Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

Sveikos,

Sugalvojau anukeli gimtadienio proga i disneylenda nuvezt. Matau nuolaidos, gal dar speciau, bet angliskai visai nieko nesuprantu. Gal galetumet lietuviskai paaiskint.Kas per nuolaidos, kam taikomos. Anukeliui sueina 8 m.Galvojau apie 10-14 kovo, nes dar like pigiu bilietu iki Paryziaus.Bandziau "bukint" ju puslapi, tai arba tai datai jau nera arba as labai "protinga". Jau iki Paryziaus issiaiskinau kaip dasigaut, dabar liko likusi dalis-viesbutis. Padekit, jei galit , aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikune: 05 vasario 2012 - 03:49
QUOTE(Nikune @ 2012 02 05, 03:41)
Sveikos,

Sugalvojau anukeli gimtadienio proga i disneylenda nuvezt. Matau nuolaidos, gal dar speciau, bet angliskai visai nieko nesuprantu. Gal galetumet lietuviskai paaiskint.Kas per nuolaidos, kam taikomos. Anukeliui sueina 8 m.Galvojau apie 10-14 kovo, nes dar like pigiu bilietu iki Paryziaus.Bandziau "bukint" ju puslapi, tai arba tai datai jau nera arba as labai "protinga". Jau iki Paryziaus issiaiskinau kaip dasigaut, dabar liko likusi dalis-viesbutis. Padekit, jei galit , aciu  4u.gif

visų pirma atvykimas 10 dieną (šeštadienį) smarkiai kelia kainas, neapsimoka, nes pabrangimas yra gan didelis. Tiesiog tikrai nukentės kišenė, nieko nesutaupysit. Galvokit apie kitas datas arba tada pasiruoškit mokėt daugiau už tą patį...
Pvz atvykimas 03 10 4 naktys Santa Fe (pats paprasčiausias viešbutis ) £601.00
atvykimas 03 11 £556.00

realiausiai jum bandyti su tuo 2 naktų/3 dienų arba 3naktų/4 dienų spec pasiūlymu tam tikrom datom, tik taip gausit geresnes nuolaidas. Na, nebent kaina jus tenkina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 05 vasario 2012 - 11:19
o tai vadinasi mes pauolam i tas 2extra magiskas valandas, NEW yourk VIESBUTUKAS ATRODO TINKA thumbup.gif ''zalia'' su disneylendu, bet po truputi jusu deka visa info surinksiu, iskart nesinori daug susikrauti, bo susimaisys, po truputi pasidomesiu blush2.gif
Atsakyti
na, New York tikrai iš disney, EMH priklauso. ir tai ne viešbutukas, o didelis viešbutis thumbup.gif mes antrą sykį jame apsistosim. Baseinas fainas, pusryčiams gauni šilto maisto, parkas arti, Disney village už kampo thumbup.gif
Atsakyti
aš, jei galėčiau, labai norėčiau Disneyland hotel apsistoti. Tik kainos ten super kandžiojasi doh.gif iš kitos pusės - bet kur apsistočiau, kad tik į DLP važiuot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 02 06, 22:52)
aš, jei galėčiau, labai norėčiau Disneyland hotel apsistoti. Tik kainos ten super kandžiojasi  doh.gif iš kitos pusės - bet kur apsistočiau, kad tik į DLP važiuot hihihi.gif

mes pirma kart, tai irgi skirtumo nera kur, svarbu ten nepasiklist blush2.gif o kuom jis ispudingas Disneyland hotelis unsure.gif sakau savaitgali reiks per kelioniu agernturas pasizvalgyti gal koki kataloga rasiu prigriebti disneilendo parko zemelapio ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2012 02 07, 19:49)
mes pirma kart, tai irgi skirtumo nera kur, svarbu ten nepasiklist  blush2.gif o kuom jis ispudingas Disneyland hotelis unsure.gif sakau savaitgali reiks per kelioniu agernturas pasizvalgyti gal koki kataloga rasiu prigriebti disneilendo parko zemelapio ir t.t.

na, ten pilis, pasakų pilis... įveskit googlej, susipažinsit iš arčiau.

