Dekui labai
Mano mazoji dar tik beveik 3 metuku, tai tiks manau puikiai ir parsiusta. Bet kokiu atveju dekui uz info
Beje, toje pasaku salyje ir tevam, ir vaikam galvos susisuka
Mes, kai buvom praejusi karta, tai pirma vakara tik apsiziurejom, o tik kita pirkomes, nes norejosi visko
QUOTE(darbininke @ 2011 11 28, 01:02)
Dekui labai
Mano mazoji dar tik beveik 3 metuku, tai tiks manau puikiai ir parsiusta. Bet kokiu atveju dekui uz info
Mes, kai buvom praejusi karta, tai pirma vakara tik apsiziurejom, o tik kita pirkomes, nes norejosi visko
manajai 3 irgi dar tas pats buvo Dabar pati rubukus i darzeli pasiruosia, beleko nebeuzdesi O po disneylando vis dar gyvena princesiu pasaulyje ir jei ne kas vakara, tai kas antra vis pasitikslina ir atrodo jai kazkodel kad kita rudeni vel vaziuos gal
Na mes jau ryt skrendam i paryziu na ir aiaku aplankysim disneilanda, tai mazoji tik apie suknias princesiu ir rankenukus sneka, bet jei tokios kainos ten, tai mes ir savame mieste galime uz 20 euru nusipirkti. Tai nezinau zesim pagal pinigine, nes i disneilenda uzsuksim jau pries paskutine diena....
ten tokių dalykų laaaabai sukeltos kainos, nes žino - tėvai pirks. Bet kadangi pas mane berniukai, manyčiau man lengviau dėl tų rūbų
Kadangi per rudens atostogas taip ir nenuvykom i Disneilanda, dabar suplanavom kelione 02 20 - 25 d. Per papildomas ziemos atostogas moksleiviams. Si karta jau tikrai vaziuosim, nes lektuvo bilietai jau nupirkti 3 nakvynes Disneilande ir 2 nakvynes Paryziuj - toks musu planas
Kaip manot ar gali dar buti pigiau Disneilando viebuciuose, ar siulytumet pirkti jau dabar viesbuti?
Kaip manot ar gali dar buti pigiau Disneilando viebuciuose, ar siulytumet pirkti jau dabar viesbuti?
QUOTE(Isila @ 2011 11 30, 22:12)
ten tokių dalykų laaaabai sukeltos kainos, nes žino - tėvai pirks. Bet kadangi pas mane berniukai, manyčiau man lengviau dėl tų rūbų
Na taip ten brangu labai, bet kad kainos sukeltos tai nemanau, nes yra paryziuje dineney parduotuve, tai drysciau sakyti, ked ten kainos didesnes ant kaikuriu prekiu negu disneilende.... Dabar daug visko gali nusipirkti kaledom.... Suknes kainuoja nuo 50 euru iki 90 euru, tai mes mazajai ju nepirkom nes sakom kad uzsides tik kelis kartus ir tiek, bet uztat nupirkom batelius, ju kaina 20 euru bet uztat nesios kol isaugs.... Na ir dar daug visokiu smulkmenu gerai kad mes tik diena buvom nes jei ilgiau tai butu pasibaiges biudzetas keliones
QUOTE(Vestuviuplanuotoja @ 2011 12 03, 02:30)
Kadangi per rudens atostogas taip ir nenuvykom i Disneilanda, dabar suplanavom kelione 02 20 - 25 d. Per papildomas ziemos atostogas moksleiviams. Si karta jau tikrai vaziuosim, nes lektuvo bilietai jau nupirkti 3 nakvynes Disneilande ir 2 nakvynes Paryziuj - toks musu planas
čia loterija - niekas negali pasakyti. jei dabartinė kaina nedrasko kišenės, užsisakykite. Jei netenkina, laukite.
Gal galite pasidalinti kiek mokejot uz 3 naktis 4 dienas Disneilande 4 asmenims (2 vaikai iki 12 metu ir 2 suauge). Santa Fe siulo 720 Eur. Noretusi geresnio viesbucio, bet kaina auga vos ne dvigubai. Man idomu, jei buvote tokiu variantu, kiek mokejote uz 3 naktis keturiems?
Papildyta:
o dabar dar norint rezervuot viesbuti, meta kad sorry, del techniniu nesklandumu, prekyba internetu sustabdyta. Idomu, cia ilgam?
Papildyta:
o dabar dar norint rezervuot viesbuti, meta kad sorry, del techniniu nesklandumu, prekyba internetu sustabdyta. Idomu, cia ilgam?
nežinau kainų 4, mes važiavom dviese su vaiku ir už 4 naktis/5 dienas New York Hotel mokėjom 800eur šių metų kovą. Dabar kaina vos ne dviguba vis dar laukiu, nes planuojam kelionę kovą
QUOTE(Vestuviuplanuotoja @ 2011 12 04, 01:04)
Gal galite pasidalinti kiek mokejot uz 3 naktis 4 dienas Disneilande 4 asmenims (2 vaikai iki 12 metu ir 2 suauge). Santa Fe siulo 720 Eur. Noretusi geresnio viesbucio, bet kaina auga vos ne dvigubai. Man idomu, jei buvote tokiu variantu, kiek mokejote uz 3 naktis keturiems?
Papildyta:
Papildyta:
tai kad kainos labai priklauso nuo tu visu akciju -atrakciju, ir net labai, kai mes pirkome spalio menesiui, tai uz 3 naktys, 4 dienos tiek 2, tiek 4(2+2) asmenys kainavo 359 svaro GB, new port bay club viesbutyje, gaila kad drauges musu negalejo prisijungt, butmem uz ta paty papramogave
kainos - loterija. kasmet vis kitaip. Nuo balandžio kainos kyla smarkiai dėl 20-mečio renginių. Žiema - ramiausias sezonas, gal ir galima tikėtis nuolaidų, bet ne pačių kainų kritimo. Bet kuriuo atveju, viskas priklauso nuo jūsų ir noro laukti ir rizikuoti. Aš va - rizikuoju - laukiu... kad tik nebūtų nuo vilko ant meškos su tom kainom