Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(kristinalm @ 2011 09 18, 19:56)
Vi vi, graži kepurytė wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 09 20, 07:49)
Taip, ripsas pas mane smile.gif Bet tikrai neturėtų dėl to tįsti schmoll.gif Tokių kepurių tikrai ne vieną ir ne dvi esu numezgus, niekada jokių bėdų nebuvo unsure.gif Aš kaltinu siūlus smile.gif

as irgi girdejau kad jie baisiai megsta tistis, tai nors ir grazus vengiu ju pirkti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva34 @ 2011 09 20, 10:47)
Sveikos mergaites 4u.gif reikia Jusu pagalbos.Perverciau temutes,bet nerandu nuorodeles kaip megzti tokia kepuryte ax.gif
user posted image

Prasau kazkas panasaus cia yra
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 15, 13:32)
natuliona, vykdau pazada 4u.gif (nelabai tik vykusiai ant greicio nufotkijau, kol niekas neuzeina lotuliukas.gif  -kada ant manekenes parodysiu 4u.gif )
zieminuke wub.gif
user posted image

Labai gražus kepuriukas wub.gif O kokie čia siūliukai?
Iš kokių siūliukų geriausiai megzti žieminukę? Ir kur juos perkate?
Atsakyti
labukas viva34, čia kaip tapkutes .Mezgi dviem virbaliukais tuo ršteliu ir šonelius sutrauki. po gelytem nesimato . aplink surenki akutes ir numezgi krasteli norimo ilgio. nežinau ar suprantamai parašiau
Atsakyti
tapkutes parodytos temelei kojinytes,batukai be komentarų 1puslapyje
mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepuriukas 4u.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alvydas @ 2011 09 20, 15:56)
labukas viva34, čia kaip tapkutes .Mezgi dviem virbaliukais  tuo ršteliu ir šonelius sutrauki. po gelytem nesimato . aplink surenki akutes ir numezgi krasteli norimo ilgio. nežinau ar suprantamai parašiau

nemanau kad tokiu budu, nes bus nepatogu prie ausyciu.
Cia megzta sutrumpintomis eilemis. 4u.gif
Man rodos schemu temoje buvo imestas aprasymas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 20 rugsėjo 2011 - 15:36
kristinalm, jusu labai grazios, skoningos ir subtilios kepurytes 4u.gif man laaabai patinka
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 09 20, 15:15)
Labai gražus kepuriukas  wub.gif  O kokie čia siūliukai?
Iš kokių siūliukų geriausiai megzti žieminukę? Ir kur juos perkate?

cia tie ispeikti tongue.gif nako bambu biggrin.gif

man gyvenime nera siulai issitampe g.gif va susitrauke -taip, bet issitampes gaminys g.gif g.gif nu smalsu sezono galo jau sulaukt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2011 09 20, 16:45)
kristinalm, jusu labai grazios, skoningos ir subtilios kepurytes 4u.gif  man laaabai patinka

Ačiū už gražius žodžius wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Vienas is paskutiniu kepuriuku ax.gif user posted image
Atsakyti