Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 10, 11:06)
labai gražių kepuryčių pridėjot, aš šiandien baigiau krikštynų skrybėliuką, po šventės parodysiu su modeliuku

Labai grazu 4u.gif
QUOTE(Ziuvile @ 2011 08 10, 15:14)
Kaip jus tas kasas padarot?  ax.gif  kaip jas pritvirtinat?

As pasidariau po 6 kuokstelius siulu i kiekviena ausyte ir perveriau ausytes apacioj per 6 skylutes,(tarp stulpeliu) ir supyniau kasele.

QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 08 10, 15:26)
labai grazi kepuryte wub.gif
koks cia rastas? blush2.gif niekaip neiziuriu blush2.gif

Stulpeliai su uzmetimu 4u.gif

QUOTE(tute28 @ 2011 08 10, 15:33)
Aš kai nėriau tokią kepurę, tai nerdama ausytę padariau skylutę. Tada pro ją pervėriau siūlus ir supyniau.

Laabai grazu 4u.gif
Atsakyti
mano nertos kepurytes mazos mergaitems smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freaure: 10 rugpjūčio 2011 - 20:55
QUOTE(Burka @ 2011 08 10, 20:39)

Stulpeliai su uzmetimu 4u.gif

bet ten lyg tarpeliai matosi g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freaure @ 2011 08 10, 20:51)
mano nertos kepurytes mazos mergaitems smile.gif

Labai mielos wub.gif

QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 08 10, 21:02)
bet ten lyg tarpeliai matosi g.gif  blush2.gif

na,neriau tai be tarpeliu,bet neriu gan laisvai,nesigauna man suspaustai,uztai gal ir atrodo,kad su tarpeliais tongue.gif
Atsakyti
Burka, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 11, 06:24)
na,neriau tai be tarpeliu,bet neriu gan laisvai,nesigauna man suspaustai,uztai gal ir atrodo,kad su tarpeliais tongue.gif

o man taip neiseina verysad.gif atrodo neriu laisvai,bet vistiek gaunasi suspaustai verysad.gif nezinau net kodel taip g.gif gal siulai blogi g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 08 11, 08:34)
o man taip neiseina verysad.gif atrodo neriu laisvai,bet vistiek gaunasi suspaustai verysad.gif nezinau net kodel taip g.gif gal siulai blogi g.gif

gal ne siulai o vaselis per plonas siulams tokiems is kuriu neriat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 11, 10:18)
gal ne siulai o vaselis per plonas siulams tokiems is kuriu neriat  mirksiukas.gif

teisa sakant turiu tik 2 vaselius blush2.gif vienas labai plonas-su kuriuo neriu,o kitas storas.ant plonojo jokio numeriuko nera doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles, nu bet ir grozybiu prinerta thumbup.gif wub.gif

buvau tema pametus, tai dabar kai atradau tai uj kiek laiko apziurinejau visu darbelius smile.gif viens uz kita grazesni smile.gif

o as dar ir su klausimu, ech, noriu tokio kvietkelio, bet niekur schemos nerandu, tokiu visokiu turiu, bet visas jau nerus, o sios nenerus ir niekur neradau sad.gif gal turit kuri kur savo archyvuose? blush2.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kutveliukas, cia tokia pati kaip klasikine ta schema, tik antram jaruse daryt stulpelius su 2-3 uzmetimais, o tarp ju po akute. Na bent jau man taip atrodo ir taip daryciau
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 08 11, 11:38)
teisa sakant turiu tik 2 vaselius blush2.gif vienas labai plonas-su kuriuo neriu,o kitas storas.ant plonojo jokio numeriuko nera doh.gif

mano akiai viskas gerai
Atsakyti
Gal kas galėtumėte paaiškinti beretės nėrimo vašeliu principą? Kiek platinti, kur siaurinti? Gal kuri turite kokią schemutę, kad suprasčiau bent esmę? g.gif Beje, beretę noriu nerti mažai mergytei. Būčiau dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti