Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Mergaitės, turiu klausimuką. Kepurytę mezgu iš 140 akių. Kas kelintą akį pradėt sumezginėt kad viršugalvis gražiai susiaurėtų ? Ir kas kiek eilių siaurinat ?
Ačiū nepatingėjusioms atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 19, 16:15)

aciu dideliausias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 19, 20:17)
Lace, as gerai iziuriu, cia ripsas? gal dar del sito?

Taip, ripsas pas mane smile.gif Bet tikrai neturėtų dėl to tįsti schmoll.gif Tokių kepurių tikrai ne vieną ir ne dvi esu numezgus, niekada jokių bėdų nebuvo unsure.gif Aš kaltinu siūlus smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu, čia apie Nako Bamboo diskutuojat. Vat pernai buvau susigundžius iš jų megzt, bet taip ir nenusipirkau. Nes užklausiau siūlų temoj, ir gavau atsiliepimus, kad tįsta baisiai, ir šiaip nekokybiški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2011 09 19, 21:49)
Mergaitės, turiu klausimuką. Kepurytę mezgu iš 140 akių. Kas kelintą akį pradėt sumezginėt kad viršugalvis gražiai susiaurėtų ? Ir kas kiek eilių siaurinat ?
Ačiū nepatingėjusioms atsakyti  4u.gif

as rinkciausi 10 siaurinimo "takeliu", nezinau kaip tu mezgi, jei pirmin /atgal, tada tik gerojoi pusej, jei ratu gautusi kas antra eile, jei artejant pabaigai pradetu smaileti dar keliuose vietose pradeciau suiminet. 4u.gif
Atsakyti
Labai prasau mezgeju patarimo smile.gif kaip padaryti svediska rasta kepures atvarteliui mezgant ratu? Nusipirkau tokiu keistu siulu, kad kaip bemegzciau- jie negula graziai ir lygiai. Geru- blogu akiu mezgimas atvarteliui atrodo tragiskai. Kaip dar galima ji megzt? g.gif
Atsakyti
o as kaip tik dabar nusipirkau nako siulus megztukui.. gal labai neistys smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif reikia Jusu pagalbos.Perverciau temutes,bet nerandu nuorodeles kaip megzti tokia kepuryte ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viva34: 20 rugsėjo 2011 - 09:48
QUOTE(liamuna @ 2011 09 20, 09:09)
as rinkciausi 10 siaurinimo "takeliu", nezinau kaip tu mezgi, jei pirmin /atgal, tada tik gerojoi pusej, jei ratu gautusi kas antra eile, jei artejant pabaigai pradetu smaileti dar keliuose vietose pradeciau suiminet. 4u.gif

Ačiū 4u.gif Mezgu ratu, tai taip ir darysiu. Mezgu kaip tik iš Nako Bamboo siūliukų, žiūrėsiu kaip čia nešiosis, jei tokie prasti kaip šneka, bus gaila darbo unsure.gif
Sudėtis jų gera, švelnūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva34 @ 2011 09 20, 10:47)
Sveikos mergaites 4u.gif reikia Jusu pagalbos.Perverciau temutes,bet nerandu nuorodeles kaip megzti tokia kepuryte ax.gif

Turiu tokią nuorodą
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2011 09 20, 10:14)
o as kaip tik dabar nusipirkau nako siulus megztukui.. gal labai neistys smile.gif

Bet gal ne Nako bamboo , Nako pusvilnę ax.gif
Atsakyti