Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(mazhule @ 2011 10 25, 13:43)
dar turiu klausimeli buvusiems disneyland'e... ar matet kaip atrodo kiti viesbutukai... mate domintu Disney's Newport Bay Club ir Disney's Sequoia Lodge... is pradziu norejau apsistoti disney new york, bet po to pamasciau, kad agl ir 3* pakaks... nes susidaro apie 500 lt skirtumas  4u.gif  Siuo metu pagal kaina sirdis linksta prie Disney's Sequoia Lodge....  4u.gif

mateme 4u.gif mes gyvenome Disney Newport Bay Club
stai toks kambarys
user posted image

ir toks vidaus baseinas, (mums jis laaabai aktualus buvo lotuliukas.gif )
user posted image

jis pats diziausias is ten esamu disnejaus viesbuciu. Tema viesbucio-jurine tematika, kambariai ale kajutes lotuliukas.gif
Man patiko ir ankciaus minetas Isilos viesbutis New York atrodo jei buve g.gif manau viskas panasiai, tik kaip supratau pusryciai skyresi, musiskiame nebuvo karsto maisto (t.y ale tu sasisku, kiausiniu...)

kita jusu minima viesbuti mes tik pravaziuodavome.
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2011 10 24, 18:25)
o man idomu kaip ten yra, kai uzsakai kelione , pvz 3 naktys ir bilietai ieina 4 dienom... ar dienos jau buna su datomis?
na, pvz atvykstu gruodzio 5 ir nakvoju 3 naktis, tai ar galeciau gruodzio 5 d. neiti i parkus o ta bilieta panaudoti gruodzio 9 diena (tai yra nakti is gruodzio 8 i gruodzio 9 d.) pernakvoti kad ir kitame viesbutyje... nes atvykimas gaunasi vakarinis ir pirmosios dienos pabuvimas parke yra minimalus, na gal 1 val panasiai...

Aciu atsakiusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tuomet aš geriau imčiau naktį kokiam papigiai viešbuty (bile lova būtų), o tada jau nuo ryto į disneylendą.
Bilietai jau būna su datom ir ten per aparačiuką įkiši atėjus į parką ir psio.

Mes buvom HNY. Tai skirtumas tikrai didelis ir aplinkoj, ir aptarnavime. Bet šiaip mieliau renkasi SL nei NPB.

HNY duoda karštus pusryčius. Bet juk realiai galima apsieiti be jų. Aišku, visokios smulkmenos fainesnės - muiliukai, šampūniukai, ir pan. Bet čia jau kaip piniginė leidžia. Geriausiai laukti super duper pasiūlymo.

Pvz airių psl dabar siūlo 30proc nuolaidą, plius vaikai nemokamai, bet čia reik atvykt iki vasario...

Aš vis dar laukiu. Kalėdom tikrai turėtų pateikti kokių pasiūlymų kaip kiekvienais metais.
Atsakyti
muiliukai, sampuniukai su mikiu ir pas mus buvo, manau cia visuose disneilando viesbuciuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 10 26, 20:49)
muiliukai, sampuniukai su mikiu ir pas mus buvo, manau cia visuose disneilando viesbuciuose  ax.gif

O alite parasit kiek kainavo vesbutis ir kiek papildamu ustektu pinegu blush2.gif gal i az atrasitum
ACIU
Atsakyti
Dabar duoda Flash sale iki 50 proc tam tikroms datoms.
Jei kas dar norejo nuvaziuoti i disneylanda siais metais manau cia pats geriausias pasiulymas per paskutinius kelis menesius. bigsmile.gif

http://offers.disney...es/flash.xhtml#.
Atsakyti
QUOTE(maja-as @ 2011 10 27, 11:40)
O alite parasit kiek kainavo vesbutis ir kiek papildamu ustektu pinegu  blush2.gif  gal i az atrasitum
ACIU

viskas priklauso nuo to, kiek galite sau leisti pinigų. Pigu ten tikrai nėra, bet norint - viskas įmanoma.
Atsakyti
Šnekėjau su partneriais prancuzijoje, tai jie patarė imti viešbučius ne Disneilande, bet Torcy - iš čia su RER linija labai lengvai pasiekiamas tiek pats Paryžius, tiek ir Disneilendas - max 15 min traukioniu, o nakvyne žymiai pigesnė...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 10 28, 17:32)
Šnekėjau su partneriais prancuzijoje, tai jie patarė imti viešbučius ne Disneilande, bet Torcy - iš čia su RER linija labai lengvai pasiekiamas tiek pats Paryžius, tiek ir Disneilendas - max 15 min traukioniu, o nakvyne žymiai pigesnė...

bet juose nėra EMH?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 10 28, 18:32)

Nemanau kad susigundyciau taip vaziuoti schmoll.gif tuomet ir bilitais i parka atskirai rupintis, kasdien bilietus i traukini pirk, laika derink isvykimo, atvykimo....per daug judesio su mazais vaikais doh.gif kazi ar malonus bus tas pigumas blush2.gif
Daug maloniau kai viskas cia pat ir beveik viskas iskaiciuota thumbup.gif Jei tai butu tik suauge, ar paaugliai, gal ir kitaip rinkciaus g.gif
Atsakyti
mano mintys irgi panašios. Šiuo atveju kelionės tiklas vien tik Disneylendas ir nieks daugiau. Kai viešbutis panosėj - sulakstei pirmyn atgal be problemų. Jei būtume tik aš su vyru, gal tada taip, smulkmenos nerūpėtų, o dabar, kai pamatai kiek džiaugsmo teikia muiliukas su mikiu, mikio kilimas ir antklodė blush2.gif wub.gif plius tos EMH... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 29, 10:42)
mano mintys irgi panašios. Šiuo atveju kelionės tiklas vien tik Disneylendas ir nieks daugiau. Kai viešbutis panosėj - sulakstei pirmyn atgal be problemų. Jei būtume tik aš su vyru, gal tada taip, smulkmenos nerūpėtų, o dabar, kai pamatai kiek džiaugsmo teikia muiliukas su mikiu, mikio kilimas ir antklodė  blush2.gif  wub.gif plius tos EMH...  blush2.gif

Butent drinks_cheers.gif
Manoji vis pasvaigsta, sako nu kaip noreciau vel i ten, i disneylanda bigsmile.gif ir labai kazkodel tiki kad kita rudeni vaziuos lotuliukas.gif Sake eis i karuseles kuriuose nebuvo, o maziausiai buvome mes Adventure, Frontierland.... kazkaip pasoneje jie mums liko smile.gif Tik kita meta mes jau zadam i pirma klase eit, tai reikt prisiderinti prie atostogu, gal jos nesutamps su prancuziuku kokiom atostogom g.gif Nes kai buvom dabar, tai dideliu eiliu nepatyrem, buvo viskas thumbup.gif
Atsakyti
dabar lengva važiuot, į mokyklą nereikia, o paskui bus sunkiau. Bet matysi, gi pradinukai gauna papildomų atostogų kažkuriuo metu. Gal tada lengviau? Maniškis irgi į pirmą klasę eis kitais metais biggrin.gif
Atsakyti