http://img813.images.../5902/003uo.jpg
http://img840.images...5258/001als.jpg
Sveikos. Dar pasirodau su vasarinukėm
Bernuzelio futbolo fanui,bet nevykusi mano akim ziurint. kito rezultato norejau,bet turbut per plonus siulus nusipirkau,nes pagal schema dariau.
Ruosiam roges ziema.dviguba kepuryte,nes aktualiausia kad silta butu
Sveikos darbsciosios moteriskaites, as cia su klausimeliu, dukrytei noretusi salikeli is mocheros nunert, o kepurikes is jos galima nert?
QUOTE(Jurgisius @ 2011 09 07, 19:10)
Sveikos darbsciosios moteriskaites, as cia su klausimeliu, dukrytei noretusi salikeli is mocheros nunert, o kepurikes is jos galima nert?
as tai nenerciau vaikiukui is mocheros nei salikelio, nei kepurytes. pukuojasi ir lenda i akis, i nosi, i burna... pati esu nusimezgus salika mocherini, tai nebenesioju
QUOTE(Jurgisius @ 2011 09 07, 18:10)
ziurint kokia mochera
man labai smagi mochera yra kid mohair su silku -labai ir beveik negrauzia
zuikuli,kepure labai miela.O as turiu klausima,gal kas zino kur galima butu rasti kokias iskarpas ar koki aprasyma kaip isiuti ir kokia medziaga galima siuti i kepures vidu-pasiltiniumi,na cia labiau zieminems kepurems tikru,bet manau ir rudeniui gal galima.Is anksto dekoju
Dar viena ziemine
Tik galvoju dar po gelyte i tarpus prideti Kaip manot?
O cia dabartiniam orui
O cia dabartiniam orui
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 09 08, 11:01)
man asmeniskai ziemai gelytes neocien jau geriua kokios snaiges
zuikuli,melynoji kepuryte labai sauni
O su mohera kepuryciu as nedaryciau ,nes net jei mums atrodo svelni,bet nuo trinties i kakta prades nemaloniai grauzti.Jei is viso sugebesit uzdeti kepure vaikui
O su mohera kepuryciu as nedaryciau ,nes net jei mums atrodo svelni,bet nuo trinties i kakta prades nemaloniai grauzti.Jei is viso sugebesit uzdeti kepure vaikui
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 09 08, 12:01)
labai grazios kepureles. as ne i tarpelius deciau gelytes, o truputi sumazinciau atstumus tarp ju. man kaip tik ziema grazu gelytes. linkmai ziurisi bet cia skonio reikalas.
QUOTE(bonda @ 2011 09 08, 11:03)
man asmeniskai ziemai gelytes neocien jau geriua kokios snaiges
padarysiu dar ir su snaigem O man kazkaip kaip tik norisi ziema ryskiu spalvu, vasariskos silumos, bet cia tik man taip norisi