Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(bonda @ 2011 09 05, 14:16)
o tu nemoki? bigsmile.gif  man tai nepatinka virablais blush2.gif  kabliuku mieliau wub.gif  biggrin.gif salika nebent virbalais smagiau lotuliukas.gif

biski moku, net 2 megztukus kazkada numezgiau lotuliukas.gif o dabar gal reikia gero spyrio kad paimciau virbalus i rankas biggrin.gif kol kas man tai kosmosas ziurint kaip graziai Sissta pynes sudeliuojo ant galvos biggrin.gif

Sissta labai wub.gif ir spalvyte wub.gif o siulai kokie? as mazai praktikos turiu su zieminem tai kol kas metausi nuo vienu siuliuku prie kitu rolleyes.gif bet jau lyg baigiu apsispresti ir apsistoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 09 05, 15:11)
as mazai praktikos turiu su zieminem tai kol kas metausi nuo vienu siuliuku prie kitu  rolleyes.gif bet jau lyg baigiu apsispresti ir apsistoti  biggrin.gif

visada buna pirmas kartas biggrin.gif ir saviskei pirma isbandyk lotuliukas.gif kad galetum rastus pernert ir pernert lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
natuliona,bonda aciu:) sita is tokiu , o katina, apuoka neriau is merino de lux ir lana soft (is ten pat:)) rusaites daro dvigubas nertas ziemai arba neria is dvigubo siulo.. gaunas labai storai, net nzn kaip vaikam taip patogu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 05 rugsėjo 2011 - 14:26
QUOTE(Sissta @ 2011 09 05, 15:25)
sita is tokiu , o katina, apuoka neriau is merino de lux ir lana soft (is ten pat:))

ar kanda sitie? (visi isvardinti domina) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 05, 15:25)
natuliona,bonda aciu:) sita is tokiu , o katina, apuoka neriau is merino de lux ir lana soft (is ten pat:)) rusaites daro dvigubas nertas ziemai arba neria is dvigubo siulo.. gaunas labai storai, net nzn kaip vaikam taip patogu g.gif

o mane domina kaip nesiojas, kur su akrilanu g.gif nes kiek pirktiniu su akrilanu turejau/iu -nu tai ka zinau doh.gif man neaptinka kaip nesiojas ir skalbias cool.gif ir bumbuluojas lotuliukas.gif o kaip tie? anksciau esi is ju mezgus?
Atsakyti
Cia jau ziurint koki jautruma turi ant tos vilnos. Man asmeniskai vienodai, net tokia buna kieta vilna nelabai erzina. O vaikas mano 10 min kazkur su ja prabuvo ir nieko biggrin.gif (buna kad iskart raut nuo saves drabuzi pradeda jei nepatinka)

bonda, del nesiojimo kita opera.. kaip man viena mezgeja buvo pasakiusi "kaip priziuresi taip ir turesi" As visada skalbiu rankom, jokiu budu netrinu, o kai isdziusta praeinu su ligintuvu ( ant vienetuko, net jei etiketei neleidzia) ir garais pro merliuka, kad pukeliai esantys siule prisiplotu ir nesiveltu i burbuliukus. O jei ir atsiranda tokiu, tai jokiu budu negalima raut, o nukirpt su zirklutem
Del exlusive nzn dar.. pirma kart is ju mezgiau, o kiti isbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 05 rugsėjo 2011 - 14:49
O čia šiandienos darbelis mažai mergytei dovana 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 09 04, 15:02)
Aciu uz pagyras 4u.gif gelyte radau SM puosimu-gelyciu temoj,5psl 4u.gif

labai aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 05, 15:35)
bonda, del nesiojimo kita opera.. kaip man viena mezgeja buvo pasakiusi "kaip priziuresi taip ir turesi" As visada skalbiu rankom, jokiu budu netrinu,

bet, yra, kur ne skalbt nereikia -susibumbuluoja cool.gif cool.gif (pvz UCB kepures cool.gif doh.gif )

na bet o taciau, man reik siulu patvaresniu -as rankom nezaidziu ax.gif geriau kasmet kita nunersiu lotuliukas.gif nors va ta balta turbut tris metus droze -tik vis patobulindavau kasmet tongue.gif ten buvo merino vilna simto proc 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 05 rugsėjo 2011 - 15:04
Nepazistu tu USB smile.gif
Gal pabandyksituos .tik visi vien margi
Atsakyti
Atbegu su klausimu,darbstuoles 4u.gif
Stebiuosi,groziuosi jusu darbais tyliai..is kokio 10 kart nuneriau vasarine kepuryte dukrytei,pagal schemas,kurias savagalviskai studijavau. Bet vat kaip tokias kepurytes numegzt vesesniam /saltam orui,schemu tai nera,o visiskai neikertu kada siaurint,platint ir t.t. kantrybes as turiu daugiau negu reik,bet bijau,kol pati ismastysiu,reiks vel vasarines kepures nert doh.gif
as vat apie tokias kepurutes kalbu.[quote=Burka,2011 09 04, 14:54]

user posted image

Padekit,ka? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wylia: 05 rugsėjo 2011 - 16:09
wylia, kokios apimties galvyte?
Atsakyti