Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Sissta @ 2011 09 05, 17:25)
wylia, kokios apimties galvyte?

Mano matavimu-45cm 4u.gif
Atsakyti
galvytes apimti padalini is 3,14
siuo atvieju iseina 45/3,14=14,3 cm tokio diametro blynuko reik nert pradzioi( pagal shema duota pirmajame temos poste) paskui be jokiu platinimu iki reikiamo kepures gylio. Ausytes prineri kaip pasakota anksciau (padalinti is 5, 1- ausyte, 1-nugaros tarpas, 1 antros ausytes tarpas, 2 dalys veido tarpas) apneri .. na ir puosi jau kaip nori:)
Atsakyti
Dekavoju,Sissta bigsmile.gif Prisipirkus siulu esu,tai nersiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 05, 16:12)

Gal pabandyksituos .tik visi vien margi

tai as bandau su kitais mirksiukas.gif daugiau nei vienos ziemines neneriu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rudenėliui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 03, 11:59)
aš kai neturiu galvelės ant ko pamatuot, pripučiu tokios kokios reik apimtes balioną, siaurinu kas antroj eilėj 4-5 vietose iš pradžių, vėliua rečiau.

O kurioj vietoj pradedat siaurint, virš ausų?
Atsakyti
O kokį raštelį patartumėt žieminei kepurytei nerti? Gal dar kas ir kokia schemute pasidalintumėt? 4u.gif
Atsakyti
vilbur, pabandyk atvirksciai pradziai pradet nuo virsaus, sita nuoruoda manau pades + auksciau pakomentavau apie galvytes apimti
Naomyte, bet koki neskyleta, jei laisvai neri, tai imk mazesni vaseli, kad butu kuo mazesni taprai.(arba isvis zemu stulpeliu .Smalsute pries pora psl. dejo nuotkauka kaip zema stulpeli galima paivairinti)
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 09 05, 21:42)
O kurioj vietoj pradedat siaurint, virš ausų?

QUOTE(Sissta @ 2011 09 05, 22:08)
vilbur, pabandyk atvirksciai pradziai pradet nuo virsaus, sita nuoruoda manau pades + auksciau pakomentavau apie galvytes apimti
Naomyte, bet koki neskyleta, jei laisvai neri, tai imk  mazesni vaseli, kad butu kuo mazesni taprai.(arba isvis zemu stulpeliu .Smalsute pries pora psl. dejo nuotkauka kaip zema stulpeli galima paivairinti)

kokia gera nuoroda thumbup.gif nuo viršaus dar nemezgus. nuo apačios siaurinu jau virš ausyčių.
Atsakyti
Ačiū merginos, bandysiu, žiūrėsim kas gausis smile.gif
Atsakyti
mazge1979, man labai patinko sitas kepuriukas, nes kaklas lieka uzdengtas.Vienintelis minusas, kas virsui lieka siule, o sito ziauriai nemegstu, bet ta uodegyte nukreipia demesi nuo jos:)
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 09 05, 19:08)
Rudenėliui

Labai gražios, šiltos spalvytės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 06 rugsėjo 2011 - 09:34