aix2011, tai, ką vadini pavakariniai gimtadieniai yra character dinner. Tikriausiai matėt ten švenčiamą gimtadienį.Mickey's cafe buvom pernai - smagu buvo, bet maistas prastas. Nusifotografavom su Mikiu, Mine, Plutu, Piteriu Penu, piratu ir pan. Dabar vėl eisim, bet kainos pakilo, tai kiek sunervino. Dar mąstau apie Cowboy cook out pietus su veikėjais, bet meniu man nelabai prie širdies. Na, norėčiau Inventions, bet jau super brangu.
galima būtų tą gimtadienio tortą užsakyt, bet kažkaip apsieisim ir be jo - užteks ir šiaip veikėjų. Mokėt už tą "dainelę" papildomai - tiek to. be to, nesuvalgytume trise to torto
negalėčiau savaitę laiko obuoliu ir vandeniu maitintis, tada lėkt į Paryžių, kad pavalgyt tiek to - atostogos, planuojamos, skaičiuojamos ir taupoma būtent tam reikalui. Kur čia su vaikais taip lakstysi.
Milux, apie juos laaaaaabai prasti atsiliepimai - ir neatvažiuoja, ir vėluoja, ir pinigų negrąžina. Nerekomenduoja jų. Tarp rekomenduotinų - ezyshuttle (pats pačiausias daugumos nuomone), Tioshuttle, RStransports.
Mes šįkart su RStransports, pernai su ezyshuttle. renkuosi mokėjimo cash variantą, mažu jei neatvažiuotų, turėčiau pinigų kitam ir nereiktų cackintis, kad grąžintų
Dabar ketinu pati padaryti vaikam tą autograph book, kad būtų įdomiau
iki kelionės liko 2 mėn
Papildyta:
QUOTE(gelyte8 @ 2012 01 13, 15:59)
Isila kur jus emet ta Paris evening tour? Ten vietoje pirkote ar internetu uzsisakete. Nes as radau internetu tik svarais. Suaugusiam 41 svaras, o vaikui nuo 3 m. 14 svaru.
tu turbūt turi UK brošiūrą. Pakeisk šalį į LT ir gausi Eurais (verčiant į litus gaunasi pigiau). Skambinau į DLP ir užsakinėjau, nes taip pigiau 15proc nuolaida, plius vaikas nemokamai. Kainavo 45Eur man ir sūnui, tikrai smagu buvo, rekomenduoju, kai trumpam važiuoji, o noris nors kiek Paryžiaus pamatyt. Aš paveizėjau, pasigrožėjau, o vaikas gerai išsimiegojo