Žemėlapių ar katalogų negausit, galit net neieškoti biggrin.gif neturi LT agentūros tokių dalykų, neaktualu. retas važiuoja. Bet internetas pilnas. Aš turiu atsivežus, nučiuręs visas toks, nutrintas, apipaišytas hihihi.gif
viską gausit ten, nepergyvenkit. Žemėlapiai ir programėlės bus prie įėjimo į parką.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 02 07, 22:26)
na, ten pilis, pasakų pilis... įveskit googlej, susipažinsit iš arčiau.

Žemėlapių ar katalogų negausit, galit net neieškoti biggrin.gif neturi LT agentūros tokių dalykų, neaktualu. retas važiuoja. Bet internetas pilnas. Aš turiu atsivežus, nučiuręs visas toks, nutrintas, apipaišytas hihihi.gif
viską gausit ten, nepergyvenkit. Žemėlapiai ir programėlės bus prie įėjimo į parką.

o tai liux thumbup.gif
o gal zinai nuo keliu pusryciai NEWYOURKE?
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2012 02 07, 21:36)
o tai liux thumbup.gif
o gal zinai nuo keliu pusryciai NEWYOURKE?

man atrodo nuo 7.00 val g.gif nepamenu tiksliai blush2.gif
Atsakyti
Puryčius gali rinktis kada nori, duoda tokius lapukus su laiku. Mes imdavom 7 arba 7.30. Ateidavom tame tarpe, jei ir ne savo laiku, nieko nesakydavo. Nes norėdavom spėti į EMH pilnai. Šiaip kiti pirma eina į EMH, o tada grįžta pusryčių į viešbutį bigsmile.gif mes kai išeidavom, tai išeidavom visai dienai hihihi.gif dabar lėčiau varysim, kad labiau pasimėgauti, pamažu - visur spėsim manau be problemų. Studios beveik nėra kur mum suptis, nes vaikai maži ir bijo, tai ten išvis tik meet'n'greet ir pasivaikščiojimai.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 02 08, 13:25)
Puryčius gali rinktis kada nori, duoda tokius lapukus su laiku. Mes imdavom 7 arba 7.30. Ateidavom tame tarpe, jei ir ne savo laiku, nieko nesakydavo. Nes norėdavom spėti į EMH pilnai. Šiaip kiti pirma eina į EMH, o tada grįžta pusryčių į viešbutį  bigsmile.gif mes kai išeidavom, tai išeidavom visai dienai hihihi.gif dabar lėčiau varysim, kad labiau pasimėgauti, pamažu - visur spėsim manau be problemų. Studios beveik nėra kur mum suptis, nes vaikai maži ir bijo, tai ten išvis tik meet'n'greet ir pasivaikščiojimai.

ale zinok manoji prasyte prase kad dar i Finding Nemo eitumeme, bet kur ten, man jau negera buvo doh.gif , ale mazuju tas vestibiuliarinis aparatas matyt thumbup.gif O eiles prie jo nemazos, siaip nelaukciau, bet mes FP naudojome...
Pasisupsit gi ant to aldino kilimu, ir Buzzo trys supynes vaikuciams kaip tik.
Buvo laikas kaip ir as nebijojau, dabar matyt dukra tokia, nes jai ir tas terore house patiko, o man fear.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2012 02 08, 15:21)
ale zinok manoji prasyte prase kad dar i Finding Nemo eitumeme, bet kur ten, man jau negera buvo  doh.gif , ale mazuju tas vestibiuliarinis aparatas matyt  thumbup.gif  O eiles prie jo nemazos, siaip nelaukciau, bet mes FP naudojome...
Pasisupsit gi ant to aldino kilimu, ir Buzzo trys supynes vaikuciams kaip tik.
Buvo laikas kaip ir as nebijojau, dabar matyt dukra tokia, nes jai ir tas terore house patiko, o man  fear.gif

Aladino kilimai manišįkiui nelabai. Mum tik ten tiko ir patiko Tram tour, Cars, Animagique, Stich live ir Motors action stunt show. O Buzas tai parke, ne studios. parke mum daugiau atrakcionų thumbup.gif

Į Crush coaster net nėjom, mum per smarkus, po Big Thunder mountain vaikas buvo įsibaiminęs.

Liko mėnuo yahoo.gif
Atsakyti