Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Jolancike @ 2011 09 15, 20:44)
Labukas, mergaitės  4u.gif  Mezgu dukrytei kepurytę virbalais, rutuliukus išmegsiu, ne prisiūsiu kaip nuotraukoje. Norėčiau numegzti virbalais ir tą bantuką. Gal kas turit aprašymą ar schemutę panašaus bantuko ?  ax.gif

user posted image

labai bus graži, numegzkit juostelę, ją susiūkit itoj pusėj, tada kitą ploną juostelę, ja persukit per vidurį plačiosios ir susiūkit kitoje pusėje, gausit kaspinėlį mirksiukas.gif arba jei be siūlių, tai tada 5 virbalasi.bet susiūta gražiau gausis.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 15, 21:38)
labai bus graži, numegzkit juostelę, ją susiūkit itoj pusėj, tada kitą ploną juostelę, ja persukit per vidurį plačiosios ir susiūkit kitoje pusėje, gausit kaspinėlį  mirksiukas.gif  arba jei be siūlių, tai tada 5 virbalasi.bet susiūta gražiau gausis.

Ačiū 4u.gif Bandysiu 5 virbalais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 15, 20:57)
Kepurei suejo 300g? blink.gif Labai grazi,bet tokia sunki ax.gif

nu ne, is kur, vienas matkelis -50 gr 4u.gif normali ziemine kepure gavos 4u.gif kaip ir sneniau nerta 4u.gif paciai kepurei kazkur 2,5 matkelio reikejo ir plius bumbulas 4u.gif tai jam ir ketvirta pradejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 rugsėjo 2011 - 08:11
truputi perdirbau smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,
kaip jus darote eilutes pirma sulpeli?na man niekaip graziai neiseina doh.gif vis lieka ruozas per visa kepure doh.gif kodel?kaip reikia teisingai pradeti pvz. neriant stulpeli su uzmetimu?
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 09 16, 17:52)
sveikos,
kaip jus darote eilutes pirma sulpeli?na man niekaip graziai neiseina doh.gif vis lieka ruozas per visa kepure doh.gif kodel?kaip reikia teisingai pradeti pvz. neriant stulpeli su uzmetimu?

Man irgi lieka ruozas per visa kepure smile.gif Visad darau taip, kad jis gale liktu tongue.gif
Atsakyti
rodaus komplektuka ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 09 16, 18:21)
Man irgi lieka ruozas per visa kepure smile.gif  Visad darau taip, kad jis gale liktu  tongue.gif

ir as stengiuosi ji gale palikti,bet vistiek negrazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 09 16, 20:11)
rodaus komplektuka  ax.gif

Labai grazu ... Spalvytes tokios wub.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo ale next kepuriuku 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Realia ispalvos daug ryškesnė ax.gif
Atsakyti