Mergaitės, turiu klausimuką. Kepurytę mezgu iš 140 akių. Kas kelintą akį pradėt sumezginėt kad viršugalvis gražiai susiaurėtų ? Ir kas kiek eilių siaurinat ?
Ačiū nepatingėjusioms atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 19, 20:17)
Lace, as gerai iziuriu, cia ripsas? gal dar del sito?
Taip, ripsas pas mane Bet tikrai neturėtų dėl to tįsti Tokių kepurių tikrai ne vieną ir ne dvi esu numezgus, niekada jokių bėdų nebuvo Aš kaltinu siūlus
aciu
Žiūriu, čia apie Nako Bamboo diskutuojat. Vat pernai buvau susigundžius iš jų megzt, bet taip ir nenusipirkau. Nes užklausiau siūlų temoj, ir gavau atsiliepimus, kad tįsta baisiai, ir šiaip nekokybiški
QUOTE(Jolancike @ 2011 09 19, 21:49)
Mergaitės, turiu klausimuką. Kepurytę mezgu iš 140 akių. Kas kelintą akį pradėt sumezginėt kad viršugalvis gražiai susiaurėtų ? Ir kas kiek eilių siaurinat ?
as rinkciausi 10 siaurinimo "takeliu", nezinau kaip tu mezgi, jei pirmin /atgal, tada tik gerojoi pusej, jei ratu gautusi kas antra eile, jei artejant pabaigai pradetu smaileti dar keliuose vietose pradeciau suiminet.
Labai prasau mezgeju patarimo kaip padaryti svediska rasta kepures atvarteliui mezgant ratu? Nusipirkau tokiu keistu siulu, kad kaip bemegzciau- jie negula graziai ir lygiai. Geru- blogu akiu mezgimas atvarteliui atrodo tragiskai. Kaip dar galima ji megzt?
o as kaip tik dabar nusipirkau nako siulus megztukui.. gal labai neistys
QUOTE(liamuna @ 2011 09 20, 09:09)
as rinkciausi 10 siaurinimo "takeliu", nezinau kaip tu mezgi, jei pirmin /atgal, tada tik gerojoi pusej, jei ratu gautusi kas antra eile, jei artejant pabaigai pradetu smaileti dar keliuose vietose pradeciau suiminet.
Ačiū Mezgu ratu, tai taip ir darysiu. Mezgu kaip tik iš Nako Bamboo siūliukų, žiūrėsiu kaip čia nešiosis, jei tokie prasti kaip šneka, bus gaila darbo
Sudėtis jų gera, švelnūs
QUOTE(Viva34 @ 2011 09 20, 10:47)
Sveikos mergaites reikia Jusu pagalbos.Perverciau temutes,bet nerandu nuorodeles kaip megzti tokia kepuryte
Turiu tokią nuorodą
QUOTE(moniakute @ 2011 09 20, 10:14)
o as kaip tik dabar nusipirkau nako siulus megztukui.. gal labai neistys
Bet gal ne Nako bamboo , Nako pusvilnę