Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr.3

QUOTE(kerepliuke @ 2011 08 22, 12:56)
Mes rezervavomės viešbutuką su pusryčiais pačioj La Rambla gatvėj  blush2.gif  Bet dabar kuo daugiau skaitau apie Barseloną, tai tuo labiau galvoju, kad gal reikėjo kokio butuko pasidairyt  g.gif

nesijaudinkit, kita karta galesit ir butuka isbandyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kerepliuke @ 2011 08 22, 12:56)
Mes rezervavomės viešbutuką su pusryčiais pačioj La Rambla gatvėj  blush2.gif  Bet dabar kuo daugiau skaitau apie Barseloną, tai tuo labiau galvoju, kad gal reikėjo kokio butuko pasidairyt  g.gif


Nepergyvenkit, tai juk irgi geras variantas. Manau svarbiausia laikas, kuri gerai praleisite smile.gif
Atsakyti
Jei nuomojates apartamentus, tai kur jus susitinkat su nuomotoju (seimininkai, agenturos darbuotojai) ? Susitinkat iskart bute ar vaziuojat i kokia agentura biura ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2011 08 22, 16:34)
Jei nuomojates apartamentus, tai kur jus susitinkat su nuomotoju (seimininkai, agenturos darbuotojai) ?  Susitinkat iskart bute ar vaziuojat i kokia agentura biura ir t.t.?


Mes tai pirma karta toki dalyka bandem. Nuomavomes tiesiai is seimininko, ne per agentura. Susitikom bute, t.y. is oro uosto vykom tiesiai i namus.
Atsakyti
Sveiki,

mes barselonoj busim nuo rugsejo 2 - 12 ... gan nemazai dienu, jau deliojames keliones plana... ar bunant tiek dienu verta imti turistini ta autobusiuka?
Atsakyti
QUOTE(Ancele @ 2011 08 25, 16:00)
Sveiki,

mes barselonoj busim nuo rugsejo 2 - 12 ... gan nemazai dienu, jau deliojames keliones plana... ar bunant tiek dienu verta imti turistini ta autobusiuka?


Ziurint ko jus noresite- daugiau prie juros leisti laika, ar labiau pakeliauti. Mes Barselonoje praleidome 7 dienas, kiekvienai dienai susidareme aktyvu marsruta( ryte prie juros, visa diena pagal sudaryta marsruta, o vakare vel prie juros), tai beveik visa Barselona isnarsem skersai isilgai peskomis (isskyrus i Monserrat vielnuolyna- vaziavom). Tai buvo nusipirke ta T10 (uz 8 eurus), tai dviese per savaite neisnaudojome. Jei norit daugiau prie juros guleti ir greiciau bei trumpiau viska apziureti- tada imkite turistini busa. Mums asmeniskai uztekdavo poros valandu per diena prie juros, mums labiau prie dusios keliavimas. Ir man asmeniskai labiau patinka paciai knaisiotis marsrutu, paciai susirasti gatveles. Tad kita karta mes net T10 nepirktume, o vienkartinius bilietus.
Atsakyti
Gal galetumete labai smulkiai - zingsnis po zingsnio - visiskai blondinei papasakoti, kaip vyksta vaziavimas metro? blush2.gif

Metro paskutini ir vieninteli karta esu vaziavusi dar tarybiniais laikais Maskvoje, budama visiska pacanke. Tai nieko nebeatsimenu. blush2.gif

Noriu zinoti, kaip susirasti tinkamus kelius (ypac liniju susikirtimo vietose), kaip i teisinga traukini isesti bei i reikiama puse nuvaziuoti.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 08 26, 13:33)
Gal galetumete labai smulkiai - zingsnis po zingsnio - visiskai blondinei papasakoti, kaip vyksta vaziavimas metro?  blush2.gif 

Metro paskutini ir vieninteli karta esu vaziavusi dar tarybiniais laikais Maskvoje, budama visiska pacanke. Tai nieko nebeatsimenu.  blush2.gif

Noriu zinoti, kaip susirasti tinkamus kelius (ypac liniju susikirtimo vietose), kaip i teisinga traukini isesti bei i reikiama puse nuvaziuoti.

