QUOTE(jurgužė @ 2011 10 23, 20:22)
Gal kas gali pakomentuot Calella miestelį ir Palace viešbutį, bei kelionę nuo jo iki Barselonos skaičiau, kad apie 40km.
Skrisim lapkričio pradžioje jaučiu fontano gal ir neteks pamatyt
Ką lankyt tai jau priskaičiau. Gal kas šiuo metu buvot, kaip ten oras.
Vat man idomu, ka tau apie orus atsakys
Ir ar tai pasitvirtins
Nes kai man reikejo vykti nuo spalio 11, tai merginos cia sake, kad bus gana gana silta, bet nepasimaudysiu. Bet ir degintis, ir maudytis be jokiu problemu galejai, net ir kurie viesbuciai veike, tai nebuvo baseinu uzsidare, tik man jau baseine gerokai per salta buvo. Nors ir musu ir kituose dar tikrai maudesi zmones. Taip, kad gali internete mazdaug paziureti, kokie buna orai tokiu metu, ten galima rasti ir prognozes ne pagal vienu metu stebejimus, o kaip bus is tiesu, tai niekas tau tiksliai nepasakys. I Italija, kai vykome, tai drauge anksciau i metus po kelis kart vykdavo i Milana, tai prognozavo galimai siltesni ora. Realiai tai visko pamateme, ir silumos, ir zydinciu geliu, ir palmiu po sniego kauburiukais
Geriau pries kelione pasitikrinti prognozes ir bus ramu, o ka tau cia pasakys, tai tik speliones. As dvi savaites pries tikrintis pradejau, kad zinoti, kokia apranga isimesti.