Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

laba diena kepejeles gal patartumėt kaip nudažyti pastiliaza natūraliai geltona spalva ar nudažys ji morkų sultys atleiskit gal jau daug kas jusu sito klausia bet dabar gaminu blush2.gif
Atsakyti
<!--QuoteBegin-Olesta+2011 08 16, 17:10
[b--><div class='quotetop'>QUOTE(Olesta @ 2011 08 16, 17:10
[cool.gif</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Pasta222[/b], visada laukiu Jūsų tortukų, jie labai tvarkingi ir kažkokio šarmo turintys 4u.gif
[/quote]
Ačiu Olesta 4u.gif,
deja tenka acakyti norintiems verysad.gif

beje taviškiai tai pat thumbup.gif matosi nauju kvietku nematytu , man paskutinis labai idomus, orhidėjos m.... wub.gif

Bitttute; iš morku tikrai negausi geltonos spalvos smile.gif tik morkava ir be to labai skystina mase, man te ko taip daryti kol neturėjau spalvų patikėk spalva ne iš gražiųjų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 17 rugpjūčio 2011 - 10:27
na va ... trecias tortukas mano puostas biggrin.gif
Rafaelo, pastilazas pagal cipciuka, smeliukus is sausainiu paprastu mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 rugpjūčio 2011 - 10:41
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 17, 11:39)
Rafaelo, pastilazas pagal cipciuka, smeliukus is sausainiu paprastu mirksiukas.gif

blink.gif Nu grozis, o orchideja cia..??? 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 17 rugpjūčio 2011 - 10:46
man atrodo kad čia gyva orhideja g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 08 17, 11:56)
man atrodo kad čia gyva orhideja g.gif

na dabar isiziurejau, aga lapukai pastilaziniai bus o ziedas gyvas. g.gif bet grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 17, 11:39)

labai grazu wub.gif
Atsakyti
erikiuxxx, gimusi tortu kepimui thumbup.gif Kitoms ir po 30 taip dailiai nesigauna biggrin.gif Aš visu šitu pastilažu net nebandau irnesakyk.gif Tik produktus gadinčiau hihihi.gif
Mergaites, ar įmanoma šlapia beze, su Americolor dažais, nudažyti ryškia spalva g.gif Manau ne, nes man nesigauna, o kaip Jums? unsure.gif
Atsakyti
bezą ryškia spalva iš vis sunku nudažyti, gal milteliniais dažiukais ir įmanoma 4u.gif

Erikiuxxx, malačius 4u.gif
Atsakyti
milteliniais imanoma, bet jau labai daug reikia tada tu milteliu, o ir kartuma tada jie duoda...
Atsakyti
Supratau, reiškiasi mano tortai bus pasteliniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 17, 10:49)
erikiuxxx, gimusi tortu kepimui  thumbup.gif Kitoms ir po 30 taip dailiai nesigauna  biggrin.gif Aš visu šitu pastilažu net nebandau  irnesakyk.gif Tik produktus gadinčiau hihihi.gif
Mergaites, ar įmanoma šlapia beze, su Americolor dažais, nudažyti ryškia spalva  g.gif  Manau ne, nes man nesigauna, o kaip Jums? unsure.gif

as bandziau tai labai jau daug dazu suejo ir vis itke nesigavo ko norejau verysad.gif
Atsakyti