Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(Isila @ 2012 03 02, 10:31)
va taip ir gaunais, sudėti viską į krūvą, primeti apie laiką ir pan., o tada žiūri galutinį rezultatą.
Beauvais 130km nuo DLP, tai užmečiau, kad 1,5h važiuos. Bet kadangi mes vakare atskrendam, mum nelabai aktualu.

drinks_cheers.gif
thumbup.gif thumbup.gif
dar klausymas o jus mokejote is anksto, nes jai vietoje tada brangiau gaunasi ir kazi jie patikimi? gal kur buvai radusi atsiliepimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 02 kovo 2012 - 12:47
aš įvedžiaus RS transports į google. Info pirmiausia radau disboards (šitam forume aš žvejoju visą info apie DLP). Tada ten pasiklausinėjau tų, kurie jų paslaugom naudojosi.

Aš jiem dar nemokėjau, jų užsakymų psl pažymėjau, kad mokėsiu cash. jei kreditine iš anksto - dar pigiau, berods, 150Eur. Bet man taip ramiau blush2.gif
Atsakyti
rasiau , istryniau galvojau kad susimaisiau bet dabar ziuriu kad tikrai, tame ju puslapyje pirmame kai pildai transfera meta viena kaina, kai paspaudi uzsakyt jau kita g.gif
Atsakyti
pataisyk žmonių skaičių, man taip buvo. Kažkaip vaikus pavertė suaugusiais, na, žodžiu, pažiūrėk ar teisingas žmonių skaičius.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 02, 18:08)
pataisyk žmonių skaičių, man taip buvo. Kažkaip vaikus pavertė suaugusiais, na, žodžiu, pažiūrėk ar teisingas žmonių skaičius.

teisingai viska ivedziau, seip jai ta pirmutine kaina tai mum tiktu o jai antra tai 210e pirmyn atgal ir neaiskios reiksmes tai tada geriau su ezyshutl.Parasiau jiem emaila , ziuresiu ka atrasys
Atsakyti
189E, jei mokėsi kreditine kortele ir 210E, jei cash.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 02 kovo 2012 - 21:40
QUOTE(Isila @ 2012 03 02, 19:37)
189E, jei mokėsi kreditine kortele ir 210E, jei cash.

aha, taip rodo bet pirmam pradzioj mete 117e
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 03 02, 22:16)
aha, taip rodo bet pirmam pradzioj mete 117e

117 yra nerealu iš Beauvais. Mažiausia kaina, kurią man tekę aptikti, berods, buvo 160E, bet kompanija mažai žinoma.
Atsakyti
Paziurejau prognozes kovo menesiui tai kita savaite dar sniega ten pranesa , o seip ne daugiau +12, bet svarbu kad saulyte butu nors
Atsakyti
Sveikos
vakar nusipirkome skrydį į paryžių savaitei. nuodėmė būtų nenuvešt vaikų į disneylenda. paskaičiau temutę ir jau supratau, kad pasirinkome netinkamą laiką. atostogausime balandžio 2-9 dienomis, kai jau prasidės disneylendo šventė. jau pažiūrėjau kainos disneylendo viešbučiuose kosminės, tai galvoju nors dienai nuvykti į disneylendą. na žiūrėsiu, kas čia gausis...
Atsakyti
sveikos mergaites, gal vel ne i tema blush2.gif bet niekur nerandu , kiap is Bevaus oro uosto atvykti i Paryziu ir kaip iasvykti is Paryziaus i ta pati oro uosta blink.gif
kiek suprantu , shutlo kainos neglosto g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikrobange @ 2012 03 03, 16:21)
sveikos mergaites, gal vel ne i tema blush2.gif  bet niekur nerandu , kiap is Bevaus oro uosto atvykti i Paryziu ir kaip iasvykti is Paryziaus i ta pati oro uosta blink.gif
kiek suprantu , shutlo kainos neglosto g.gif

paskaityk paskutinius pora puslapiu, kaip tik apie tai kalbeta, kainos tikrai neglosto, yra keleta varijantu priklausomai kelinta atskrendat, ar tiesiai i disneju norit ar didele seima.Galima bandyt dasigaut iki paryziaus o is ten su metro, galima su transferu , galima nuomuotis automobili.
Atsakyti