tasi ir as tik savo pasakiau o jei del kiekio papuosimu -tai as kaip tik nedidinciau, o numazinciau
QUOTE(bonda @ 2011 09 08, 12:37)
tasi ir as tik savo pasakiau o jei del kiekio papuosimu -tai as kaip tik nedidinciau, o numazinciau
o gal tikrai, geriau butu tik pora palikt arba isvis tik kokia viena
QUOTE(Krista J. @ 2011 09 08, 11:51)
As tai jusu vietoj geriau padaryciau kokias tris geles nemazas is skirtingu spalvu (tarkim dar oranzine labai deretu prie zalios ir geltonos) ir daryciau is ju viena grupe, kaip va ant sitos kepures. Man labai patinka masyvus papuosimai, bet geriau vienoj vietoj
QUOTE(Krista J. @ 2011 09 08, 11:51)
as kad ir tas pacias geltonas kokias tris sudeciau i kruva na kazkas tokio -kaip jusu toj ruzavoj arba mazesnes nunerciau (vienom reik gigasntizmo, kitom minimalizmo zodizu, pagal save darykit ir viskas )
QUOTE(krisiule @ 2011 09 08, 13:41)
tikai tikroveje laaaabaaai graziai ziurisi si rudeni butinai turi but tokios vienodos abiem sesutem
Butinai. Tik po to kai taviskei kojinytes pabaigsiu
Bandysiu kazka keisti savo zaliojoje kepuraitej
Mamos, gal kuri turit nuoroda po ranka ar kokia schemute kepurytes, kur reikia pradeti nuo sniureliu, o po to 5 virbalais . Pries 2 metus mezgiau, bet nelabai atsimenu, bet sm buvau radus visa instrukcija, o dabar nu niekaip nepavyksta . Gal pagelbesit .
Cia daug tu kepuryciu - grazuolyciu, kad ir sita
QUOTE(sauadsa @ 2011 09 09, 12:10)
Man sitie salikiukai kokie
O kiek siuliuku tokiam sunaudojat?
QUOTE(Amrinasta @ 2011 09 09, 12:43)
Mamos, gal kuri turit nuoroda po ranka ar kokia schemute kepurytes, kur reikia pradeti nuo sniureliu, o po to 5 virbalais . Pries 2 metus mezgiau, bet nelabai atsimenu, bet sm buvau radus visa instrukcija, o dabar nu niekaip nepavyksta . Gal pagelbesit .
Čia rasit daug info
Kepurytė - šalmukas
ramu, būtent šitiem apie 120 gramų sunaudojau