Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Patobulinta kepurytė, (blicas tikrą spalvą suvalgė)[/color]
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 09 15, 07:31)

labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 09 15, 07:31)

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 09 15, 06:31)

tikrai gražu 4u.gif
Atsakyti
ramu, kokie gražūs pelėdžiukai, laaabai wub.gif

natuliona, visos kepurytės kaip visada labai gražios, ir su beždžionėle, ir su ežiukais, ir bumbuluotoji beretė wub.gif
liamuna,labai fainas rudeninis miškelis ant kepurės bigsmile.gif

Atsakyti
pagaliau ir aš galiu pasigirt savo paukščiukais, bet kadangi nemoku įkelt nuotraukyčių, tai jei kam įdomu

http://public.fotki....-09-14/029.html
Atsakyti
QUOTE(giestrav @ 2011 09 15, 12:27)
pagaliau ir aš galiu pasigirt savo paukščiukais, bet kadangi nemoku įkelt nuotraukyčių, tai jei kam įdomu

http://public.fotki....-09-14/029.html

Labai grazu wub.gif
O kokiu rastu daret ausytes tos geltai-ruzavos?
Atsakyti
visa kepurytė nerta be užmetimų, o į pabaigą tose vietose su vienu užmetimu ir per vidurį keli į vieną akį, nu g.gif , vienu žodžiu iš akies mirksiukas.gif
Atsakyti
natuliona, vykdau pazada 4u.gif (nelabai tik vykusiai ant greicio nufotkijau, kol niekas neuzeina lotuliukas.gif -kada ant manekenes parodysiu 4u.gif )
zieminuke wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 15, 12:32)
natuliona, vykdau pazada 4u.gif (nelabai tik vykusiai ant greicio nufotkijau, kol niekas neuzeina lotuliukas.gif  -kada ant manekenes parodysiu 4u.gif )
zieminuke wub.gif

Super wub.gif As saviskei jau salika is tokiu paciu siulu turiu, tik kepures dar nepradejau
Atsakyti
Labai daug nauju graziu kepuryciu wub.gif

Stai ir musu paprastute blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 09 15, 13:38)
Super  wub.gif As saviskei jau salika is tokiu paciu siulu turiu, tik kepures dar nepradejau

aciu wub.gif
tik tiek, kad salikas gaunas juostom sitais siulais wub.gif wub.gif (kaip ausys biggrin.gif ), o pati kiepa tik trumpjuostem lotuliukas.gif bet man labai patiko rezultatas blush2.gif wub.gif (ot kukli doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti