Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(Isila @ 2012 01 14, 19:43)
282Eur (pigiausias variantas), bet tada galėtume valgyti tik 3 iš norimų restoranų. Brangesnis variantas atsieina 342Eur, tada galėtume valgyti visuose 6 pasirinktuose  schmoll.gif tik permokam 50Eur doh.gif  už tiek mes paužkandžiausim 5 dienas  doh.gif

mum siulo visai seimai pirma varijanta uz 200e, todel manau kad apsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 01 24, 09:42)
mum siulo visai seimai pirma varijanta uz 200e, todel manau kad apsimoka g.gif

o kiek dienų ir kiek žmonių? g.gif Jei mes imtumėm pigiausią variantą ir valgytumėm ten, kur pagal tą planą galima, irgi turbūt sutaupytumėm. Bet tada neįeina kavinės kurias būtinai norim aplankyt doh.gif

Ajira, čia tame apie Disneilendą, ne apie Paryžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 01 24, 14:45)
o kiek dienų ir kiek žmonių?  g.gif Jei mes imtumėm pigiausią variantą ir valgytumėm ten, kur pagal tą planą galima, irgi turbūt sutaupytumėm. Bet tada neįeina kavinės kurias būtinai norim aplankyt  doh.gif

Mes seima du suauge ir tris vaikai, tik galvoju , neuzsakiau as jo ir ar nebus ta kaina kad buvo su nuolaida , o dabar jau nebegausim taim, nu nieko ziuresimes vietoj, ne tai ne.
Beje nagrinejausi transfera is orouosto tai is to miestelio kur skrenda ryanairas traukinukas vaziuoja iki Disneylando , berods 1val15min trunka kelione, bet kaina 65e bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 01 25, 10:52)
Mes seima du suauge ir tris vaikai, tik galvoju , neuzsakiau as jo ir ar nebus ta kaina kad buvo su nuolaida , o dabar jau nebegausim taim, nu nieko ziuresimes vietoj, ne tai ne.
Beje nagrinejausi transfera is orouosto tai is to miestelio kur skrenda ryanairas traukinukas vaziuoja iki Disneylando , berods 1val15min trunka kelione, bet kaina 65e bigsmile.gif

vienam ar visiem? Jei visiem tai labai gera kaina biggrin.gif

aš likau prie piniginio varianto, nes taip geriau, nesi toks pririštas. Vis galvoju, o jei neskanu, tai ąk darysi, vėl eisi ten pat, nes kitur negali? doh.gif arba gali, tik primokėt reik. Tai tada koks skirtumas? hihihi.gif

mes būsim per tą St.Patrick festival, tai skaičiau, kad bus kitokie paradai, skirtingi meet'n'greet, o vakare fejerverkai thumbup.gif

kaip noriu važiuot lotuliukas.gif blush2.gif

vaikai kasdien skaičiuoja, dienas kalendoriuj užbraukinėja, pinigus taupo.
Atsakyti
aš neištvėriau, pasakiau. labiau dėl to, kad vyresnėlis imtų pinigėlius pataupyt ir suprastų, kodėl dabar atsisakom vienokių ar kitokių pramogų.

Aš tai nieko enžinau apie tą šventę, bile kažkoks veiksmas bus. Na, ir fejerverkas aišku hihihi.gif

Aš susirašiau kavinių, restoranų sąrašą su kainom ir nuspręsiu pirmą dieną, nes tada jau turėsiu bendrą vaizdą kaip mum ten gausis. Bet, nesikeikiant, kainos pakilo nuo pernai doh.gif

kaži, man leistų iš vaikų meniu užsisakyt? blink.gif blush2.gif nes vaikai savo porcijų nepabaigs, man reik "damušti" jų, o jei dar sau imsiu normalią, tai bus per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 01 25, 10:26)
kaži, man leistų iš vaikų meniu užsisakyt?  blink.gif  blush2.gif  nes vaikai savo porcijų nepabaigs, man reik "damušti" jų, o jei dar sau imsiu normalią, tai bus per daug  g.gif

o kodel gi ne. juk neaiskinsi ka kam uzsakinesi, gal tavo vaikai po du patiekalus valgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 01 25, 14:26)
aš neištvėriau, pasakiau. labiau dėl to, kad vyresnėlis imtų pinigėlius pataupyt ir suprastų, kodėl dabar atsisakom vienokių ar kitokių pramogų.

Aš tai nieko enžinau apie tą šventę, bile kažkoks veiksmas bus. Na, ir fejerverkas aišku hihihi.gif

Aš susirašiau kavinių, restoranų sąrašą su kainom ir nuspręsiu pirmą dieną, nes tada jau turėsiu bendrą vaizdą kaip mum ten gausis. Bet, nesikeikiant, kainos pakilo nuo pernai  doh.gif

kaži, man leistų iš vaikų meniu užsisakyt?  blink.gif  blush2.gif  nes vaikai savo porcijų nepabaigs, man reik "damušti" jų, o jei dar sau imsiu normalią, tai bus per daug  g.gif

man Buzo picerijoje neleido vaikisko varianto imti schmoll.gif na ten buvo gal del to, kad nebuvo porcijuota, savitarna, vaikskas ir suaugusiu meniu, imi kiek nori, valgai kiek nori, geri ka nori, tik suaugusiams duoda zetona kavai prie 1 uzsakymo ax.gif
Na o jeigu manau jau meniu paruostas, porcijuotas, ir tu nieko neprisidesi, tai ko gi neleisti, imi tiek porciju kiek reikia manau g.gif
Atsakyti
tose counter service ėmiau vaikiškus be problemų - taip žymiai pigiau ir tikrai užtenka. O vat table service - velniai žino. Buffet service tikrai neleis.

Mazyte, o kaip Buzzo pica? Mano vaikas nori, bet tokie prasti atsiliepimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 01 26, 00:22)
tose counter service ėmiau vaikiškus be problemų - taip žymiai pigiau ir tikrai užtenka. O vat table service - velniai žino. Buffet service tikrai neleis.

Mazyte, o kaip Buzzo pica? Mano vaikas nori, bet tokie prasti atsiliepimai  doh.gif

va va, as ir sakau kad bufeto tipo servize net neklausia, kiek ieina, tikek moka, net ir uz mazus vaikucius doh.gif
Buzzo pica patiko dukrai kad viduje dar yra aikstele, tipo zaidimu kambario, pats aapstatymas toks skurdokas, na o maistas tai ka as zinau, kas ka nori, vaikams manau thumbup.gif picos keliu ruziu, makaronai, tai manoji ne kiek picas valge (jos pjaustomos ir imi gabalus, ne apvalia pica-ko manoji ir neliko patenkinta, nes pratusi gauti viena pati apvalia pica) bet makaronus su daaaaaaaug surio valge su malonumu, tai as tuos pasiimtus picos gabalus i dezute, kuria visada turedavau su savimi, ir pskui sueidavo kaip niekas thumbup.gif
Man ten nu nilabai blush2.gif gal kad nemegeja picu, makaronu irgi ne per daugiausiai, pati nezinau ko norejau, buvo karsta, tai geriau kavos ir valgiau piragelius-torciukus, buvo kokiu 3 rusiu, salotu buvo, bet kaip rasiau parsinesti picu gabaliukai vakarop abiem , ar laukiant kur suejo thumbup.gif
Su vaiku eiciau dar tai tikrai, alkano is ten neissivesciau, vistiek uzkastu, nes kur porcijuota, va ten jau kazi ar eiciau, bo liktu nevalgiusi, o ir pasiimt kazi ar ka galeciau is ten g.gif Nebent kur karta koki graziai vakariene kokia pavalgyt tai noretusi ax.gif
Atsakyti
matai, tai bufetai kitokio tipo - susimoki ir valgai kiek nori, užtat ir negali suaugęs imti vaiko kaina. Maniškiai tiek picas, tiek makaronus mėgsta. aš išvis makaronų fanatė. Bet kai prisiskaičiau prastų atsiliepimų, tai kažkaip schmoll.gif

esu numačius Plaza gardens, restaurant des star, Park side dinner bufet tipo valgyti.
Paskui Mickey's cafe ir Cowboy cookout - dėl veikėjų ir rainforest cafe - nes buvo skanu, fainai ir kaina gera.
Paskutinę dieną žiūrėsim pagal situaciją, nes skrydis tik 19.30, tai reiks dieną kažkur papietaut. Kaži Beauvais kokia kavinukė yra? g.gif

o klausyk, kaip tu paimdavai tuos gabaliukus? Kur laikei? Nieko nieks nesakė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 26 sausio 2012 - 12:24
QUOTE(Isila @ 2012 01 26, 14:23)
matai, tai bufetai kitokio tipo - susimoki ir valgai kiek nori, užtat ir negali suaugęs imti vaiko kaina. Maniškiai tiek picas, tiek makaronus mėgsta. aš išvis makaronų fanatė. Bet kai prisiskaičiau prastų atsiliepimų, tai kažkaip  schmoll.gif

esu numačius Plaza gardens, restaurant des star, Park side dinner bufet tipo valgyti.
Paskui Mickey's cafe ir Cowboy cookout - dėl veikėjų ir rainforest cafe - nes buvo skanu, fainai ir kaina gera.
Paskutinę dieną žiūrėsim pagal situaciją, nes skrydis tik 19.30, tai reiks dieną kažkur papietaut. Kaži Beauvais kokia kavinukė yra?  g.gif

o klausyk, kaip tu paimdavai tuos gabaliukus? Kur laikei? Nieko nieks nesakė?

o ka raso atsiliepimuose g.gif As neskaiciau ju, tipo neskanu g.gif Nu as paragavau viska ka manoji valge, tai neskanu tikrai nebuvo schmoll.gif svarbu surio galejo prisidet kiek norejo, to parmesan thumbup.gif mes ji labai megstam thumbup.gif
Papildyta:
Del to pasiemimo, tai niekas nieko nesake, ten toks lengvas bordalekis, stalai apkrauti, vaikai laksto, tai vel atbega, tai vel nubega, manoji kai nubega zaist, nu ka cia vedinsiu icas ant stalo, sast i dezike, kuri irgi buvo visda ant stalo, tai vel dukra nusiunciu pasiimt picu, po 2-3 gabaliukus, ir vel i dezike, buciau dar turejusi, dar buciau pasiemusi, nes i servetele nelabai norejau vynioti....kokio kilogramo nepasiememe tikrai, bet atrodo po kokius 5-6 gabalus idejau, nes netilpo daugiau....sale ten nemaza, padaveju vaiksto nedaug, kasa uz sienos tokios.... nu dar butumeme privalge kaip reikalas, nebuciau ne emusi, o manoji tokia serganti truputi buvo, gi isvaziavome gerdamos antibiotikus, tai rekejo daznokai uzkandziaut...
Atsakyti
rašo, kad maistas prastas, kad neskanu, per mažai apsirinkimo, kaina neatitinka kokybės, kad aplinka bloga - nešvaru, negražu, tamsu ir t.t. Bet užtat ir kaina maža palyginti su kitais bufetais. Kadangi mano vaikai pamišę dėl Toy story ir Buzz'o, tai vis svarstau. Pinigų į balą mest nesinori.
Atsakyti