Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(natuliona @ 2011 09 14, 09:07)
paukščiukas, vakar pabandziau nerti pagal ta schemute iš pusvilnės tai man nepatiko vaizdas  unsure.gif išardžiau , gal siuliukai per stori vis dėl to, negražiai gaunasi tas raštukas  schmoll.gif reiks pavasari meginti is medvilninių , nes raštukas tai super  wub.gif

Gali būt, kad siūlai vaizdo nedavė, nes manieji siūlai slidūs ir labai dailiai gyvai žiūrėjosi smile.gif
Atsakyti
reikia kaitaliuoti
viena stulpeli kaip parodyta pirmam paveiklelyje, kita stulpeli kaip antram paveiklelyje ir vel kaip pirma, kaip antra...ir t.t.

Aciu labai 4u.gif dabar paziurejus i schema pamaciau, kad ten du skirtingi veiksmai, man kazkaip pasirode, kad ten vienas ir tas pats, kita kart atidziau ziuresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 09 14, 09:43)
Sveikutes  noriu paprašyti pagalbos, gal kas turit schemutę (lietuvių kalba) ar žinot kaip megzti šią kepurytę. Iš anksto dėkoju 4u.gif

Yra kepurių schemų temoje (tik be ausyčių) - smulkus Sazhos išverstas aprašymas.
Atsakyti
Sveikos, na va, dar dvi mano kepurytes:
Dar viena meskute, tik spalvinis derinukas kitoks
user posted image

Ir peleda su salikeliu.
Man kazkaip nesinori ir ant kito salikelio galo peledos daryt g.gif Ka manot? Ar verta dar kaip nors ji puosti?
user posted image
Atsakyti
Pelėdžiukas superinis wub.gif , o ant kito galo gali gėlytę pridėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 09 14, 11:58)
Pelėdžiukas superinis wub.gif , o ant kito galo gali  gėlytę pridėt g.gif

Dekui 4u.gif
Galvojau ir as apie gelyte, bet ar viena ji ziuresis? Gal kokias tris padaryt nedidukes kokiam kamputyje?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 09 14, 11:47)
Ir peleda su salikeliu.
Man kazkaip nesinori ir ant kito salikelio galo peledos daryt  g.gif Ka manot? Ar verta dar kaip nors ji puosti?

Ramu koks fainas peledziukas wub.gif as jau irgi nieko ant kito galo nedeciau nes paskui bus per daug visko. Dabar manau viskas yra gerai isbaigta ir nieko cia daugiau nebepridesi 4u.gif Saunuole 4u.gif
ps. na nebent pasiziurejau ta viena gelyte prideti prie to galiuko kur akytes peledziuko yra..tada gal fainai visai butu, nes ant kepurytes taip padaryta. Bet ant kito galiuko vistiek nieko nedeciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 14 rugsėjo 2011 - 11:03
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 14, 12:02)
Ramu koks fainas peledziukas wub.gif  as jau irgi nieko ant kito galo nedeciau nes paskui bus per daug visko. Dabar manau viskas yra gerai isbaigta ir nieko cia daugiau nebepridesi  4u.gif  Saunuole  4u.gif
ps. na nebent pasiziurejau ta viena gelyte prideti prie to galiuko kur akytes peledziuko yra..tada gal fainai visai butu, nes ant kepurytes taip padaryta. Bet ant kito galiuko vistiek nieko nedeciau

Dekui, Carolina212, gal tikrai dar ta gelyte padarysiu kaip ant kepurytes.
Atsakyti
aš gėlytės nedėčiau, tik kutukus padaryčiau, kaip ir tame gale kur pelėdžiukas. Labi dailios tavo kepurytės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 rugsėjo 2011 - 11:23
Man kazkaip nesinori ir ant kito salikelio galo peledos daryt  g.gif Ka manot? Ar verta dar kaip nors ji puosti?

QUOTE(paukščiukas @ 2011 09 14, 12:22)
aš gėlytės nedėčiau, tik kutukus padaryčiau, kaip ir tame gale kur pelėdžiukas. Labi dailios tavo kepurytės  wub.gif

drinks_cheers.gif
aš ir arba iš abiejų pusių kutukus, ar vieną kutuką per vidury- ale uodegiuką padaryčiau mirksiukas.gif labai gražiai sugalvota ir suderintos spalvytės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinute:): 14 rugsėjo 2011 - 11:35

super kaip grazu wub.gif ir tas salikiukas prie kepures kaip liuksiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
4u.gif

o kai jus neriat vaseliu kepures,tuo paprastu rastu su uzmetimu,tai,kaip jus taip graziai nusiaurinat kepuryte? g.gif man kol kas keverzotai gaunasi,bet as ten savagalviskai...maz kazka ne taip darau??? doh.gif
Atsakyti