Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Burka @ 2011 08 13, 18:49)
Osinkoj yra atskira berniukisku kepuryciu tema,ziurineju ten,bet kazkaip daugiau maziukam viskios grazios kepurytes,jau didesniem,tai mazai yra.

yra ten yvairiu kepuriuku maciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 13, 19:39)
Mano pupai 4 men smile.gif Apie galvyte irgi apie 40 cm, blynuka darau 12 cm  4u.gif

Dėkui, bandysiu tada išardyti ir pernerti 4u.gif

o gal žinot kur galėčiau rasti zuikučių ausytės schemutę? smile.gif ar nuo žaisliuko schemos kokios paieškoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2011 08 13, 14:55)

labai graži pirmoji kepurė 4u.gif

QUOTE(Koxamte @ 2011 08 13, 16:32)
Bėda bėdelė man ištiko sad.gif reikia nunerti kepuriuką, o niekaip neišeina 40ties cm nunerti...čia keputyrė būtų 4 mėn kūdikiui... sakė aplink galvytę 40 cm  o ilgis 15.. bet kai nunėriau, tai ta kepurė man tiko  lotuliukas.gif kokio skersmeniuko daryti? dariau 6,5 cm blynuko skersmeni, bet nesigavo 40-ties... verysad.gif raštukas tai paprastas su vienu užmetimu, siūlai nėra labai ploni..

plataus bryliuko nedaryk, aš kokioj kektvirtoj eilutėj jau siaurinau.prisipusk balioną 40 apimties ir pagal jį nerk.
Atsakyti
Stai ir mano "kasu priauginimo" variantas 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 14 rugpjūčio 2011 - 16:15
efauto ,labai labai grazu ir mergaitiska wub.gif wub.gif

Sissta ,grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 14, 16:14)
Stai ir mano "kasu priauginimo" variantas  4u.gif

Labai faina tos kasos thumbup.gif as savo mazajai kepuryte nuneriau ir siulu pritrukau kasoms,MB sako,bus gerai be kasu doh.gif ka jis nusimano,einu dar matkeli uzsakysiu siulu,kad kasas priaugint lotuliukas.gif
Dar lyg vasarines sitos nesidemonstravom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 14, 21:40)
Labai faina tos kasos thumbup.gif as savo mazajai kepuryte nuneriau ir siulu pritrukau kasoms,MB sako,bus gerai be kasu doh.gif ka jis nusimano,einu dar matkeli uzsakysiu siulu,kad kasas priaugint lotuliukas.gif
Dar lyg vasarines sitos nesidemonstravom

Labai graži kepuryte, o pozuotoja kokia faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 14, 21:40)
einu dar matkeli uzsakysiu siulu,kad kasas priaugint lotuliukas.gif

is kur siuliukus sakotes ?
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 08 14, 20:51)
Labai graži kepuryte, o  pozuotoja kokia faina wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(kristynka* @ 2011 08 14, 20:55)
is kur siuliukus sakotes ?

ziurint kokiu siuliuku reik,dabar Begonia uzsakinejau tai is siulai.eu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 14, 06:11)
labai graži pirmoji kepurė  4u.gif

QUOTE(rasa32 @ 2011 08 14, 19:43)
efauto ,labai labai grazu ir mergaitiska wub.gif  wub.gif

dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
koks cia grozis paziurejus smile.gif taip noriu pati kazka nunert 4u.gif bet kad tu scemu nesuprantu verysad.gif gal kas padetu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 08 15, 10:01)
koks cia grozis paziurejus smile.gif taip noriu pati kazka nunert  4u.gif bet kad tu scemu nesuprantu verysad.gif gal kas padetu? ax.gif

Na,as tai irgi nespecas,vos kelias kepurytes tesu nunerus,bet jei kokiu zymejimu nesuprantu,tai va cia paziuriu,man labai geras pagalbininkas nerimo knyga
Atsakyti