Na as ir vel palandzioju, randu skrydi uz 799, ir viesbuti su bilietais spalio men. 473 euro, gal ir neblogai ? reiks dar siom dienom pavartyt ir jau greibt gal, cia 1 suauges ir 1 vaikas iki 7 metu jei ka...
Papildyta:
Tiesa, dabar ten atsirado uzrasas kad-15% rudens akcija
Papildyta:
Isila, Carles de gaules areuostas tinka?
Papildyta:
Tiesa, dabar ten atsirado uzrasas kad-15% rudens akcija
Papildyta:
Isila, Carles de gaules areuostas tinka?
aišku tinka su juo susisiekimas geriausias. jei pataikysit, tai su tuo greituoju traukiniu parką per 10 min pasieksit
koks viešbutis? ir kiek dienų? saplį turbūt viskas jau bus Helovynui paruošta
koks viešbutis? ir kiek dienų? saplį turbūt viskas jau bus Helovynui paruošta
paziurejau ne taip del viesbucio ir biliteu tai O.k, o srydis cia vienam ieskau toliau
Papildyta:
kuo toliau tuo graziau randu, dabar jau puslapyje su svarais, Viesbutis santa Fe, 3 naktys/4 dienos 2 asmenims 273 svaro, su pusryciais, bilietais, nu reik dar naryst kol akys mato
Papildyta:
kuo toliau tuo graziau randu, dabar jau puslapyje su svarais, Viesbutis santa Fe, 3 naktys/4 dienos 2 asmenims 273 svaro, su pusryciais, bilietais, nu reik dar naryst kol akys mato
kiek čia litais? sunku man su matematika...
QUOTE(Isila @ 2011 08 07, 19:00)
kiek čia litais? sunku man su matematika...
panasiai 1092 uz viesbuti, as dauginu is 4 grubiai...
Papildyta:
siaip ten dabar dar iki 50% galima sutaupyt ir brangesniame viesbutyje jei uzsakysi iki spalio kazkelintos dienos, 18 lygtai...
Primink kokiame viesbutyje buvot jus? kiek pamenu viskas patiko, gal zinai kokiame viesbutyje labiau vyrauja princesiu tematika jei tokiu yr?
Papildyta:
New Yerk viesbutis tam paciam laikotarpiui galima gaut 50% nuolaida ir tekainuos apie 1500 lt. ..... nes siaip kainos truputi nerealios pacio Dysneilendo viesbuciuose be nuolaidu..... cia kainos visu jau su pusryciais, bilietais i parka jei ka.
mes HNY buvom, tai labai patenkinti. Na, princesių tematik tiktų tik Hotel Disneyland, bet jis 5*, labia brangus, pats krūčiausias. Nueikit geriau pasimatyti su princesėm ir į princesių pietus
bet kainos tai nerealios... labai gundo
QUOTE(Isila @ 2011 08 07, 20:18)
mes HNY buvom, tai labai patenkinti. Na, princesių tematik tiktų tik Hotel Disneyland, bet jis 5*, labia brangus, pats krūčiausias. Nueikit geriau pasimatyti su princesėm ir į princesių pietus
gundo nerealiai, ir pvz., jau po savaites tas pats HNY jau virs 4000 lt. kainuoja dviems
Papildyta:
o kiek isila uz skrydi isleidot?
QUOTE(mazyte @ 2011 08 07, 19:58)
gundo nerealiai, ir pvz., jau po savaites tas pats HNY jau virs 4000 lt. kainuoja dviems
Papildyta:
Papildyta:
1500lt dviem
QUOTE(Isila @ 2011 08 08, 15:53)
1500lt dviem
aha, nu tai realias kainas ir dabar meta, tik va supratau, jei gauni akcija parkui, viesbuciui, skrydzio jau labai nepasirinsi pigaus, lauksi skrydzio, neliks viesbucio Po poros savaiciu skrenda pazystami i Paryziu, tai sugebejo pirmyn ir atgal rasti skrydi uz nepilnus 800 lt.
na, čia jau laimės dalykas - jei viską sugebėsi suderint, tai gali gautis - wow. Bet jei domina tam tikras laikotarpis, tada jau kitaip..
aš planuoju kitų emtų kovą, bet dabar kainos aukštos, spaliui pigiau gaunas, bet mum laikas netinka. Laukiam toliau.
aš planuoju kitų emtų kovą, bet dabar kainos aukštos, spaliui pigiau gaunas, bet mum laikas netinka. Laukiam toliau.
QUOTE(Isila @ 2011 08 08, 21:04)
na, čia jau laimės dalykas - jei viską sugebėsi suderint, tai gali gautis - wow. Bet jei domina tam tikras laikotarpis, tada jau kitaip..
Truputi metausi taro viesbuciu, HNY ir Santa Fe? Gal turi savo nuomone, kad NY patiko tai zinau, ar esi ka girdejusi apie santa fe?