Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(paukščiukas @ 2011 08 09, 17:33)
Burka neapsakomai gražu, o dukrytė jau visa panelė  wub.gif

Aciu ax.gif taip didzioji jau visa panele,nors ir mazoji neatsilieka,dabar ir jai tokios pat kepurytes reik,tik spalvas sukeisiu,kad maziau painiavos butu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 09, 18:36)
Aciu ax.gif taip didzioji jau visa panele,nors ir mazoji neatsilieka,dabar ir jai tokios pat kepurytes reik,tik spalvas sukeisiu,kad maziau painiavos butu tongue.gif

iš kokių siūlų mezgi, kaip ausytes apskaičiavai?

Gavau foto ant manekeno bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 rugpjūčio 2011 - 17:42
QUOTE(paukščiukas @ 2011 08 09, 13:05)
*Agnieshkute galvos juostikė labai daili, pagal kokią schemą gėlytę nėrei ?

**Aš nesu tikra ar tai paskutinios biggrin.gif , bet pasirodau  smile.gif

* Is cia ( 8 nerinukas smile.gif ) tik as dvi juosteles susukau (siaip planuose buvo viena balta gelyte, bet kazkaip man skystoka gelyte gavosi)
http://www.liveinter.../post149798071/

**Garzios visos, o ypac batukai wub.gif
QUOTE(Burka @ 2011 08 09, 18:10)
Sveikutes,
mes jau irgi rudeneliui ruosiames ax.gif

thumbup.gif Man labai grazus derinys ruda+ruzava
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkute: 09 rugpjūčio 2011 - 17:55
QUOTE(paukščiukas @ 2011 08 09, 17:37)
iš kokių siūlų mezgi, kaip ausytes apskaičiavai?

Pirma kart nevasarine neriau,is Yarnart Begonia,ausytes tai net nezinojau kaip tiksliai reik nert,pamatavau mazdaug kurioj vietoj ausys ir prineriau,gal kiek nelygios,bet lyg visai neblogai gavos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 09 rugpjūčio 2011 - 18:02
Ir man tas spalvu derinukas labai grazus.. ruosiuos ziemine tokia nert:)
Bet tas ausyciu klausymas ir man aktualus. Ka daryt jei ner modelio salia, kaip paaiskint kad pamatuotu neisivaizduoju, o pati pamatysiu neaisku kada mergina
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 09, 18:17)
Ir man tas spalvu derinukas labai grazus.. ruosiuos ziemine tokia nert:)
Bet tas ausyciu klausymas ir man  aktualus. Ka daryt jei ner modelio salia,  kaip paaiskint kad pamatuotu neisivaizduoju, o pati pamatysiu neaisku kada mergina

O is kokiu siuliuku ziemines neriat? arba siltesnes rudenines? nes maniske tai tik rudens pradziai,dar siltesniu reiks nunarpliot. Ar visada pamusaliuka dedat? g.gif
Atsakyti
Burka, svarbiausia kad nekastu smile.gif saviems rudeniui velesniam megsiu is Nako bamboo, paskui gal is kokiu super merino ar panasiu pusvilnoniu
Nzn kaip kitur, bet Klaipedoj kepure gali but truguba, bet visvien vejas prapucia, tad pamusaliuko kaip ir reiketu. Dar prisiskaicius, kad tik ausyciu vietoj koki neprapuciama audynuka prisiuva(gal kas zino kur toki gaut klp? )
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 09, 19:44)
Burka, svarbiausia kad nekastu smile.gif saviems rudeniui velesniam megsiu is Nako bamboo, paskui gal is kokiu super merino ar panasiu pusvilnoniu 
Nzn kaip kitur, bet Klaipedoj kepure gali but truguba, bet visvien vejas prapucia, tad pamusaliuko kaip ir reiketu. Dar prisiskaicius, kad tik ausyciu vietoj koki neprapuciama audynuka prisiuva(gal kas zino kur toki gaut klp? )

niekad nesiuvau pamušaliuko, o mezgiau iš pusvilnės žiemai, rudeniui iš storesnės medvilnės. Mum gerai, o kai didelis vėjas tada kapišoną užsidedame

dar vieną juostikę krikštynom nunarpliojau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sesers mergaitei ziemine smile.gif

user posted image

(pozuoja sunus biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkute: 09 rugpjūčio 2011 - 21:23
QUOTE(Sissta @ 2011 08 09, 18:44)

As dazniausiai siulus internetu perku,tai sunku atspet kurie nekas doh.gif ziuriu Merino de lux, gal kas neriat is ju,kazi kaip jie g.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 08 09, 19:00)
niekad nesiuvau pamušaliuko, o mezgiau iš pusvilnės žiemai, rudeniui iš storesnės medvilnės. Mum gerai, o kai didelis vėjas tada kapišoną užsidedame

dar vieną juostikę krikštynom nunarpliojau  ax.gif

Grazi juostele 4u.gif

QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 09, 21:23)
Sesers mergaitei ziemine

(pozuoja sunus  biggrin.gif )

Miela kepuryte,is kokiu cia siuliuku?
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 10, 07:19)
Miela kepuryte,is kokiu cia siuliuku?

Aciu 4u.gif

50 vilnos 50 akrilo
Atsakyti
kokiu groziu yra bigsmile.gif Ta zieminuke pilka labai labai wub.gif Ir rudeninuke wub.gif ruda su rozine man wub.gif

QUOTE(Sissta @ 2011 08 09, 18:17)

Bet tas ausyciu klausymas ir man  aktualus. Ka daryt jei ner modelio salia,  kaip paaiskint kad pamatuotu neisivaizduoju, o pati pamatysiu neaisku kada mergina

ausytes labai lengva apskaiciuoti 4u.gif tarkime jus turite is viso 125 akis, tai 125: 5 daliu ( 1 dalis lieka nugaryteje, po viena dali kiekvienai ausytei ir 2 dalys priekis = 25 akys. Tai gautusi 50 akiu priekis, tada po 25 kiekvienai ausytei ir 25 nugaryteje. Is patirties man tobuliausia, kai ausytems skiriu siek tiek daugiau nei kad gaunasi lygios dalys, Jei tureciau 125 akis, padalinciau taip po 27 kiekvienai ausytei, 48 priekiui ir 23 nugaryteje. Kiti megsta platesnes ausytes tai dar labiau sumazina prieki ir gala, tada kepure buna tokia labiau uzdara, na kaip kas mėgsta smile.gif
Nezinau ar tiksliai aprasiau unsure.gif jei ka klauskite smile.gif

QUOTE(Burka @ 2011 08 09, 18:21)
O is kokiu siuliuku ziemines neriat? arba siltesnes rudenines? nes maniske tai tik rudens pradziai,dar siltesniu reiks nunarpliot. Ar visada pamusaliuka dedat? g.gif

rudeniui neriu is storesnes medvilnes, velavam rudeniui pusvilne (neatsimenu pavadinimo bet jie svelnus siuliukai, arba 100 % vilnos, bet jau sita labai brangiai kainuoja, nors jau tokia miela prie kuno, kudikiams tik is jos mezgu ),. O ziemai + dedu pamusala visada, super silta kepure gaunasi , su pirktinemis nera ka lyginti thumbup.gif
Atsakyti