Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(wylia @ 2011 09 14, 13:24)
4u.gif

o kai jus neriat vaseliu kepures,tuo paprastu rastu su uzmetimu,tai,kaip jus taip graziai nusiaurinat kepuryte?  g.gif  man kol kas keverzotai gaunasi,bet as ten savagalviskai...maz kazka ne taip darau??? doh.gif

mes nesiaurinam, o platinam, o paskui neriam nei siaurindamos, nei platindamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 09 14, 12:22)
aš gėlytės nedėčiau, tik kutukus padaryčiau, kaip ir tame gale kur pelėdžiukas. Labi dailios tavo kepurytės  wub.gif

QUOTE(Evelinute:) @ 2011 09 14, 12:33)
drinks_cheers.gif
aš ir arba iš abiejų pusių kutukus, ar vieną kutuką per vidury- ale uodegiuką padaryčiau  mirksiukas.gif labai gražiai sugalvota ir suderintos spalvytės  thumbup.gif

QUOTE(natuliona @ 2011 09 14, 12:47)
super kaip grazu  wub.gif ir tas salikiukas prie kepures kaip liuksiskai atrodo  wub.gif

Dekui, merginos, uz pagyras 4u.gif

Labai sauni mintis su kutukais - dekui uz ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 09 14, 11:47)

Ir peleda su salikeliu.
Man kazkaip nesinori ir ant kito salikelio galo peledos daryt  g.gif Ka manot? Ar verta dar kaip nors ji puosti?

jau salikelis tai labai smagus wub.gif wub.gif aisku, kiepa ir thumbup.gif
Atsakyti
Na va, pridejau gelyte virs akyciu peledai ant salikelio (kad butu kaip ant kiepkos) ir du kutukus kitam gale padariau - dabar jau man patinka iki galo smile.gif
Dekui uz ideja dar karteli 4u.gif
user posted image
Atsakyti
ramu ,nuostabios visos Jusu kepurytes wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ramu, tikrai gražu... 4u.gif
Atsakyti
sveikos, labai grazus jusu darbeliai smile.gif as ir bandau nert va keleta mano darbu smile.gif aisku idejos semtos is Jusu thumbup.gif ACIU JUMS 4u.gif
user posted image
bet turiu klausima, noriu dukrytei nunert kepuriuka su ausytem ( ziemai) tik klausimas iskilo ar jus koki nors pamusaliuka dedat i kepures vidu? nes nuo nerimo lieka siokie tokie tarpeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w_ilt_e: 14 rugsėjo 2011 - 16:32
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 14, 17:28)
]
bet turiu klausima, noriu dukrytei nunert kepuriuka su ausytem ( ziemai) tik klausimas iskilo ar jus koki nors pamusaliuka dedat i kepures vidu? nes nuo nerimo lieka siokie tokie tarpeliai

as nededu, bet ir tarpeliu nelieka -viskas nuo rasto/siulu/vaselio storio ir pacios nerimo priklauso;) ziemai riek tanku rasta rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 14, 18:41)
as nededu, bet ir tarpeliu nelieka -viskas nuo rasto/siulu/vaselio storio ir pacios nerimo priklauso;) ziemai riek tanku rasta rinktis mirksiukas.gif

o kokius siulus naudojate, kad negriauztu?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 14, 17:42)
o kokius siulus naudojate, kad negriauztu?

as visada nerdavau is merinosu vilnos -kur buna parasyta, kad vaikam skirta 4u.gif o siemet susigundziau kasmyro vilna + bambuko medvilne mirksiukas.gif
yra siulu pasirinkimo siais laikais tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pirmoji nerta kepuryte blush2.gif

ACIU LABAI merginoms kurios padejo man uz patarimus, turbut be jusu nebutu man pavyke nunerti savo mazyliui tokios kepurytes.
Nezinau ar cia gerai, bet maziui puikiai tinka, dar nebaiguse nesiojo po kambari, kol uzsimirso ir pamete biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 09 14, 12:47)
Ir peleda su salikeliu.

Labai dailu,tik aš pelėdos veidelį apversčiau(jei gerai išsireiškiau)-juk tas galas kaba ka susiriša,o ne stovi,tai gaunasi ,kad pelėda žemyn galva kaba,o ausytes tuomet , stilizuotas tik padaryčiau,pasiuvinėt gal jas ir kutosą kad forma ir vaizdas būtų,ir pritariu nuomonei,kad tik vienam gale ją daryt 4u.gif
o meškina be veidelių? vistiek labaikruopštu ir gražu-džiuginkit mūs akis ir toliau savo darbais (o ypač faina tokį kinderį pasipuošusį ir pūškuojantį gatve susitikt thumbup.gif )
Atsakyti