Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

QUOTE(akilezna @ 2011 08 17, 18:22)
Na ka ir as ikelsiu savo pirma torciuka jusu teismui  blush2.gif  ax.gif dabar bus nemazai progu dar pasitreniruot  biggrin.gif taigi tai nebus paskutinis mano ikeltas torciukas

Grazus torciukas...lauksim kitu darbeliu 4u.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Turtingas kavos tortas nerandu šio recepto, net įdomu kur jis, gal kaip sakoma nevisi dieną mato ax.gif
kokie čia dar populeriasnei, snikersinis, skanus, kepiaus, rafaelo nenoriu... na čia renkuos kokį rytoj tortą kept
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 17 rugpjūčio 2011 - 18:58
Merginos noriu paklausti kas daret drugelius sulenktus, ar jum netrukinejo per viduri drugelis? As siand tris pasidariau,gavosi tikrai neblogai,idejau i pravira knyga bet dabar patikrinau,truputi tik pajudinau ir visi suluzo per viduri verysad.gif
Gal kas ka galetumet patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 08 17, 20:21)
Merginos noriu paklausti kas daret drugelius sulenktus, ar jum netrukinejo per viduri drugelis? As siand tris pasidariau,gavosi tikrai neblogai,idejau i pravira knyga bet dabar patikrinau,truputi tik pajudinau ir visi suluzo per viduri  verysad.gif 
Gal kas ka galetumet patarti?  4u.gif

Gal per plonai iskociojot mase?
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 08 17, 20:29)
Labai gražus jūsų pirmasis tortas, taip lygiai padengtas ir kruopščiai papuoštas. Tik kai darėt viduriukus gėlyčių, tai pastilažo kamuoliuką reikėjo įspaust į sietelį, gaunasi labai gražūs viduriukai gėlytėms

aha buvau perskaiciusi apie sita pataryma, bet kazkodel nepasinaudojau, neprisimenu dabar kodel g.gif
QUOTE(aura. @ 2011 08 17, 20:56)
Turtingas kavos tortas nerandu šio recepto, net įdomu kur jis, gal kaip sakoma nevisi dieną mato  ax.gif
kokie čia dar populeriasnei, snikersinis, skanus, kepiaus, rafaelo nenoriu... na čia renkuos kokį rytoj tortą kept

http://www.supermama...;#entry41659079
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 08 17, 21:03)
aha buvau perskaiciusi apie sita pataryma, bet kazkodel nepasinaudojau, neprisimenu dabar kodel  g.gif

http://www.supermama...;#entry41659079

kaip skaniai atrodo kepsiu bigsmile.gif
ačiū
Atsakyti
NAUJA TEMA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 08 17, 17:22)

Kaip pirmas tortukas tai jis nuostabiai grazus wub.gif
taip lygiai padengtas ir kruopščiai papuoštas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
as tai viduriukus dariau per sieteli, super lengvai graziai isejo, labai patiko jos daryti biggrin.gif

QUOTE(guziukas @ 2011 08 17, 18:35)
Gali drasiai pagal uzsakymus kept thumbup.gif

beik jau, niekada nekepsiu kitiems, per daug laiko uzima tortu kepimas ir puosimas doh.gif
Tik sau ir dovanu kitiems, taprasme , einant i svecius, malonu nunesti savo gamybos mirksiukas.gif

QUOTE(gabijux @ 2011 08 17, 19:57)
Gal per plonai iskociojot mase?

bet jej storai, tai negrazei atrodys, man ploni grazu wub.gif
as tai net nebandau, nes pastilazas trupa tokiems dalikams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 rugpjūčio 2011 - 22:27
QUOTE(irmulia @ 2011 08 17, 14:39)
Bet kokie komercinio pobūdžio skelbimai ir žinutės yra draudžiamos ! Pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutes ar skelbimus už Skelbimų lentos ribų, Jums bus skirta atitinkama nuobauda.

Sveikute Irmulia 4u.gif
As cia prekiu niekam nesiuliau, jokiu uzsakymu nerenku ir nesiruosiu blink.gif
tiesiog isejo is kalbos kad galiu pasidalinti, jej uz tai supikote mirksiukas.gif tai labai labai atsiprasau blush2.gif Man labai nesmagu kad taip parasete man blink.gif blush2.gif
As dar karta pasikartosiu, kad tiesiog taip isejo, nes jej noreciau tai visur buciau samoningai parasiusi, per tris metus dar tokio sposo niekarto nebuvo, galite patikrinti visas mano zinutes ir niekur niekur nerasite, kad butu parasyta prasom ziurekit ir pirkite, cia pirmas kartas, pirmas ir paskutinis blush2.gif

O parasa savo galiu deti kur noriu, kadangi uz tai mokama mirksiukas.gif

Dar karta atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 rugpjūčio 2011 - 23:15
Aciu uz pagyras ir patarymus 4u.gif mamos gimtadienio proga planavau daryt rozes, bet jai patiko sitos ramuneles, tai dabar nezinau ka daryt, lygtai pas olesta maciau ramuneles, bet jos siek tiek kitokios buvo, ant virsaus dar viena gelyte uzdeta ir dar siekt tiek pvz su dantu krapstuku padirbta, tai galvoju reikia kazka tokio isbandyt biggrin.gif
kur adrijos tortai g.gif gal jinai atostogauja?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti