kokiu groziu yra
Ta zieminuke pilka labai labai
Ir rudeninuke
ruda su rozine man
QUOTE(Sissta @ 2011 08 09, 18:17)
Bet tas ausyciu klausymas ir man aktualus. Ka daryt jei ner modelio salia, kaip paaiskint kad pamatuotu neisivaizduoju, o pati pamatysiu neaisku kada mergina
ausytes labai lengva apskaiciuoti
tarkime jus turite is viso 125 akis, tai 125: 5 daliu ( 1 dalis lieka nugaryteje, po viena dali kiekvienai ausytei ir 2 dalys priekis = 25 akys. Tai gautusi 50 akiu priekis, tada po 25 kiekvienai ausytei ir 25 nugaryteje. Is patirties man tobuliausia, kai ausytems skiriu siek tiek daugiau nei kad gaunasi lygios dalys, Jei tureciau 125 akis, padalinciau taip po 27 kiekvienai ausytei, 48 priekiui ir 23 nugaryteje. Kiti megsta platesnes ausytes tai dar labiau sumazina prieki ir gala, tada kepure buna tokia labiau uzdara, na kaip kas mėgsta
Nezinau ar tiksliai aprasiau
jei ka klauskite
QUOTE(Burka @ 2011 08 09, 18:21)
O is kokiu siuliuku ziemines neriat? arba siltesnes rudenines? nes maniske tai tik rudens pradziai,dar siltesniu reiks nunarpliot. Ar visada pamusaliuka dedat?
rudeniui neriu is storesnes medvilnes, velavam rudeniui pusvilne (neatsimenu pavadinimo bet jie svelnus siuliukai, arba 100 % vilnos, bet jau sita labai brangiai kainuoja, nors jau tokia miela prie kuno, kudikiams tik is jos mezgu ),. O ziemai + dedu pamusala visada, super silta kepure gaunasi , su pirktinemis nera ka lyginti