Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

QUOTE(sweetsosweet @ 2011 08 05, 10:46)

sweetsosweet, 05 Rug 2011 - 10:46, para�ė:

Labuka 4u.gif  rasoja tikrai ne nuo zelatino,o nuo karscio rolleyes.gif visas kiek zinau ta prolema kankina doh.gif pasibaigs vasara ir viskas bus ok thumbup.gif

Labuka 4u.gif  rasoja tikrai ne nuo zelatino,o nuo karscio rolleyes.gif visas kiek zinau ta prolema kankina doh.gif pasibaigs vasara ir viskas bus ok thumbup.gif

bet va yra merginų, kurių tortai atrodo sausi, gražūs kaip žiemą..... tai matyt įmanoma, kad tas tortas nerasotų taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 04, 23:28)

sypseneleee, 04 Rug 2011 - 23:28, para�ė:

sypseneleee, 04 Rug 2011 - 23:28, para�ė:

Kaip jus merginos kurios darot uzsakymams ,kiek laiko jus praleidziate prie vieno torto?Ech ,as jau noriu uzbaigti kol MB grys nes sakys tu dar su tuo tortu duodiesi,geriua butum nupirkusi...O as ji dirbu su tokia meile nors viskas ir nelengvai si karta jaunasi,bet tai tiesiog dovana mano seses vestuvems ir tiek....

Kaip jus merginos kurios darot uzsakymams ,kiek laiko jus praleidziate prie vieno torto?Ech ,as jau noriu uzbaigti kol MB grys nes sakys tu dar su tuo tortu duodiesi,geriua butum nupirkusi...O as ji dirbu su tokia meile nors viskas ir nelengvai si karta jaunasi,bet tai tiesiog dovana mano seses vestuvems ir tiek....

Mano vyras toks pats doh.gif . Užsakymu nedarau, bet savo šventėms visada kepu pati. Kai darau naminiam valgymui, tai liepia išviso nepuošt, o be to nelabai ir spėju, nes tortas būna pradėtas vartot dar neišėmus iš formos.
O kaip pradedu krapštytis su kokiu proginiu torčiuku, tai pastovus burbėjimas, kad užsiiminėju nereikalingais darbais ir užtrunku visą dieną, kad geriau nusipirkčiau, kad vistiek visi suvalgys ir niekam to grožio nereikia ir t.t. O man toks malonus tas krapštymasis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 05 rugpjūčio 2011 - 09:56
Naitai, kriauklės fantastiškos wub.gif Gali pradėt pardavinėt, manau paklausa būtų milžiniška bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 08 05, 10:46)

visas kiek zinau ta prolema kankina doh.gif

visas kiek zinau ta prolema kankina doh.gif

adrijos kaip suprantu nekankina rolleyes.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 08 05, 10:49)

*monikute*, 05 Rug 2011 - 10:49, para�ė:

*monikute*, 05 Rug 2011 - 10:49, para�ė:

bet va yra merginų, kurių tortai atrodo sausi, gražūs kaip žiemą..... tai matyt įmanoma, kad tas tortas nerasotų taip  g.gif

bet va yra merginų, kurių tortai atrodo sausi, gražūs kaip žiemą..... tai matyt įmanoma, kad tas tortas nerasotų taip  g.gif

įmanoma rolleyes.gif jei turi kondicionierių mirksiukas.gif arba man pvz kažkiek padėjo drėgmės surinkėjas.... ax.gif

šauniai darbuojatės wub.gif labai smagu akis paganyt bigsmile.gif
Atsakyti
Del rasojimo as manau, kad rasoja mases del per didelio temperaturu skirtumo - pastovejes saldytuve tortas susala, o isoreje yra karsta, kai isimi - jis rasoja arba atvirksciai, karstyje padarius jis isyla, o idejus i saldytuva - surasoja.
Galbut tu merginu, kuriu foto darytos katik padarius tortuka, o ne po kurio laiko ir atrodo neaprasoje. Beje, pas mane nerasoja visai, bet tik todel, kad saldytuve nera pernelyg zema temperatura - apie +4 - +6, o kambaryje apie +19 -+20. Manyciau kad probema cia yra tame, bet gal as klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 08 05, 11:37)

eda.dita, 05 Rug 2011 - 11:37, para�ė:

eda.dita, 05 Rug 2011 - 11:37, para�ė:

