Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

Disney parkui skyreme pirmasiais 2 dienas, trecia diena kad ir zadejome eiti i Dysneysutdiopark, bet vistiek patraukeme i Disney parka, dar karta pasivezinome arkliuku, pasisupome karuselese, pasaudeme su Buzzu, kuris irgilaaabai patiko mums, daugiausiai supynemis naudojome FP, tikrai labai paprasta ir patogu, kol lauki eilutes kitur, arteja FP laikas tame parke, tad i studio parka isejome tik apie pietus 4u.gif
user posted image

user posted image
Pradzioje jis toks niurokas, ne toks pilnas givybes ir spalvu, bet uztenka uzeiti i kuria studija, ar karuseles ir smagumai prasideda thumbup.gif mateme keleta show, tiesa sakant stichis nelabai suzavejo unsure.gif nors verziau durkai kas ir kaip, bet tai kazkas naujo mums, manoji nezino sio personazo....
Uztat Nemo karusele tai thumbup.gif dukrai, man angel.gif jauciau gyva neislipsiu, uteko man ir Big Thunder Mountain lotuliukas.gif bet tikrai laaabai nustebau kad dukra labai trauke tokios supynes, tik tada supratau ko ji nebenorejo nei ant Jumbo, nei ant aladino kilimu, nuobodu kaip ji sako lotuliukas.gif As tai ten ar ten vistiek pacypiau, nu visi cypia aplinjk, tai gavau bart nuo 5,5 metu dukros, sako, mama, ko cia reki, nedaryk man gedos doh.gif lotuliukas.gif prase po dar karta ant siu karuseliu, tai ne uz ka nesutikau, gerai kad ju ten begales, tai kokiu popkornu ar ledu nuvilioju ja kuo tolkau nuo ju , nu ne mano amziui jau, pasenau blush2.gif
Atsakyti
o kaip fainai wub.gif noriu ir aš pas princeses hihihi.gif

aš tai labai laikus žiūrėdavau kada, kas kur, kad ateit anksčiau ir mažiau eilėse laukt blush2.gif

pas mus nieko nebuvo, tik paskutinę dieną ruošėsi St. Patrick's day
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 08, 20:02)
o kaip fainai  wub.gif  noriu ir aš pas princeses hihihi.gif

aš tai labai laikus žiūrėdavau kada, kas kur, kad ateit anksčiau ir mažiau eilėse laukt  blush2.gif

pas mus nieko nebuvo, tik paskutinę dieną ruošėsi St. Patrick's day

niu zinok mes niekur ilgai nelaukem, arba FP, ar eile vidutiniskai 10-5 min. gal tik prie tu baisiuju kalniuku koks 20 min., bet ne daugiau tai tikrai, daugiasia visur is karto, sekmadieni jautesi kad kazkiek daugiau zmoniu, pirmadieni maziau....
Atsakyti
Mazyte, kaip faina, kokios nuotraukos, isivaizduoju mazajai kaip smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 10 08, 20:04)
niu zinok mes niekur ilgai nelaukem, arba FP, ar eile  vidutiniskai 10-5 min. gal tik prie tu baisiuju kalniuku koks 20 min., bet ne daugiau tai tikrai, daugiasia visur is karto, sekmadieni jautesi kad kazkiek daugiau zmoniu, pirmadieni maziau....

aš kalbu apie eiles prie personažų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 09, 12:17)
aš kalbu apie eiles prie personažų  tongue.gif

aaa, prie situ doh.gif O i jusu viezbuti neateidavo g.gif Mes tik prie Auksaplaukes nelaukem, nes atejom ir eilute jomajo kokia buvo doh.gif visi kiti normaliai, ai, dar tas pricesiu pavilijonas doh.gif doh.gif doh.gif

Dukra dar siandiena vis manes paklausia, ar as atsimenu ta lifta (Tower of Terror studio parke), saiposi dabar ji is manes kad as bijojau, nu man tikrai pabandzius karta naudiau nesinorejo..
Papildyta:
QUOTE(Milux @ 2011 10 08, 22:54)
Mazyte, kaip faina, kokios nuotraukos, isivaizduoju mazajai kaip smagu buvo thumbup.gif

