matai, man užsakinėjant kažkoks eror tipo buvo ir bookingas nebuvo atliktas, tik sistema automatiškai pinigus rezervavo. Skambinau į DLP, tai viskas gerai, reik laukt, kol pinigai grįš į sąskaitą, nes jie mato, kad booking'o nebuvo, o visa kita pinigų klajonė po bankus ir sistemas. Kabo jau savaitė, suma didelė, laukiu, kol grįš, kad vėl bookint. O laikas tiksi... žodžiu
O man Stich live labai patiko, juokiausi iki ašarų. Vaikas žiūrėjo ir jam buvo dzin, kad nesuprato. pats Stich'as jam patiko
mamaSandra, viska satsiremia į finansus - kas pigiau. Jei skirtumas mažas, tada geriau mokėt daugiau, bet gaut geriau/įdomiau. Jei skirtumas ženklus, tada imti ten, kur pigiau. Tikrai rasit, kur tuos pinigus išleist.
Sveiki, na mes vis ziurim datas i ta Disnelanda kada nuvykti, mums atostogos 24 balandzio, tai tomis dienomis ir leksim, pirma karta, planuoju imti 4 naktis, manau suspesim su savo dviem berniukais aplekti viska, dabar noriu pasiklausti, ziurinejam per uk puslapi, raso kad duoda su 30 proc. nuolaida ir vaikas iki 7 metu nemokamai, tai viso gaunas apie 1200 svaru, tai kazkur apie 5000 litu, mes ziurinejam new yourk viesbutuke kad parkas netoli butu, kaip manot ar kaina normali, nesinori permoket
imkit per airių, tas pats 30proc, bet gaunais pigiau dėl valiutos.
Mes irgi imam HNY, mum savaitė (1suaugęs +2 vaikai) 1042, 50 Eur.
Bilietai atsiėjo 1060Lt (su bagažu)
transportas Beauvais - DLP - Beauvais - 170Eur
Naktis Adagio 75Eur.
Dabar skaičiuoju išlaidas maistui.
HNY yra jau labai geras viešbutis, iki DLP 5 min pėsčiom per Dsiney village. Viešbutis jau super duper. Jei kaina jus tenkina, tai labai gerai. Norit pataupyti, galima ir pigiau
Mes irgi imam HNY, mum savaitė (1suaugęs +2 vaikai) 1042, 50 Eur.
Bilietai atsiėjo 1060Lt (su bagažu)
transportas Beauvais - DLP - Beauvais - 170Eur
Naktis Adagio 75Eur.
Dabar skaičiuoju išlaidas maistui.
HNY yra jau labai geras viešbutis, iki DLP 5 min pėsčiom per Dsiney village. Viešbutis jau super duper. Jei kaina jus tenkina, tai labai gerai. Norit pataupyti, galima ir pigiau
pradejau skaiciuot bilietu kainas, tai akcijiniai bilietai 5 asm - 4 dienoms - virs 800svaru + masinos parkingas kasdien + 20 eur
o kodėl jūs svarais? Pasiūlymas geresnis? Iki sausio 31 dienos airių psl duoda 30proc atvykimams iki kovo 28 dienos. International duoda 25proc atvykimams nuo 29 dienos (bet kainos kyla dėl to 20-mečio).
Pažiūrėkit, ką siūlo DLP viešbučiai, nes prie jų įeina free parking. Pabandykit dar partner hotels - jie bus pigiau. Be to, ir nemokamas autobusas kas 20 min kursuoja.
Sakau, visas šis planavimas yra skaičiavimas
aš dabar juokiuos balsu, užsisakiau transportą, o užsakymo patvirtinimo lapą su visa info jie man atsiuntė ispaniškai
Pažiūrėkit, ką siūlo DLP viešbučiai, nes prie jų įeina free parking. Pabandykit dar partner hotels - jie bus pigiau. Be to, ir nemokamas autobusas kas 20 min kursuoja.
aš dabar juokiuos balsu, užsisakiau transportą, o užsakymo patvirtinimo lapą su visa info jie man atsiuntė ispaniškai
QUOTE(Isila @ 2012 01 06, 14:48)
o kodėl jūs svarais? Pasiūlymas geresnis? Iki sausio 31 dienos airių psl duoda 30proc atvykimams iki kovo 28 dienos. International duoda 25proc atvykimams nuo 29 dienos (bet kainos kyla dėl to 20-mečio).
o viesbucio patvirtinima jau gavai ar grizo pinigeliai ? Tikriausiai viskas jau gerai jei transporta uzsakei beje kaip vaziuosi is to areuosto, as irgi ziurineju, zadu si karta per ta kur jus ruosiates areuosta vaziuot, daug pigiau iseina, perpus nei is rygos, bet kaip iki disneylando nuvykstat
ar as ieskot nemoku, bet nuo balandzio 18 bilietu su nuolaida nerandu...
kazi koks ten lygis tos Dysney Davy Crockett ransh
atrodo is paveiksliuku neblogai, o kaip is tiesu
pasidalinsiu pusapiuku nuomos kuri uztikau apartamentu beieskodama.
Isdalinta atskirais regionais, yra nurodyta kurie apartaentai salia DLP.
Gal kam pravers
Gal kam pravers
QUOTE(mazyte @ 2012 01 06, 19:03)
o viesbucio patvirtinima jau gavai ar grizo pinigeliai ? Tikriausiai viskas jau gerai jei transporta uzsakei beje kaip vaziuosi is to areuosto, as irgi ziurineju, zadu si karta per ta kur jus ruosiates areuosta vaziuot, daug pigiau iseina, perpus nei is rygos, bet kaip iki disneylando nuvykstat
pinigai grįžo, visus patvirtinimus turiu atspausdintus.
Mes užsisakėm RStransports - 170Eur pirmyn atgal mum trim. Pigiausias pagal norimą variantas. Atskridusi 19.30 su dviem mažais vaikais, vežimėliu ir lagaminu aš su autobusais nesicackinsiu. Jei varyčiau su vyru, dar mąstyčiau, bet dabar
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 06, 19:15)
pabandyk kokiam trip advisor pažiūrėt žmonių sukeltas foto, arba google parašyt davy crockett ranch photos. Kiek suprantu ten namukai su virtuvėle, patiem valgyt darytis.
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 06, 20:51)
Gal kam pravers
Gal kam pravers
ziuriu nuorodos neidejau
http://www.holiday-r.../France/r31.htm
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 06, 19:15)
na, as nezinau per kuri puslapi ieskojote, bet as matau... nuo balandzio 18 d. 3 n./ 4 d.
Davy Crockett Ranch
£930.00, 4 suauge +1 vaikas, 3 naktys/4 dienos... ieina dvieju kambariu numeris ir bilietai i abu parkus visiems keliajantiems 4 dienoms
£1,151.00 4 suauge +1 vaikas, 4 naktys/5 dienos, ieina dvieju kambariu numeris ir bilietai i abu parkus visiems keliajantiems 5 dienoms
www.disneylandparisdirect.com
duoda 25% isankstinio pirkimo nuolaida
as pati pirkau per si puslapi... tik as rasiau email'a tikrai viskas tvarkoje
balandžio 18 3n/4d
Davy Crocket ranch 1 069,48
jei 4n/5d, tai 1 326,00
US psl duoda 4n/5d
2,040.00 USD
prancūzų psl 3n/4d 998,20
4n/5d 1 237,60
Davy Crocket ranch 1 069,48
jei 4n/5d, tai 1 326,00
US psl duoda 4n/5d
2,040.00 USD
prancūzų psl 3n/4d 998,20
4n/5d 1 237,60
QUOTE(Isila @ 2012 01 07, 01:15)
pinigai grįžo, visus patvirtinimus turiu atspausdintus.
Mes užsisakėm RStransports - 170Eur pirmyn atgal mum trim. Pigiausias pagal norimą variantas. Atskridusi 19.30 su dviem mažais vaikais, vežimėliu ir lagaminu aš su autobusais nesicackinsiu. Jei varyčiau su vyru, dar mąstyčiau, bet dabar
pabandyk kokiam trip advisor pažiūrėt žmonių sukeltas foto, arba google parašyt davy crockett ranch photos. Kiek suprantu ten namukai su virtuvėle, patiem valgyt darytis.
ne nu tai aisku, kur cia su tokiu bagazu tampysies, as tik galvoju kazi ar mums apsimoka, jei skristumeme is kauno, sutaupytumeme kaip ir apie 500 lt., bet kelione i didsnylanda juos ir pasiima is ten Visgi is musu galo gal labiau per Ryga apsimoka mums viskas labai arti, ir maksimum nuo atvykimo per 1 val jau vietoje