Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(mazyte @ 2011 10 19, 20:06)
Pritariu Isila, mes irgi turejome kazkiek grynu, o siaip kortele, nebuvo jokiu problemu. niekur  thumbup.gif
aisku parke uz leda koki ar kita mazmozi tai grynais, o parduotuvese tik kortele  4u.gif

būtent drinks_cheers.gif už kokius smulkius pirkinius, užkandžius. Na, tarkim iki 20Eur. Parduotuvėse išvis be problemų. Aš kavinėse, restoranuose mokėjau grynais, o parduotuvėse kortele.

Tas kovas dar taip toli, o aš jau taip nekantrauju. Pernai užsisakėm kažkur apie gruodį.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 19, 21:17)
būtent  drinks_cheers.gif  už kokius smulkius pirkinius, užkandžius. Na, tarkim iki 20Eur. Parduotuvėse išvis be problemų. Aš kavinėse, restoranuose mokėjau grynais, o parduotuvėse kortele.

Tas kovas dar taip toli, o aš jau taip nekantrauju. Pernai užsisakėm kažkur apie gruodį.

kiek truks, kovas jau cia thumbup.gif greiciua ateitu jau bo ziemos visai nelaukiu doh.gif
ziuresiu ir as ka siulo , mazu ka dar nuleksim thumbup.gif tiesiog buvomas ten labai labai smagus 4u.gif o dabar jau zinant kas ir kaip, kur ir kada tai is vis thumbup.gif
Atsakyti
dabar yra neblogų pasiūlymų. Mane masina 5 naktys už 4 kainą plius vaikai nemokamai, bet mes norim 6 naktis...
visi kiti pasiūlymai žiemai
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagalba 4u.gif as kaip kortele atsiskaitineju ne taip sirdi skauda smile.gif
Atsakyti
disneilende atsiskaitinėjant man visai širdies neskauda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 19, 21:12)
dabar yra neblogų pasiūlymų. Mane masina 5 naktys už 4 kainą plius vaikai nemokamai, bet mes norim 6 naktis...

as matau 5 naktis uz 4 naktu kaina... o kur Jums gaunasi dar vaikai nemokamai? nerandu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 19, 23:12)

ale norai tavo clap_1.gif bet tokiu matyt neusulauksi, nes jau kiek seku as ju puslapi, daugiau 5 nemaciau....
Papildyta:
QUOTE(mazhule @ 2011 10 20, 17:39)
as matau 5 naktis uz 4 naktu kaina... o kur Jums gaunasi dar vaikai nemokamai? nerandu...  blush2.gif

va cia daugiau informacijos apie Kids free
http://international...MNO1NRWLDEEM01#
Atsakyti
ne, aš ta prasme, kad norim 6 naktis būti, o ne 5. Todėl lauksiu kokios procentinės nuolaidos. Pernai davė 40 prie Kalėdas... Paskui 25(mes šituo ir naudojomės plius vaikas nemokamai). tad jei šįmet gavus tokį thumbup.gif
Atsakyti
mazyte jus vaziavote per agentura ar patis kelijone planavot ?
Noriu vaika nuvest,no nezinau no ko pradet blush2.gif
Atsakyti
o man idomu kaip ten yra, kai uzsakai kelione , pvz 3 naktys ir bilietai ieina 4 dienom... ar dienos jau buna su datomis?
na, pvz atvykstu gruodzio 5 ir nakvoju 3 naktis, tai ar galeciau gruodzio 5 d. neiti i parkus o ta bilieta panaudoti gruodzio 9 diena (tai yra nakti is gruodzio 8 i gruodzio 9 d.) pernakvoti kad ir kitame viesbutyje... nes atvykimas gaunasi vakarinis ir pirmosios dienos pabuvimas parke yra minimalus, na gal 1 val panasiai...

Aciu atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja-as @ 2011 10 24, 19:11)
mazyte  jus vaziavote per agentura ar patis kelijone planavot ?
Noriu vaika nuvest,no nezinau no ko pradet  blush2.gif

jokia agentura schmoll.gif nezinau tokios kuri veztu 5 ar daugiau dienu, o su autobusu vargti ir tik 1 diena praleisti, tai ne mums schmoll.gif
Pradek nuo disney puslapiuko, kiek auksciua rasi nuoroda, o tada pagal galimybes rezervuojate viesbuti, ten viskas gana issamiai aprasyta, aisku, geriausiai sekti ju puslapi, laukti akciju atrakciju thumbup.gif nes sutaupytu pinigeliu tikrai bus kur isleisti ir net su kaupu lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mazhule @ 2011 10 24, 19:25)
o man idomu kaip ten yra, kai uzsakai kelione , pvz 3 naktys ir bilietai ieina 4 dienom... ar dienos jau buna su datomis?
na, pvz atvykstu gruodzio 5 ir nakvoju 3 naktis, tai ar galeciau gruodzio 5 d. neiti i parkus o ta bilieta panaudoti gruodzio 9 diena (tai yra nakti is gruodzio 8 i gruodzio 9 d.) pernakvoti kad ir kitame viesbutyje... nes atvykimas gaunasi vakarinis ir pirmosios dienos pabuvimas parke yra minimalus, na gal 1 val panasiai...

Aciu atsakiusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

schmoll.gif nepasinaudosite taip , mes paskutine diena pvz galejome net savo bilietus kam kitam perleisti, nors tebuvome apie 2 val., isvaziavome apie 11 ryto, o galima buti su tais bilietais iki vakaro ..... jie pradeda galioti su lyg atvykimu i viesbuti, jeigu jis turi bilietus, jei jusu pasirinktas viezbutis neturi kartu bilietu, tai galite zinoma juos pirkti jusu pasirinktom datom mirksiukas.gif
Papildyta:
na o mes dar gyvename prisiminimais apie Disneylenda wub.gif Ka tik internetu pasigavau kupona ir uzsakiau 120 nuotrauku uz 28 lt. thumbup.gif Padarysiu atskira albuma dukrai, nes labai nori ziuret ir ziuret wub.gif
Atsakyti
dar turiu klausimeli buvusiems disneyland'e... ar matet kaip atrodo kiti viesbutukai... mate domintu Disney's Newport Bay Club ir Disney's Sequoia Lodge... is pradziu norejau apsistoti disney new york, bet po to pamasciau, kad agl ir 3* pakaks... nes susidaro apie 500 lt skirtumas 4u.gif Siuo metu pagal kaina sirdis linksta prie Disney's Sequoia Lodge.... 4u.gif
Atsakyti