Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Labas rytas man reiketu labai jusu pagalbos gal galit man padeti blush2.gif as labai noriu numegzti savo busimam leliui pleduka ir vat negaliu isverst shemos tinkamai gal kuri nors galetu man pagelbet blush2.gif
http://img138.images...869972424sq.jpg
Atsakyti
@mamyčiukas@, visada prasom 4u.gif
mazge1979, aciukas 4u.gif
19gelyte, cia yra kepuriuku tema. Su pledu jum reik cia . ir paaiskinkit ko tiksliai nesuprantat
Atsakyti
as zinau kad cia kepuriu tema bet man reikejo tik paaiskinimo tai galvojau kad nesupyksit kad ilindau i jusu tema man reikia paaiskinimo kokiu ratu tai mezgama
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jūsų temą seku jau senokai ir noriu pagirti visų kepures 4u.gif nusprendžiau ir aš savo mergytei nunerti kepuraitę šiam rudeniui wink.gif Čia mano pirmoji nerta kepurė ax.gif Raštą ir spalvas išsirinko dukrytė wink.gif (tik oras ne koks fotografavimui.. spalvos šiek tiek ryškesnės, nei nuotraukoj)

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 13 rugpjūčio 2011 - 14:11
Bėda bėdelė man ištiko sad.gif reikia nunerti kepuriuką, o niekaip neišeina 40ties cm nunerti...čia keputyrė būtų 4 mėn kūdikiui... sakė aplink galvytę 40 cm o ilgis 15.. bet kai nunėriau, tai ta kepurė man tiko lotuliukas.gif kokio skersmeniuko daryti? dariau 6,5 cm blynuko skersmeni, bet nesigavo 40-ties... verysad.gif raštukas tai paprastas su vienu užmetimu, siūlai nėra labai ploni..
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2011 08 13, 13:55)
Sveikos smile.gif
Jūsų temą seku jau senokai ir noriu pagirti visų kepures  4u.gif nusprendžiau ir aš savo mergytei nunerti kepuraitę šiam rudeniui wink.gif  Čia mano pirmoji nerta kepurė ax.gif Raštą ir spalvas išsirinko dukrytė wink.gif (tik oras ne koks fotografavimui.. spalvos šiek tiek ryškesnės, nei nuotraukoj)

labai miela kepuryte wub.gif

As baigineju kepuryte mazajai ir mastau didckiui kokia rudenine nunert,vyras tai kreivai ziuri,tipo kepurytes tik mergytem neriamos doh.gif na,sakau as jam parodysiu ir berniukam koki grozi galima nunert tongue.gif tik dar reik rast koki pavyzdeli ka cia nunert cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 13, 16:34)
tik dar reik rast koki pavyzdeli ka cia nunert cool.gif

kai rasi, tai ir mums pasirodyk pavyzduka, nes as ir ieskau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 08 13, 16:32)
Bėda bėdelė man ištiko sad.gif reikia nunerti kepuriuką, o niekaip neišeina 40ties cm nunerti...čia keputyrė būtų 4 mėn kūdikiui... sakė aplink galvytę 40 cm  o ilgis 15.. bet kai nunėriau, tai ta kepurė man tiko  lotuliukas.gif kokio skersmeniuko daryti? dariau 6,5 cm blynuko skersmeni, bet nesigavo 40-ties... verysad.gif raštukas tai paprastas su vienu užmetimu, siūlai nėra labai ploni..

bandyk kokiu 7 eiluciu apskritimuka padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 13, 15:34)
labai miela kepuryte wub.gif

dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 08 13, 15:59)
kai rasi, tai ir mums pasirodyk pavyzduka, nes as ir ieskau blush2.gif

Osinkoj yra atskira berniukisku kepuryciu tema,ziurineju ten,bet kazkaip daugiau maziukam viskios grazios kepurytes,jau didesniem,tai mazai yra.
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 08 13, 17:12)
bandyk kokiu 7 eiluciu apskritimuka padaryt  mirksiukas.gif

kad ji pas mane 6 padaryta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 08 13, 16:32)
Bėda bėdelė man ištiko sad.gif reikia nunerti kepuriuką, o niekaip neišeina 40ties cm nunerti...čia keputyrė būtų 4 mėn kūdikiui... sakė aplink galvytę 40 cm  o ilgis 15.. bet kai nunėriau, tai ta kepurė man tiko  lotuliukas.gif kokio skersmeniuko daryti? dariau 6,5 cm blynuko skersmeni, bet nesigavo 40-ties... verysad.gif raštukas tai paprastas su vienu užmetimu, siūlai nėra labai ploni..

Mano pupai 4 men smile.gif Apie galvyte irgi apie 40 cm, blynuka darau 12 cm 4u.gif
Atsakyti