Mano dar siltas dvieju dienu darbas dukriui
paukščiukas gal gali pakartoti sitos schemute zinau kad nuo kazkokios rankines tas rastas ....nerandu
Temoj kur tik schemos nerandu irgi
Papildyta:
jau radau
Temoj kur tik schemos nerandu irgi
Papildyta:
jau radau
QUOTE(natuliona @ 2011 09 13, 11:59)
medvilnine berete
Wau kokia,bandysiu ir as dbr kazka panasaus savo didckei nunert
O mes vis po 2 vnt varom
QUOTE(Klajokle @ 2011 09 13, 15:38)
Mano dar siltas dvieju dienu darbas dukriui
Butu labai sauni grazi kepuryte,jei ne ta gele ant virsugalvio -turginis stilius.Atsiprasau,bet nesusilaikiau...
Agnieshkute ,dabar tikrai daug geriau Man grazu
natuliona ,nagi nagi,pasidalink schemute,jei jau radai Ir kokie ten vilnoniai ploni siulai?
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 13, 21:05)
natuliona ,nagi nagi,pasidalink schemute,jei jau radai Ir kokie ten vilnoniai ploni siulai?
aš nėriau iš medvilninių siūlų, firmos nepamenu
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 13, 21:05)
Butu labai sauni grazi kepuryte,jei ne ta gele ant virsugalvio -turginis stilius.Atsiprasau,bet nesusilaikiau...
O man kaip tik grazu ir idomu pasirode. Gal as nemaciusi tiek daug tu kepuriuku modeliu dar.. arba cia skonio reikalas. Bet kuriuo atveju labai miela kepuryte. Aisku natulionos kepurytes tai isvis be komentaru - pasakiskai grazios
Laba vakara, labai grazus visu darbeliai
Prasau pagalbos, jus kai neriat apatine kepuryciu dali, su tuo vadinamu kabliu, reikia nerti viena paprasta, o kita kabli, ar visus is eiles kablius? Kiek iziuriu nuotraukose apacia nerta zemu stulpeliu? Bandziau daryti kas antra kabli, lygtais iseina, bet jis nebuna toks iskilus, atrodo ir nesuspausta akis
Prasau pagalbos, jus kai neriat apatine kepuryciu dali, su tuo vadinamu kabliu, reikia nerti viena paprasta, o kita kabli, ar visus is eiles kablius? Kiek iziuriu nuotraukose apacia nerta zemu stulpeliu? Bandziau daryti kas antra kabli, lygtais iseina, bet jis nebuna toks iskilus, atrodo ir nesuspausta akis
QUOTE(ramu @ 2011 08 28, 09:54)
Nerealu As dabar isimylejus peledas-kepures esu. Laukiu nesulaukiu, kada teks daryti peledziuke...
O cia rudeneliui mazai mazai kruopytei kepuryte
O cia rudeneliui mazai mazai kruopytei kepuryte
QUOTE(Sissta @ 2011 08 29, 12:56)
Aciu merginos uz pagyras
Grazios naujosios kepurytes
o as antrajam pagaliau nunarpliojau kepuriuka. Siulai tie patys Nako bamboo
beje apie tuos vezlius ir vezius:) jei pasitelkti rusu kalba, tai verciasi *vezio zingsnis*, o vezlis tikriausiai gime sugedusio telefono deka:)
Grazios naujosios kepurytes
o as antrajam pagaliau nunarpliojau kepuriuka. Siulai tie patys Nako bamboo
beje apie tuos vezlius ir vezius:) jei pasitelkti rusu kalba, tai verciasi *vezio zingsnis*, o vezlis tikriausiai gime sugedusio telefono deka:)
Sveikos, ar yra koks eiliškumas nulaidant akis viršugalviui? Pirmą kartą mezgu kepurę ir dar su 5 virbalais, ir noriu taip pat gražiai nulaidyt kaip tos kepurytės
QUOTE(·..SunShine..· @ 2011 09 13, 23:20)
Sveikos, ar yra koks eiliškumas nulaidant akis viršugalviui? Pirmą kartą mezgu kepurę ir dar su 5 virbalais, ir noriu taip pat gražiai nulaidyt kaip tos kepurytės
gali nulaidynėt kaip kojinę ar pirštinęs, kiekvieno virbalo sumezgant paskutines dvi akis
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 13, 21:36)
Aisku natulionos kepurytes tai isvis be komentaru - pasakiskai grazios
baikit, jau greit bijosiu cia uzeiti
QUOTE(rootelia @ 2011 09 13, 23:02)
Laba vakara, labai grazus visu darbeliai
reikia kaitaliuoti
viena stulpeli kaip parodyta pirmam paveiklelyje, kita stulpeli kaip antram paveiklelyje ir vel kaip pirma, kaip antra...ir t.t.
Papildyta:
paukščiukas, vakar pabandziau nerti pagal ta schemute iš pusvilnės tai man nepatiko vaizdas išardžiau , gal siuliukai per stori vis dėl to, negražiai gaunasi tas raštukas reiks pavasari meginti is medvilninių , nes raštukas tai super