4u.gif


Yra 5 metro linijos (L1 raudona, L2 violetine, L3 zalia, L4 geltona, L5 melyna). Metro linija pasirenki pagal norima marsruta- kur nori nuvaziuoti. Bilieta perki vietoje arba vienkartini arba T10 ( jame yra 10 vaziavimu, kainuoja pigiau nei kad perkant vienkartinius bilietus). Atzymi talona metro stoties iejime, ieini i metro stoti ir renkiesi krypti kuria vaziuosi. Butina isidemeti krypti ir metro linija (auksciau isvardintos su spalvom). Paciame metro traukinyje yra virs duru suzymetos stoteles, stotele uzsidega raudona spalva, tad matai kurioje esi ir kiek dar liko iki norimos islipti stoteles. Ten kur kertasi linijos, visur yra nuorodos suzymetos kur rasti kuria linija. Turiu 2 metro zemelapius, kuriais vadovavomes (vaziavome 3 kartus ), jie puikiai mums pasitarnavo ir niekur nenuklydom. Jei nori, atsiusk savo el.pasta , atsiusiu tuos zemelapius. Jei kas bus neaisku, galesiu atsakyti i rupimus klausimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauru: 26 rugpjūčio 2011 - 14:37
QUOTE(Lauru @ 2011 08 26, 15:34)
Atzymi talona metro stoties iejime, ieini i metro stoti ir renkiesi krypti kuria vaziuosi. Butina isidemeti krypti ir metro linija (auksciau isvardintos su spalvom).


Aciu labai, Lauru. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Metro zmemelapi su spalvomis ir stotelemis radau google, beliks tik atsispausdinti pries vaziuojant spalvotai. drinks_cheers.gif

Lauru, rasote, kad butina isidemeti metro linija ir krypti. Kryptis - tai cia kas? Gal galite pavyzdeli pateikti? blush2.gif

Mes planuojame pirkti T10. Kol kas planuojame pavaziuoti tik iki Sagrada familia ir pl. Espanya (keliaujant i Monserat), taip pat su lagaminais is/i stoti. O visur kitur, manau, pesciomis. Nebent jau labai nuo koju nusivare busime.
Atsakyti
Gal kas susigundet ir nusipirkot dabar reklamuojamas savaitgalio keliones? Labai atbaido kad i kaina neieina nuvezimas iki viesbucio. Kazi kaip reiks nusigaut , kai lektuvas nusileis 21.20 ? Ar brangus transferas? Kaip oras lapkricio menesi?
Jei apgyvendinimas MALGRAT DE MAR ar tai Barselona? O CALELLA ? Kaip pasirinkt tinkama viesbuti tarkim is cia:
http://www.makalius....url=s...p;&all
Nes tikslas miestas, bet ne pasyvus poilsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 08 26, 15:44)
Aciu labai, Lauru.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Metro zmemelapi su spalvomis ir stotelemis radau google, beliks tik atsispausdinti pries vaziuojant spalvotai.  drinks_cheers.gif

Lauru, rasote, kad butina isidemeti metro linija ir krypti. Kryptis - tai cia kas? Gal galite pavyzdeli pateikti?  blush2.gif

Mes planuojame pirkti T10.  Kol kas planuojame pavaziuoti tik iki Sagrada familia ir  pl. Espanya (keliaujant i Monserat), taip pat su lagaminais is/i stoti. O visur kitur, manau, pesciomis. Nebent jau labai nuo koju nusivare busime.


Teisingas pasirinkimas mirksiukas.gif . Mes i Sagrada irgi vaziavom, bet grizom namo i Barseloneta peskom. Nera ten tokie atstumai milziniski. Be to, kai viskas nauja ir idomu, tai ir nepamatai kaip grizti namo.
Gerai, pateiksiu konkretu pavyzdi. Tarkim mes norejom vaziuoti i Sagrada Familia. Zinome, kad ten link eina L4 geltona linija. Kadangi gyvenome Barselonetoje, tad ejome i Barselonetos metro stoti. Is ten ir vaziuoja L4. Tuomet ieskome krypties. Pagal zemelapi matome, jog L4 turi 2 kryptis: viena kryptis La Pau, o kita kryptis Trinitat Nova. Vat sios butent mums krypties ir reikia (vadovaujames zemelapiu), nes ta kryptim ir bus Sagrada. Einame nuoroda ten kur kryptis Trinitat Nova. Ir laukiame metro. Ilipam i metro. Pagal zemelapi matau, jog man reikia islipti Verdaguer stoteleje. Vaziuojam ir stebim virs traukinio duru esancia lentele su stotelemis. Kaip minejau, kai atvaziuojame i stotele, uzsidega raudona sviesele lenteleje ties pavadinimu. Tad islipu is traukinio kai uzsidega raudona ties Verdaguer. Isejus is metro, Sagrada visai salia.
Atsakyti
QUOTE(Lauru @ 2011 08 26, 16:03)
Pagal zemelapi matome, jog L4 turi 2 kryptis: viena kryptis La Pau, o kita kryptis Trinitat Nova. Vat sios butent mums krypties ir reikia (vadovaujames zemelapiu), nes ta kryptim ir bus Sagrada. Einame nuoroda ten kur kryptis Trinitat Nova.


Butent sito man ir reikejo. thumbup.gif

Aciu dar karteli uz atsakyma. 4u.gif smile.gif


Atsakyti