ar nieko, jei kokių 4 metų važiuotumėm?
Dar žiūrėjau į bilietų kainas kur kartu su viešbučiais ir parko bilietais, bet kiek pažiūrėjau tai kainos tokios didokos, na net artyn nepanašu kaip kiti gauna už 1500 litų ((čia be lėktuvų bilietų) ir 2 suaugę ir 1 vaikas)). Jūs šitame psl gaudote nuolaidas viešbučiams http://www.disneylandparis.com/ ?
Dar žiūrėjau į bilietų kainas kur kartu su viešbučiais ir parko bilietais, bet kiek pažiūrėjau tai kainos tokios didokos, na net artyn nepanašu kaip kiti gauna už 1500 litų ((čia be lėktuvų bilietų) ir 2 suaugę ir 1 vaikas)). Jūs šitame psl gaudote nuolaidas viešbučiams http://www.disneylandparis.com/ ?
Sveikos,
gal kas man pades, kas jau uzsakinejo, mums reik bilietu balandzio pradziai, suvedu duomenis, cia raso:
1 day at the Disney Park of your choice.
Valid 1 year from date of purchase.
Price valid until 28th March 2012.
Tai kaip suprantu galios man po apmokejimo 1 metus laiko, o ka reiskia, kad kainos galioja iki kovo 28d. Ar jei isigyju isankstini, mano bilietas vistiek galioja, kad jei ir po kovo 28 d. pabrangs , taip?
ir dar karteli paklausiu, 1 park mums uzteks su mazu vaikuciu dienai? nereikia imti dvieju parku ar 1 park and Studios?
gal kas man pades, kas jau uzsakinejo, mums reik bilietu balandzio pradziai, suvedu duomenis, cia raso:
1 day at the Disney Park of your choice.
Valid 1 year from date of purchase.
Price valid until 28th March 2012.
Tai kaip suprantu galios man po apmokejimo 1 metus laiko, o ka reiskia, kad kainos galioja iki kovo 28d. Ar jei isigyju isankstini, mano bilietas vistiek galioja, kad jei ir po kovo 28 d. pabrangs , taip?
ir dar karteli paklausiu, 1 park mums uzteks su mazu vaikuciu dienai? nereikia imti dvieju parku ar 1 park and Studios?
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 12, 14:04)
Sveiki, aš ir kažkaip gundausi dėl kelionės į Disneylandą bet nežinau su kokio amžiaus vaiku būtų geriausia važiuot ar čia laukti dar porą metelių iki kokio 5- 6 gimtadienio, ar nieko, jei kokių 4 metų važiuotumėm?
o kiek naktų žiūrit?
Man 1 suaugęs ir 2 vaikai 6 naktim hotel New York - 1042Eur. Aš važiuoju su trimečiu ir šešiamečiu.
Pigiausias viešbutis būtų Santa Fe, tada Chaeyenne, Sequia Lodge, New York ir Disneyland hotel. Kitas variantas partnerių viešbučiai (bet jie be EMH).
Kainos tikrai nemažos, pigiai galima gaut, jei pataikot ant kokio flash sale su 50proc.
Andzeja, su mažu vaiku vieno parko tikrai užteks, nes dviejų niekaip neapimsit žinau, kad kainos keičiasi nuo kovo 28d., tai nieko doro ir negaliu ta tema pasakyti. Niekad nepirkau tik bilietų.
QUOTE(Isila @ 2012 03 12, 16:53)
o kiek naktų žiūrit?
Man 1 suaugęs ir 2 vaikai 6 naktim hotel New York - 1042Eur. Aš važiuoju su trimečiu ir šešiamečiu.
Pigiausias viešbutis būtų Santa Fe, tada Chaeyenne, Sequia Lodge, New York ir Disneyland hotel. Kitas variantas partnerių viešbučiai (bet jie be EMH).
Kainos tikrai nemažos, pigiai galima gaut, jei pataikot ant kokio flash sale su 50proc.
Andzeja, su mažu vaiku vieno parko tikrai užteks, nes dviejų niekaip neapimsit žinau, kad kainos keičiasi nuo kovo 28d., tai nieko doro ir negaliu ta tema pasakyti. Niekad nepirkau tik bilietų.
jei nori balandžio mėnesį, tai kainos už dvi naktis siekia beveik tūkstantį eurų. matyt dėl prasidedančios šventės.
QUOTE(Isila @ 2012 03 12, 13:53)
o kiek naktų žiūrit?
na aš žiūrėjau 4 naktim Hotel New York, bet turbūt už tiek per daug noriu mažos kainos Skaičiau čia forume, kad rugpjūčio mėn kažkas buvo nusipirkęs bilietus spalio atrodo mėnesiui su ta gera nuolaida na aš neskubu labai pirkti čia ir dabar. Dar tik dairausi. O ir turiu galimybę rinktis važiuot bet kada, bele tik pigiau bilietus gauti jei pavyzdžiui gautumėm spalio-lapkričio mėnesiui tai vaikui būtų nepilni 4 metai, otai ir stabdo. Norisi kad suprastų daugiau