QUOTE(eda.dita @ 2011 08 05, 10:37)
eda.dita, 05 Rug 2011 - 10:37, para�ė:
eda.dita, 05 Rug 2011 - 10:37, para�ė:
Del rasojimo as manau, kad rasoja mases del per didelio temperaturu skirtumo - pastovejes saldytuve tortas susala, o isoreje yra karsta, kai isimi - jis rasoja arba atvirksciai, karstyje padarius jis isyla, o idejus i saldytuva - surasoja.
Galbut tu merginu, kuriu foto darytos katik padarius tortuka, o ne po kurio laiko ir atrodo neaprasoje. Beje, pas mane nerasoja visai, bet tik todel, kad saldytuve nera pernelyg zema temperatura - apie +4 - +6, o kambaryje apie +19 -+20. Manyciau kad probema cia yra tame, bet gal as klystu 
Del rasojimo as manau, kad rasoja mases del per didelio temperaturu skirtumo - pastovejes saldytuve tortas susala, o isoreje yra karsta, kai isimi - jis rasoja arba atvirksciai, karstyje padarius jis isyla, o idejus i saldytuva - surasoja.
Galbut tu merginu, kuriu foto darytos katik padarius tortuka, o ne po kurio laiko ir atrodo neaprasoje. Beje, pas mane nerasoja visai, bet tik todel, kad saldytuve nera pernelyg zema temperatura - apie +4 - +6, o kambaryje apie +19 -+20. Manyciau kad probema cia yra tame, bet gal as klystu

as irgi taip manau,
nes pvz. niezinau kaip pas jus, bet pas mane vasara klozeto bakelis visada rasoja, nes vidui vanduo saltas, o temperatura tualete apie 25laipsniu
Tai ir su tortu taip manau darosi (jej temperatura uzaukstinta saldituve),
@adrija @ pataria, kad pries torto dengima, sviestuka maisyti tik su cukraus pudra, ir daugiau nieko nedeti, kad dregme neislistu, As tortuka pries dengima buvau anksciau istraukus is saldytuvo, tai net nebande rasoti, ir sviesta cu cukrumi tik dariau, bet 1 prie vieno, tai super man isejo, nerasoja nei iskart,nei paskui