Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Neriu kepuryte suneliui is medvilniniu siuluku.
neriu stulpelis su uzmetimu, lieka mazi tarpukai... sakau ar nebus galvytei salta ??
sakau gal nerti tada zemu stulpeliu ?
arba pamazinti vaseli ? (nes dar neriu 3nr, taip rekomenduoja ant siulu,. bandziau 2,5nr tai kietesne kepuryte gaunasi)
ka patarsite
kepurytes blynelio foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 10 rugsėjo 2011 - 11:38
tu duri į tarpelius, o galima durti į patį stulpelį. man taip standžiau ir nėrinys gražesnis
Atsakyti
O cia mnao paskutines
user posted image

o del sios tai noriu patarimu, ji nerta is gan storoku siuluku, man rodos net vilnos siek tiek yra, tai noretusi kazkokio pamusaliuko i vidu... Ka jus patartumet deti kad ji nebutu tokia kiaurai perpuciama?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naomyte: 10 rugsėjo 2011 - 15:11
Mano pirmas berniukiskas bandymas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2011 09 09, 23:22)

Nesenai aprase Laura_online kaip daro, jei neklystu, paieskok tarp jos zinuciu, arba gal jai i az brukstelk.  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 09 10, 12:37)
Neriu kepuryte suneliui is medvilniniu siuluku.
neriu stulpelis su uzmetimu, lieka mazi tarpukai... sakau ar nebus galvytei salta ??
sakau gal nerti tada zemu stulpeliu ?
arba pamazinti vaseli ? (nes dar neriu 3nr, taip rekomenduoja ant siulu,. bandziau 2,5nr tai kietesne kepuryte gaunasi)
ka patarsite

Tikrai nesusals mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano paprastos rudeniui blush2.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir aš neatsispyriau kasytėms rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 09, 23:25)
bigsmile.gif wow wub.gif koks grazus zuikis, isivaizduoju kaip meiliai atrodo ant mazos galvytes  wub.gif

o gal turite aiksu aprasyma, kaip zingsnis po zingsnio ji mezgasi  blush2.gif nes is manes tokia mezgeja  biggrin.gif savamoksle  rolleyes.gif man turi buti surasyta nuo a iki z kad suprasciau

Mezgu paprastai, panasiai kaip buvo aprasyta (kepuryte su ausytem), o po to jau liko tik ausys ir kiti priedukai. Cia jau pagal fantazija ax.gif
Atsakyti
atnesu savo patobulinta komplektuka ax.gif

URL=http://www.part.lt/perziura/5deadc777d497145c2c8b3ae87f555c9201.JPG]user posted image[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyčiukas@: 11 rugsėjo 2011 - 15:50
[quote=timi,2011 09 11, 10:27]
Mano paprastos rudeniui blush2.gif biggrin.gif

Labai dailutės kepurytės, timi 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms,
norejau paklausti patarimo. Esu naujoke, tai prasau nesijuokit blush2.gif
Mezgu pagal sia http://keep4u.ru/ful...6919ee962d6/jpg schema, taciau kol kas labiau panasu i servetele, na ta prasme nesigauna kepures formos. Niekai negaliu suprasti kur darau klaida. Gal blogai schema skaitau, nes kai ir nematau, kad pagal ja kur nors turetu nusiimti akys.
Dekui
Atsakyti