Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(bonda @ 2011 09 15, 13:32)
natuliona, vykdau pazada 4u.gif (nelabai tik vykusiai ant greicio nufotkijau, kol niekas neuzeina lotuliukas.gif  -kada ant manekenes parodysiu 4u.gif )
zieminuke wub.gif

aciu bigsmile.gif
nu grazu, ir matosi silta bus wub.gif ir juostos graziai eina wub.gif
kiek siulu sunaudojai? 100 gr neuzteko jauciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 15 rugsėjo 2011 - 12:41
QUOTE(natuliona @ 2011 09 15, 13:41)
aciu  bigsmile.gif
nu grazu, ir matosi silta bus  wub.gif ir juostos graziai eina  wub.gif
kiek siulu sunaudojai? 100 gr neuzteko jauciu  g.gif

dekui wub.gif
jei su bumbulu, tai ir 4 pradejau ir turbut ipusejau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 15, 14:00)
dekui wub.gif
jei su bumbulu, tai ir 4 pradejau ir turbut ipusejau mirksiukas.gif  4u.gif

ogogo rolleyes.gif daug smile.gif bet uz tai gera daikta turesiu keliom ziemom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 15 rugsėjo 2011 - 13:06
QUOTE(natuliona @ 2011 09 15, 14:04)
ogogo  rolleyes.gif daug smile.gif

nu tas rastas ryja mirksiukas.gif bumbulas dar doh.gif savo vaikui tai normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 15, 14:32)
natuliona, vykdau pazada 4u.gif (nelabai tik vykusiai ant greicio nufotkijau, kol niekas neuzeina lotuliukas.gif  -kada ant manekenes parodysiu 4u.gif )
zieminuke wub.gif
user posted image

Jau labai grazi, isimylejau pamaciusi, o cia kokie siuliukai? Ir kaip ta rasteli isgauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 09 15, 14:04)
bet uz tai gera daikta turesiu keliom ziemom  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif balta nesiojo turbut 3 ziemas lotuliukas.gif nas -kas met vis su patobulinimu thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Jurgisius @ 2011 09 15, 14:11)
Jau labai grazi, isimylejau pamaciusi, o cia kokie siuliukai? Ir kaip ta rasteli isgauti?  4u.gif

aciu wub.gif cia kasmyras su bambuko medvilne (nako bambu) wub.gif thumbup.gif o kaip nert nesenai rasiau sitoj pat temoj -ten buvau ikelus analogiska balta kepure su tamsiai melynom ausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 15, 15:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif balta nesiojo turbut 3 ziemas lotuliukas.gif nas -kas met vis su patobulinimu thumbup.gif  lotuliukas.gif

aciu wub.gif cia kasmyras su bambuko medvilne (nako bambu) wub.gif  thumbup.gif o kaip nert nesenai rasiau sitoj pat temoj -ten buvau ikelus analogiska balta kepure su tamsiai melynom ausim 4u.gif

Dekavoju, lekiu ieskot smile.gif
Atsakyti
Mano paprasta iš pusvilnės likučių, metukų mergaitei ax.gif .
user posted image
Atsakyti
Bonda, ar bandei skalbti tuos nako siūlus? unsure.gif Aš kai išskalbiau iš jų megztą kepurytę, taip ištįso į plotį doh.gif Mezgiau savo metinukei, o pasidarė beveik kaip tik mano septynmetei blink.gif Nors ir mezgiau gana tankiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 09 15, 16:31)
Bonda, ar bandei skalbti tuos nako siūlus? unsure.gif Aš kai išskalbiau iš jų megztą kepurytę, taip ištįso į plotį doh.gif Mezgiau savo metinukei, o pasidarė beveik kaip tik mano septynmetei blink.gif Nors ir mezgiau gana tankiai unsure.gif

jo ploviau -viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Labukas, mergaitės 4u.gif Mezgu dukrytei kepurytę virbalais, rutuliukus išmegsiu, ne prisiūsiu kaip nuotraukoje. Norėčiau numegzti virbalais ir tą bantuką. Gal kas turit aprašymą ar schemutę panašaus bantuko ? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 15, 14:00)
dekui wub.gif
jei su bumbulu, tai ir 4 pradejau ir turbut ipusejau mirksiukas.gif  4u.gif

Kepurei suejo 300g? blink.gif Labai grazi,bet tokia sunki ax.gif
Atsakyti