Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(Isila @ 2011 10 11, 21:44)
tai jau dirba Buzzo pica? Uij kaip fainai. Nes mum nedirbo. Šįkart varysim. kaip aplinka? Buzz'iška?

man nepasirode labai buzziska, kazkokia tustoka, pagalvojau kad jus ten ejot, kur rasei kad buzzo puoda pirkai savajam, niu galvoju uzeisim ir mes, bet pasirodo as sumaisiau doh.gif Yra viduej vaikams tokia mini zaidimu aikstele padaryta, kedes, stalai tokie ale metaliniai lotuliukas.gif Bet del maisto visai nieko, picos 3 rusiu, makaronai 3 ar 4 rusiu net, padaziukai jiems su mesyte ir be, salotu daug visokiu, gerimu nemazai pasirinkimui is aparato, suriu, desertai, Ir kaip sakiau manoji picos nelabai valge (prieskoniai ant jos nelabai tiko jai, man visai nieko, ale vakare viesbuti ir ta pica suejo lotuliukas.gif ) o vat makaronu prisikirto sociai, sake skanu thumbup.gif Pazaide ir toje aiksteleje, ten reik nusiauti batukus ir pasidet ii lentynele, mes kai buvome prie 12 val., tai buvo gal 3-4 seimos tik... paskui pradejo daugeti., Viduje yra tualetai tvarkingi.
Atsakyti
O gal kas keliavote kalediniu laikotarpiu i Disneilanda?
Ar veikia atrakcionai? Ar aplamai daugiau buna pasirodymai, sou, kalediniai mikiai ir t.t.?

Galvojam apie kaledine dovana savo vaikams smile.gif
Atsakyti
Ir gal kas uzsisakinejote, nurodydami melagingai, kad esate is UK (nes kainos mazesnes)? blush2.gif
Ar leidzia uzsisakyti per Disneyland psl?

Dekui uz atsakymus labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2011 10 12, 09:16)
O gal kas keliavote kalediniu laikotarpiu i Disneilanda?
Ar veikia atrakcionai? Ar aplamai daugiau buna pasirodymai, sou, kalediniai mikiai ir t.t.?

Galvojam apie kaledine dovana savo vaikams smile.gif

Kaledinis laikotarpis prasideda lapkricio 8 diena. Laikas nuo laiko uzdaromi kai kutie atrakcionai.
Cia yra numatomu remontu planas. Gruodzio menesiui dar nera.

http://www.dlrpmagic...refurbishments/

Viskas papuosta Kaledoms nuo viesbuciu iki personazu. bigsmile.gif
Atrodo yra kelis papildomi sou - Mike Pukuotuko or Minnie/Mickey ir ju kompanijos. Kitu metu laiku tie sou nerodomi.
Veikia Kaledu seneliu kaimas, kur galima nusifotografuoti atsisedus jam ant keliu.
Eglutes grazios. wub.gif

Vienu zodziu Kaledos kaip is JAV animaciniu filmuku. 4u.gif
Papildyta:
Cai dar yra informacijos kokei sou ir renginiai planuojami Kaledu laikotarpiu siais metais:

http://www.dlrpmagic...book/christmas/
Atsakyti
užsakinėk per kurį nori psl - išbandyta. Užsieny visi tik taip ir daro - per vokeičius, airius, prancūzus ar net olandus užsakinėja. Svarbu kalbą mokėt. dažniausiai pasiūlymai panašūs, bet vat kartais skiriasi ir būna spec.pasiūlymų. \Kalėdinis laikotarpis tai visai kas kita nei paprastai - šou, dekoracijos, personažų apranga. Viskas šventiška. bet, turbūt, ir žmonių daugiau g.gif

va, dabar paskelbė akciją perki 2 paras, kitas 2 gauni nemokamai, bet galioja tik tam tikrom datom. kam tinka - super pasiūlymas. Bet čia tik žiemos mėnesiui, kovui dar nieko nėra.
Atsakyti
Aciu jums labai uz tokius operatyvius atsakymus 4u.gif

Manau, kad bandysim Disneilanda kalediniu laikotarpiu smile.gif
Atsakyti
Galite ir telefonu uzsisakyt, nurodysit tada sali kokia norit jai aiskus kalba reik moket bent kazkiektai.As Kaledom nerizikuociau vaziuot tik del sniego, nes gali ne tik siurprizas dovana nesigaut bet nuliudinti, del atsauktu skrydziu, bet seip isivaizduoju kad ten turetu but labai grazu per ziemos sventes.
Atsakyti
Kazkaip norisi surizikuoti ir galvoti, jog pavyks pamatyti kaledini disneilanda smile.gif
Tik man klausimas iskilo, kaip nuvykstate is Beauvais oro uosto? Nes, kiek ziuriu, privatus pervezimas labai brangus, TGV tik is CDG oro uosto, o Disneilando shuttle service netinkamas laikas. Gal dar kas isbandete kokiu geru variantu?
Atsakyti
aš imsiu privatų.

kiti važiuoja vietiniais autobusais. Ilgiau, bet pigiau. Paskaitinėk Paryžiaus temoj, visai neseniai apie tai šnekėta ten buvo.
Atsakyti
Suradau iseiti - nuomotis masina, gaunasi pigiausias kolkas variantas smile.gif
Atsakyti
man šitą varaintą siūlė užsienio forume kaip geriausią. ale kad aš nevairuojanti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2011 10 12, 14:07)
Suradau iseiti - nuomotis masina, gaunasi pigiausias kolkas variantas smile.gif

Per kur nuomotis radote pigiau?
Atsakyti