Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

taigi va kad nezinau kaip su tom kainom kuomet cia jos geriausios, mes pirma kart ruosiames, tai neisivaizduojam.
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2011 11 16, 16:13)
taigi va kad nezinau kaip su tom kainom kuomet cia jos geriausios, mes pirma kart ruosiames, tai neisivaizduojam.

jei jau duoda 40 % off,tai jau ir ner ko laukt nei pirma nei antra nei n-taji karta, reikia griebt ir viskas, nes 70% off tikrai niekada nesulauksit ax.gif ir aisku su vaikuciais 7- 12 metu irgi galima sutaupyt nemazai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 11 16, 16:44)
jei  jau duoda 40 % off,tai jau ir ner ko laukt nei pirma nei antra nei n-taji karta, reikia griebt ir viskas, nes 70% off tikrai niekada nesulauksit  ax.gif  ir aisku su vaikuciais 7- 12 metu irgi galima sutaupyt nemazai  thumbup.gif

duoda 30, ne 40 mirksiukas.gif

aš vis dar laukiu, iš UK iki mėnesio galo galima pigiau, vis tikiuosi, kad international psl ką nors pažers. Kažkaip keista, kad užstrigę teis tuo negaliojančiu pasiūlymu.

Na, mūsų planai dabar tokie. Skristi 21 kovo ir nakvoti Kyriad viešbuty (para 85Eur), taip neprarandant dienos DLP. Nes skrydis popietinis, kol dar iš oro uosto atvažiuotume, check-in'as - nespėtume net įeit. Tai pernakvosim paprastam viešbuty ir iš pat ryto varysim į DLP, check-in, bilietus pasiimam, tašes paliekam ir psio. Atgal skrydis irgi vakarinis, tai irgi visa diena DLP bus. Dabar belieka užsisakyt. Bet kainikės nuo pernai tai skiriasi....
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 11 16, 18:14)
duoda 30, ne 40  mirksiukas.gif

aš vis dar laukiu, iš UK iki mėnesio galo galima pigiau, vis tikiuosi, kad international psl ką nors pažers. Kažkaip keista, kad užstrigę teis tuo negaliojančiu pasiūlymu.

Na, mūsų planai dabar tokie. Skristi 21 kovo ir nakvoti Kyriad viešbuty (para 85Eur), taip neprarandant dienos DLP. Nes skrydis popietinis, kol dar iš oro uosto atvažiuotume, check-in'as - nespėtume net įeit. Tai pernakvosim paprastam viešbuty ir iš pat ryto varysim į DLP, check-in, bilietus pasiimam, tašes paliekam ir psio. Atgal skrydis irgi vakarinis, tai irgi visa diena DLP bus. Dabar belieka užsisakyt. Bet kainikės nuo pernai tai skiriasi....

duoda duoda ir 40%, musu toks variantas ir buvo mirksiukas.gif o cia del keliu viesbuciu neblogai sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 11 20, 11:44)
duoda duoda ir 40%, musu toks variantas ir buvo  mirksiukas.gif  o cia del keliu viesbuciu neblogai sugalvojai  thumbup.gif

aš kalbu apie šią akimirką - dabar pasiūlymas 30proc tongue.gif

o mum kitos išeities nelieka - gaila mokėt pinigus be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 11 20, 18:52)
aš kalbu apie šią akimirką - dabar pasiūlymas 30proc  tongue.gif

o mum kitos išeities nelieka - gaila mokėt pinigus be reikalo.

Kas siemte dar nori tai spes ir su 40% off tongue.gif O mes dar palauksim, bet butinai nuvaziuosim thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi dar laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Susiruoseme ir mes i Disneilanda pokalediniu laiku biggrin.gif

Pradejau siek tiek dometis, ka mes pamatysime.
Gal kas zinote is jau buvusiuju, ar Mickey's Winter Wonderland
sou yra mokamas? Jis buna The Chaparral Theater, Frontierland

Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
turėtų būti nemokamas g.gif
Atsakyti
Gal kas is jau buvusiuju pamena, kiek apytiksliai paciam Disneilande kainuoja princesiu sukneles?
Buvau pries pusantru metu, bet nepamenu, nes pasirode brangu blush2.gif
Bet dabar jau reikia ir mastau, gal sutaupyti ir nusipirkti cia ar parsisiusti smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
siųskis, ten bus dvigubai, trigubai brangiau. Pvz aš už Buzz'o kostiumą mokėjau su atsiuntimu 20Eur, o DLP visi 45Eur... suknelės dar brangiau.
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2011 11 26, 17:53)
Gal kas is jau buvusiuju pamena, kiek apytiksliai paciam Disneilande kainuoja princesiu sukneles?
Buvau pries pusantru metu, bet nepamenu, nes pasirode brangu blush2.gif
Bet dabar jau reikia ir mastau, gal sutaupyti ir nusipirkti cia ar parsisiusti smile.gif

Dekui 4u.gif

Galima aisku siustis, tai kur kaaas pigiau,(ten mokejom 54.99) euriukus bet musu neisgelbejo atsivezta grazuoles suknele, kuri ir vietos uzememir neuzsidejome ne sykio doh.gif
ne tas, nu ne tas vaikui ir viskas, blogiausiai tai kad tuos stovus su apdarais vos ne po kojom i gatvele isstumia doh.gif doh.gif doh.gif vaiksto manoji aplink, jau buvau minejusi kad nepirksiu dar pries kelione, tai isgirdau kaip ji tyliai skleisdamam sako -zinau, mama nepirks, bet kaip noreciau buti auksaplauke verysad.gif (iki tol tik grazuole zavejo ) taip ji snekejosi su suknia, as visai ka kita ziurinejau, vos neapsizliumbiau pati, ir kai pagalvojau kad veziau dukra i paska, ech, sakau , nu ar issirinkai suknia mirksiukas.gif jai vos akys neisvirto, negalejo patiketi, sakau mes gi pasakoje, gal daugiau negrysim, PERKAM kokia nori wub.gif thumbup.gif ir visai nesvrabu jai kas kas penkta mergaite su tokia pat vaiksto lotuliukas.gif taip atsirado ir karuna, ir lele dar viena, dar poly pocket grazuoles rinkinys ir t.t. Negaila ne vieno isleisto cento......kaip vaiko akys svytejo bigsmile.gif Taip isvaiksciojo su ta suknia visas 4 dienas wub.gif Sake puosis kaledomis darzelyje, po namus kartais apsivelka, ir tegu, tuoj uzaugs princese mano, ir reiks kitokiu sukneliu lotuliukas.gif
va taip va...ji labai diziavosi kad turi suknelel kaip ir kitos mergiates, ir tegu....
user posted image
Atsakyti