Tikrai labai smagu, baisiausia dukra dziaugesi baseinu kuris buvo, kasdien eidavome, nes parkas dirbo iki 18 val., tai grizdavome apie 19 val., ir iki 21 pansiai baseine thumbup.gif kartais dar spedavom kazkiek ir vienos pabuti lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyte: 09 spalio 2011 - 20:45
būdavo, bet kažkaip aš nenorėdavau iškeisti stovėjo eilėj prie personažo į EMH parke biggrin.gif tad mes juos parke gaudydavom. Ten yra sužymėtos vietos, eini į City Hall ir paklausi kelintą valandą koks personažas kurioj pažymėtoj vietoj bus, tai taip nusifotkinom su Mike ir netyčia "užsirovėm" ant Mikio ir Gufio. Paskui Mickey's cafe pagavom jų visą krūvą - Plutą, Minę, Mikį, Peterį Peną, Čipą ir Deilą, Piratą iš Piterio Peno. O dažniausiai gaudydavom po paradų rytinių. Atsistodavom prie plazos, nusižiūrėdavom, kurį personažą "griebsim" ir pirmyn hihihi.gif pramokau, pasidariau naglesnė, nes su gerom manierom likdavom musę kandę.
Šįmet darysiu kitaip. Mąstau apie pusryčius Mickey's cafe, bet dar nesu tikra. Aukosiu pinigus ir eisiu į Inventions - geriau sumokėsiu daugiau, bet gausiu geresnį maistą, aptarnavimą ir dar daugiau personažų biggrin.gif geriau jau čia nei Buffalo Bill's Wild West show - kaina gaunasi mum beveik ta pati.
dar yra viena kavinė studios parke, nepamenu pavadinimo, ten irgi personažai (iš La troškinys), tai turbūt ten irgi eisim.
Pas princeses nebuvom, nėjom, ne tie interesai pas bernus hihihi.gif

Viešbuty tai buvo Mikis, Minė, Plutas, Donaldas - bet mes jau juos buvom pagavę parkę ir kavinėj.
Klausyk, o jūsų viešbuty buvo baseinas vaikam mažas ir negilus?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 10, 17:36)
.
Klausyk, o jūsų viešbuty buvo baseinas vaikam mažas ir negilus?

Buvo buvo, ir ne viena, tiek lauke dyyydelis ir vaikams, tiek viduje, dyyydelis, ir vaimas jau visai mazutis, dar burbulinis toks atskirtas buvo , ale masazine.
Atsakyti
na, lauko manęs nedomina irnesakyk.gif ne tuo metų laiku skrisim ten hihihi.gif burbuliukų vaikai nemėgsta, o tas mažas negilus mano berneliui buvo tikras atradimas thumbup.gif

na, dar ką nors papasakok cool.gif taip smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 10, 18:46)
na, lauko manęs nedomina irnesakyk.gif ne tuo metų laiku skrisim ten hihihi.gif burbuliukų vaikai nemėgsta, o tas mažas negilus mano berneliui buvo tikras atradimas  thumbup.gif

na, dar ką nors papasakok  cool.gif taip smagu biggrin.gif

nu mano zinok tas mazas nesudomina, ale vat burbuline thumbup.gif isvaryt nejo ilgai, nors ten ir parasyta buvo kad ne ilgiau 15 min., kai prigazdinau kad skura nukris, tai islipo lotuliukas.gif
Atsakyti

Pietavom karteli Buzzo picerijoje, ten tame Diskoveryland, nes kaip tik ten leidome laika, vaziavome masinytemis Autopia, labai patiko manajai, kilome lektuveliais Orbitron, aisku Buzzo saudykla nnnnnn kartu, ai, paskui dar Stars tours, man tai nelabai jis, o dukrai patiko, ziuriu jai daug labiau tokie pakratymai, patampymai patinka..... lotuliukas.gif Taigi kad toliau nebeieskot nieko, tai ir nuejomei arciausiai esancia Buzzo kavinuke ten ta. Berods sumokejom apie 32-34 euriukus, yra buffe, bet man kazkaip nilabai.... bet del dukros pataikiau,nors pica ir nelabai suviliojo (mes jos prisidejome i dezute ir sukirtome vakare viesbutyje) bet makaronu su parmezano suriu tikrai kad sociai prisikirto, ji kai nevalgo mesos man, tai nieko mandriau nebuciau jai ir taip radusi, tad del dukros buvau patenkinta kad pavalge.... ai , dar ten prisipyleme gerimu i gertuves ir iki vakaro buvome socios thumbup.gif Pyrageliu ragavau su kava, buvo labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
tai jau dirba Buzzo pica? Uij kaip fainai. Nes mum nedirbo. Šįkart varysim. kaip aplinka? Buzz'iška?
Atsakyti