Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Mano dar siltas dvieju dienu darbas dukriui ax.gif
user posted image
Atsakyti
paukščiukas gal gali pakartoti sitos schemute 4u.gif zinau kad nuo kazkokios rankines tas rastas ....nerandu doh.gif
Temoj kur tik schemos nerandu irgi g.gif
user posted image
Papildyta:
jau radau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 13 rugsėjo 2011 - 14:43
QUOTE(natuliona @ 2011 09 13, 11:59)
medvilnine berete  smile.gif

Wau kokia,bandysiu ir as dbr kazka panasaus savo didckei nunert bigsmile.gif

O mes vis po 2 vnt varom tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 09 13, 15:38)
Mano dar siltas dvieju dienu darbas  dukriui ax.gif

Butu labai sauni grazi kepuryte,jei ne ta gele ant virsugalvio rolleyes.gif -turginis stilius.Atsiprasau,bet nesusilaikiau...

Agnieshkute ,dabar tikrai daug geriau thumbup.gif Man grazu thumbup.gif

natuliona ,nagi nagi,pasidalink schemute,jei jau radai bigsmile.gif Ir kokie ten vilnoniai ploni siulai?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 13, 21:05)
natuliona ,nagi nagi,pasidalink schemute,jei jau radai bigsmile.gif Ir kokie ten vilnoniai ploni siulai?

cia schemute smile.gif o kokie ten siuliukai tai reikia pauksciuko klausti rolleyes.gif bet kiek iziuriu tai storis kaip begonijos g.gif as jau pradejau is pusvilnes, ziuresim kas gausis smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti

aš nėriau iš medvilninių siūlų, firmos nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Butu labai sauni grazi kepuryte,jei ne ta gele ant virsugalvio rolleyes.gif -turginis stilius.Atsiprasau,bet nesusilaikiau...

O man kaip tik grazu ir idomu pasirode. Gal as nemaciusi tiek daug tu kepuriuku modeliu dar.. arba cia skonio reikalas. Bet kuriuo atveju labai miela kepuryte. Aisku natulionos kepurytes tai isvis be komentaru - pasakiskai grazios wub.gif
Atsakyti
Laba vakara, labai grazus visu darbeliai 4u.gif
Prasau pagalbos, jus kai neriat apatine kepuryciu dali, su tuo vadinamu kabliu, reikia nerti viena paprasta, o kita kabli, ar visus is eiles kablius? Kiek iziuriu nuotraukose apacia nerta zemu stulpeliu? Bandziau daryti kas antra kabli, lygtais iseina, bet jis nebuna toks iskilus, atrodo ir nesuspausta akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 08 28, 09:54)
Nerealu  wub.gif As dabar isimylejus peledas-kepures esu. Laukiu nesulaukiu, kada teks daryti peledziuke...

O cia rudeneliui mazai mazai kruopytei kepuryte
user posted image

QUOTE(Sissta @ 2011 08 29, 12:56)
Aciu merginos uz pagyras blush2.gif
Grazios naujosios kepurytes wub.gif

o as antrajam pagaliau nunarpliojau kepuriuka. Siulai tie patys Nako bamboo
user posted image

beje apie tuos vezlius ir vezius:) jei pasitelkti rusu kalba, tai verciasi *vezio zingsnis*, o vezlis tikriausiai gime sugedusio telefono deka:)

Sveikos, ar yra koks eiliškumas nulaidant akis viršugalviui? Pirmą kartą mezgu kepurę ir dar su 5 virbalais, ir noriu taip pat gražiai nulaidyt kaip tos kepurytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 09 13, 23:20)
Sveikos, ar yra koks eiliškumas nulaidant akis viršugalviui? Pirmą kartą mezgu kepurę ir dar su  5 virbalais, ir noriu taip pat gražiai nulaidyt kaip tos kepurytės  ax.gif

gali nulaidynėt kaip kojinę ar pirštinęs, kiekvieno virbalo sumezgant paskutines dvi akis
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 13, 21:36)
Aisku natulionos kepurytes tai isvis be komentaru - pasakiskai grazios  wub.gif

baikit, jau greit bijosiu cia uzeiti unsure.gif

QUOTE(rootelia @ 2011 09 13, 23:02)
Laba vakara, labai grazus visu darbeliai  4u.gif
Prasau pagalbos, jus kai neriat apatine kepuryciu dali, su tuo vadinamu kabliu, reikia nerti viena paprasta, o kita kabli, ar visus is eiles kablius? Kiek iziuriu nuotraukose apacia nerta zemu stulpeliu? Bandziau daryti kas antra kabli, lygtais iseina, bet jis nebuna toks iskilus, atrodo ir nesuspausta akis  g.gif

reikia kaitaliuoti
viena stulpeli kaip parodyta pirmam paveiklelyje, kita stulpeli kaip antram paveiklelyje ir vel kaip pirma, kaip antra...ir t.t.

user posted imageuser posted image
Papildyta:
paukščiukas, vakar pabandziau nerti pagal ta schemute iš pusvilnės tai man nepatiko vaizdas unsure.gif išardžiau , gal siuliukai per stori vis dėl to, negražiai gaunasi tas raštukas schmoll.gif reiks pavasari meginti is medvilninių , nes raštukas tai super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 14 rugsėjo 2011 - 08:03
Sveikutes noriu paprašyti pagalbos, gal kas turit schemutę (lietuvių kalba) ar žinot kaip megzti šią kepurytę. Iš anksto dėkoju 4u.gif user posted image
Atsakyti