Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

user posted image
http://img813.images.../5902/003uo.jpg
http://img840.images...5258/001als.jpg

Sveikos. Dar pasirodau su vasarinukėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 07 rugsėjo 2011 - 13:15
user posted image

Bernuzelio futbolo fanui,bet nevykusi mano akim ziurint. verysad.gif kito rezultato norejau,bet turbut per plonus siulus nusipirkau,nes pagal schema dariau.
user posted image

Ruosiam roges ziema.dviguba kepuryte,nes aktualiausia kad silta butu ax.gif
Atsakyti
rasado,Kristina ,labai mielos kepurytes
va zadedas rastelis
user posted image
tik snapelis pagal kita nertas is dveiju daliu ir i vidu ispjautas is plasmases
Atsakyti
Sveikos darbsciosios moteriskaites, as cia su klausimeliu, dukrytei noretusi salikeli is mocheros nunert, o kepurikes is jos galima nert? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgisius @ 2011 09 07, 19:10)
Sveikos darbsciosios moteriskaites, as cia su klausimeliu, dukrytei noretusi salikeli is mocheros nunert, o kepurikes is jos galima nert?  4u.gif  4u.gif

as tai nenerciau vaikiukui is mocheros nei salikelio, nei kepurytes. pukuojasi ir lenda i akis, i nosi, i burna... doh.gif pati esu nusimezgus salika mocherini, tai nebenesioju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgisius @ 2011 09 07, 18:10)
Sveikos darbsciosios moteriskaites, as cia su klausimeliu, dukrytei noretusi salikeli is mocheros nunert, o kepurikes is jos galima nert?  4u.gif  4u.gif

ziurint kokia mochera mirksiukas.gif

man labai smagi mochera yra kid mohair su silku -labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir beveik negrauzia biggrin.gif
Atsakyti
zuikuli,kepure labai miela.O as turiu klausima,gal kas zino kur galima butu rasti kokias iskarpas ar koki aprasyma kaip isiuti ir kokia medziaga galima siuti i kepures vidu-pasiltiniumi,na cia labiau zieminems kepurems tikru,bet manau ir rudeniui gal galima.Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Dar viena ziemine smile.gif
user posted image
Tik galvoju dar po gelyte i tarpus prideti smile.gif Kaip manot?

O cia dabartiniam orui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 09 08, 11:01)

man asmeniskai ziemai gelytes neocien 4u.gif jau geriua kokios snaiges 4u.gif
Atsakyti
zuikuli,melynoji kepuryte labai sauni thumbup.gif

O su mohera kepuryciu as nedaryciau schmoll.gif ,nes net jei mums atrodo svelni,bet nuo trinties i kakta prades nemaloniai grauzti.Jei is viso sugebesit uzdeti kepure vaikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 09 08, 12:01)

labai grazios kepureles. as ne i tarpelius deciau gelytes, o truputi sumazinciau atstumus tarp ju. man kaip tik ziema grazu gelytes. linkmai ziurisi ax.gif bet cia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 08, 11:03)
man asmeniskai ziemai gelytes neocien 4u.gif jau geriua kokios snaiges 4u.gif

4u.gif padarysiu dar ir su snaigem tongue.gif O man kazkaip kaip tik norisi ziema ryskiu spalvu, vasariskos silumos, bet cia tik man taip norisi biggrin.gif
Atsakyti