Del rasojimo as manau, kad rasoja mases del per didelio temperaturu skirtumo - pastovejes saldytuve tortas susala, o isoreje yra karsta, kai isimi - jis rasoja arba atvirksciai, karstyje padarius jis isyla, o idejus i saldytuva - surasoja.
Galbut tu merginu, kuriu foto darytos katik padarius tortuka, o ne po kurio laiko ir atrodo neaprasoje. Beje, pas mane nerasoja visai, bet tik todel, kad saldytuve nera pernelyg zema temperatura - apie +4 - +6, o kambaryje apie +19 -+20. Manyciau kad probema cia yra tame, bet gal as klystu smile.gif

man asmeniškai rasojo tik pradėjus dėti masę ant torto, net neišėjo normaliai išlyginti, nes viskas pradėjo kibti prie pirštų ir likti antspaudai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 08 05, 10:37)

eda.dita, 05 Rug 2011 - 10:37, para�ė:

eda.dita, 05 Rug 2011 - 10:37, para�ė:

drinks_cheers.gif as irgi taip manau, nes pvz. niezinau kaip pas jus, bet pas mane vasara klozeto bakelis visada rasoja, nes vidui vanduo saltas, o temperatura tualete apie 25laipsniu
Tai ir su tortu taip manau darosi (jej temperatura uzaukstinta saldituve),
@adrija @ pataria, kad pries torto dengima, sviestuka maisyti tik su cukraus pudra, ir daugiau nieko nedeti, kad dregme neislistu, As tortuka pries dengima buvau anksciau istraukus is saldytuvo, tai net nebande rasoti, ir sviesta cu cukrumi tik dariau, bet 1 prie vieno, tai super man isejo, nerasoja nei iskart,nei paskui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 04, 20:34)

naitas, 04 Rug 2011 - 20:34, para�ė:

naitas, 04 Rug 2011 - 20:34, para�ė:

na, nuo Tavo gražių tortų galima ir susirgti  4u.gif
mieli  4u.gif

dirbau ir aš  biggrin.gif .. medutis su pastilažo ir cukraus masytės priedais.

na, nuo Tavo gražių tortų galima ir susirgti  4u.gif
mieli  4u.gif

dirbau ir aš  biggrin.gif .. medutis su pastilažo ir cukraus masytės priedais.

O ka, tokie ligoti atrodo rolleyes.gif
labai labai grazus wub.gif
o del tokiu leliuku as alpstu kaip noriu tokios formeles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 05 rugpjūčio 2011 - 10:57
QUOTE(vinesa @ 2011 08 05, 10:55)

vinesa, 05 Rug 2011 - 10:55, para�ė:

vinesa, 05 Rug 2011 - 10:55, para�ė:

O ka, tokie ligoti atrodo  rolleyes.gif
labai labai grazus  wub.gif
o del tokiu leliuku as alpstu kaip noriu tokios formeles  smile.gif

O ka, tokie ligoti atrodo  rolleyes.gif
labai labai grazus  wub.gif
o del tokiu leliuku as alpstu kaip noriu tokios formeles  smile.gif

ir as tokiu noriu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 08 05, 11:48)

*monikute*, 05 Rug 2011 - 11:48, para�ė:

*monikute*, 05 Rug 2011 - 11:48, para�ė:

man asmeniškai rasojo tik pradėjus dėti masę ant torto, net neišėjo normaliai išlyginti, nes viskas pradėjo  kibti prie pirštų ir likti antspaudai  doh.gif

man asmeniškai rasojo tik pradėjus dėti masę ant torto, net neišėjo normaliai išlyginti, nes viskas pradėjo  kibti prie pirštų ir likti antspaudai  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif oho, na taip tai man nėr buvę g.gif
Atsakyti
KAS SIUNCIATES IS SURBITON PREKES? gal galetumet ir man keleta daiktu parsiust? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinulia84: 05 rugpjūčio 2011 - 11:45
parodysiu ka vakar iskepiau jubiliejui....
user posted image
user posted image
Atsakyti