Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ingauk @ 2011 09 19, 12:08)
gal galit padet kuri neret futbolo kepuryte  blush2.gif  niekur nerdandu futbolo kepures kiek turi buti tu baltu ir juodu lopineliu  cool.gif  g.gif

user posted image
turiu tik tokį pataupius
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 19, 10:08)
gal galit padet kuri neret futbolo kepuryte  blush2.gif  niekur nerdandu futbolo kepures kiek turi buti tu baltu ir juodu lopineliu  cool.gif  g.gif

QUOTE(Daliute @ 2010 09 11, 08:39)
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 19, 14:20)
Lace, mano vaikinu kepures jauciu irgi butu "padidejusios" bet apneriau zemu stulpeliu krastus ir tas gelbeja - neissitampo, o seip kai skalbiau matesi kad jei ne apnerimas tai butu sakes;)

Aš kraštelį irgi apnėriau vėžio žingsniu, bet kepurytė labiausiai ištįso į ilgį (mezginio plotį). doh.gif Čia jau iš antro karto kepurytę mezgiau, pirma kepurytė išskalbta pasidarė tinkama septynmetei, nors mezgiau metinukei. doh.gif Nepatinka man tokie fokusai schmoll.gif Darbo gaila doh.gif Daugiau šitų siūlų nebenoriu schmoll.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 09 19, 13:17)
Oho, kaip gražu  wub.gif
Musiukai, tai musiukai... Bet gal galima būtų čia raštelį?  blush2.gif
Ir kokie siūliukai?

Siūlai - Vernito medvilnė. O musiukų raštelį turiu knygoj, tai nufotografavau aprašymą ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 19 rugsėjo 2011 - 15:32
QUOTE(Lace @ 2011 09 19, 16:17)
Aš kraštelį irgi apnėriau vėžio žingsniu, bet kepurytė labiausiai ištįso į ilgį (mezginio

siaip tai vistiek grazus komplektukas 4u.gif o kokie cia siuliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 19, 16:44)
siaip tai vistiek grazus komplektukas  4u.gif  o kokie cia siuliukai  g.gif

nako bamboo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 09 19, 14:30)
Siūlai - Vernito medvilnė. O musiukų raštelį turiu knygoj, tai nufotografavau aprašymą ax.gif

Labai labai ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 09 19, 16:17)
Aš kraštelį irgi apnėriau vėžio žingsniu, bet kepurytė labiausiai ištįso į ilgį (mezginio plotį).  doh.gif Čia jau iš antro karto kepurytę mezgiau, pirma kepurytė išskalbta pasidarė tinkama septynmetei, nors mezgiau metinukei.  doh.gif Nepatinka man tokie fokusai schmoll.gif Darbo gaila doh.gif Daugiau šitų siūlų nebenoriu schmoll.gif

nu idomiai g.gif g.gif kai kodel taip, man po pirmo sykio tai nieko -kaip buvo, taip yra 4u.gif tikiuos ir toliau taip bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 19, 14:20)
Kutveliukas, laabai grazu  wub.gif o kokio ilgio "ausis" darei?

Kad zinokit tiksliai ne nepasakysiu.. didesnes mergytes kazkas link 70cm, mazesnes link 60cm

Atsakyti
Lace, as gerai iziuriu, cia ripsas? gal dar del sito?
bonda, tavo nerta.. netikiu kad kas atsitiks:)
Kutveliukas, aciu:)
Atsakyti
QUOTE(zirziliaZ @ 2011 09 19, 14:56)
Kutveliukas, gal galit pasidalinti pynes rasteliu tos paskutines kepures?  4u.gif

priekio ir nugaros rastas :
user posted image

saliku ir kepures sonu rastas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 19, 20:17)
bonda, tavo nerta.. netikiu kad kas atsitiks:)

labai tikiuos biggrin.gif biggrin.gif kazkaip tokia grazi man ta kiepa tokia grazi wub.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif ir siulai nei grauzia nieko 4u.gif gaila butu nerealiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 19 rugsėjo 2011 - 19:19