pvz mes pernai per šiltai ėmėm buvo +18, saulėta. Rytai ir vakarai vėsoki. Oras permainingas - reikėjo ir tokių, ir tokių rūbų. O aš viską tik šiltus rūbus ėmiau šįmet įsimesiu ir tokių, ir tokių. Likus savaitei imsiu orus stebėt, o paskutinę minutę natysim
Aha va zinau kaip pernai ir kitus metus, bet siemet kazkaip labai keistas oras, musu puseje4 per 10 tokiso siltos ziemos nebuvau maciusi ir va dabar jau geles zydi , lauke +16, bet va Lt puseje gi salta, tai ir idomu i kuria puse pasiduos tuo laiku, nu nieko seksim prognozes, nes rubu apsikraut tikrai nenoriu, seima didele o jai dar apsirupint visiems gyvenimo atvejams tai uz bagaza daugiau reiks sumoket nei uz lektuvo bilietus
QUOTE(Isila @ 2012 02 27, 10:54)
oho kokia kainikė
apie susisiekimą geriau klausk Paryžiaus temoj. Aš žinau, kad nuo Beauvais iki DLP apie 100km ir tuom mano žinios pasibaigia
dar žinau, kad iš Beauvais reik iki Paryžiaus važiuot, tada persėst ir tada važiuot į DLP, nes tiesiogiai nėra.
o vat iš Paryžiaus su Rer'u galima DLP pasiekt, nebūtinai autobusas.
čia info kaip apsiekt DLP su RER'u gal pagelbės
apie susisiekimą geriau klausk Paryžiaus temoj. Aš žinau, kad nuo Beauvais iki DLP apie 100km ir tuom mano žinios pasibaigia
dar žinau, kad iš Beauvais reik iki Paryžiaus važiuot, tada persėst ir tada važiuot į DLP, nes tiesiogiai nėra.
o vat iš Paryžiaus su Rer'u galima DLP pasiekt, nebūtinai autobusas.
čia info kaip apsiekt DLP su RER'u gal pagelbės
Kaina uz dvi naktis dvivieciam kambary (naktis 85eur)
QUOTE(Milux @ 2012 02 27, 12:20)
nu va sakau cia jau nuo noru ir poreikiu
paziurejau tai tas viesbutis randasi netoli eifelio.Nuo orouosto vaziuosit autobusu iki Paryziaus, jai nuo tos stoteles su taksi iki eifelio mes vaziavom apie 5min tai iki to viesbucio nuo autobuso stoteles butu apie 10 min kelio su taksi.
Idomu va koks oras bus kovo antroje puseje kai siemet taip susimaise viskas
paziurejau tai tas viesbutis randasi netoli eifelio.Nuo orouosto vaziuosit autobusu iki Paryziaus, jai nuo tos stoteles su taksi iki eifelio mes vaziavom apie 5min tai iki to viesbucio nuo autobuso stoteles butu apie 10 min kelio su taksi.
Idomu va koks oras bus kovo antroje puseje kai siemet taip susimaise viskas
Dabar kaimynes vyras Paryziuj, tai sake 15 silumos ir istisai lyja. Tai iki kovo pabaigos tikrai dar isils labiai ir viskas suzydes suzaliuos
aš ėmiau 20kg bagažą, niekaip tik su rankiniu neišsiverčiau na, viena gal, bet vaikai o dar norės ir kokių siuvenyrų parsivežt. Pernai knygą pirkom, tai pridėjo kokius 3kg.
na ką , laukiam gero oro, laikom špygas, šnekam užkeikimus
Milux, primink, kada ten būsit?
QUOTE(Isila @ 2012 02 28, 11:02)
oras tikrai bus geras kada jus skrendat?
kovo 14 - 21 jau visai čia pat.
QUOTE(Isila @ 2012 02 28, 08:02)
aš ėmiau 20kg bagažą, niekaip tik su rankiniu neišsiverčiau na, viena gal, bet vaikai o dar norės ir kokių siuvenyrų parsivežt. Pernai knygą pirkom, tai pridėjo kokius 3kg.
mes ir imsim viena bagaza ir plius rankinis.
mes 20-23
Milux, organizuojam pasimatymą
jau pradedu lagaminą pakuot, nes reik viską, kas su mikiais ir makvynais išskalbt, išlygint ir pasistengt, kad liktų švarūs iki kelionės sunkiausiai Buzo kostiumus išlaikyt, vaikai labi nori būt buzais
jau pradedu lagaminą pakuot, nes reik viską, kas su mikiais ir makvynais išskalbt, išlygint ir pasistengt, kad liktų švarūs iki kelionės sunkiausiai Buzo kostiumus išlaikyt, vaikai labi nori būt buzais
QUOTE(Isila @ 2012 02 28, 16:59)
Milux, organizuojam pasimatymą
aha
ui isivaizduoju, man tai gerai kad mazius dar nesidomi tais kostiumais , o ir nemegsta persirenginet, vyresnelis jau nebesidomi tik dukrai princeses suknele paimt reiks ir tiek.
aš vis galvoju kaži kaip mažsis reaguos į tuos veikėjus. Kad tik neišsigąstų ir kad karuselėse suptųsi, nes ktiaip bus tikras pravslas
QUOTE(Isila @ 2012 02 29, 08:49)
aš vis galvoju kaži kaip mažsis reaguos į tuos veikėjus. Kad tik neišsigąstų ir kad karuselėse suptųsi, nes ktiaip bus tikras pravslas
Na jis jau nera visai maziukas, mano mazasisi vos 2 ir 3 menesiu bus keliones metu.Manau jam seip turetu parkas patikti, o del karuseliu, tai gal sus ese kartu eis, ne tai visvien manau jam smagu bus tie gerojai pasaku, paradi, vaiku pilna aplink, viskas nauja, nepergyvenk viskas bus o ir vaziuot jus gan ilgam laikui, apsiprast tikrai jai reiks per keles dieneles, jai vaziuotumet 1 ar dviem dienom tai gal jai issigastu ir nespetu apsiprast, o dabar
Mergytes, imeskit nuoroda isigyti bilietus i Disneilenda, ir kur galima akcijas pagaudyt, kad butu pigiau?