Labas rytas man reiketu labai jusu pagalbos gal galit man padeti as labai noriu numegzti savo busimam leliui pleduka ir vat negaliu isverst shemos tinkamai gal kuri nors galetu man pagelbet
http://img138.images...869972424sq.jpg
as zinau kad cia kepuriu tema bet man reikejo tik paaiskinimo tai galvojau kad nesupyksit kad ilindau i jusu tema man reikia paaiskinimo kokiu ratu tai mezgama
Sveikos
Jūsų temą seku jau senokai ir noriu pagirti visų kepures nusprendžiau ir aš savo mergytei nunerti kepuraitę šiam rudeniui Čia mano pirmoji nerta kepurė Raštą ir spalvas išsirinko dukrytė (tik oras ne koks fotografavimui.. spalvos šiek tiek ryškesnės, nei nuotraukoj)
Jūsų temą seku jau senokai ir noriu pagirti visų kepures nusprendžiau ir aš savo mergytei nunerti kepuraitę šiam rudeniui Čia mano pirmoji nerta kepurė Raštą ir spalvas išsirinko dukrytė (tik oras ne koks fotografavimui.. spalvos šiek tiek ryškesnės, nei nuotraukoj)
Bėda bėdelė man ištiko reikia nunerti kepuriuką, o niekaip neišeina 40ties cm nunerti...čia keputyrė būtų 4 mėn kūdikiui... sakė aplink galvytę 40 cm o ilgis 15.. bet kai nunėriau, tai ta kepurė man tiko kokio skersmeniuko daryti? dariau 6,5 cm blynuko skersmeni, bet nesigavo 40-ties... raštukas tai paprastas su vienu užmetimu, siūlai nėra labai ploni..
QUOTE(efauto @ 2011 08 13, 13:55)
Sveikos
labai miela kepuryte
As baigineju kepuryte mazajai ir mastau didckiui kokia rudenine nunert,vyras tai kreivai ziuri,tipo kepurytes tik mergytem neriamos na,sakau as jam parodysiu ir berniukam koki grozi galima nunert tik dar reik rast koki pavyzdeli ka cia nunert
QUOTE(Burka @ 2011 08 13, 16:34)
tik dar reik rast koki pavyzdeli ka cia nunert
kai rasi, tai ir mums pasirodyk pavyzduka, nes as ir ieskau
QUOTE(Koxamte @ 2011 08 13, 16:32)
Bėda bėdelė man ištiko reikia nunerti kepuriuką, o niekaip neišeina 40ties cm nunerti...čia keputyrė būtų 4 mėn kūdikiui... sakė aplink galvytę 40 cm o ilgis 15.. bet kai nunėriau, tai ta kepurė man tiko kokio skersmeniuko daryti? dariau 6,5 cm blynuko skersmeni, bet nesigavo 40-ties... raštukas tai paprastas su vienu užmetimu, siūlai nėra labai ploni..
bandyk kokiu 7 eiluciu apskritimuka padaryt
QUOTE(kristynka* @ 2011 08 13, 15:59)
kai rasi, tai ir mums pasirodyk pavyzduka, nes as ir ieskau
Osinkoj yra atskira berniukisku kepuryciu tema,ziurineju ten,bet kazkaip daugiau maziukam viskios grazios kepurytes,jau didesniem,tai mazai yra.
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 08 13, 17:12)
bandyk kokiu 7 eiluciu apskritimuka padaryt
kad ji pas mane 6 padaryta
QUOTE(Koxamte @ 2011 08 13, 16:32)
Mano pupai 4 men Apie galvyte irgi apie 40 cm, blynuka darau 12 cm