Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Sissta @ 2011 09 04, 09:36)
virbalai  4,5-5, vaselis 5 4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Burka @ 2011 09 04, 14:54)
Sveikutes,biski buvau numetus nerima sonan,ale va,sian pabaigiau kepuryte mazajai ir kibsiu i nauja biggrin.gif

Na nerealu wub.gif Jau vyresneles kepuryte man labai labai patiko anksciau, bet kai jos abi, tai neimanoma akiu atitraukti thumbup.gif O tos rudos kasytes, visai kaip tikros drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visaikitokia @ 2011 08 31, 10:55)
http://www.siulai.eu...;category_id=26
siulau is situ.. naturalus siulai be dirbtino pluosto.. jie storesni ir nereikes pamusalo nei isiut nei megst antro sluoksnio.. ir as gal nerciau o ne megzsciau..

Nu negaliu neįkišt savo trigrašio blush2.gif . Per "Eko viziją" kaip tik kalbėjo apie bambuko siūlus. Kadangi ne chemikė tai tiksliai neatpasakosiu gamybos būdo, bet esmė tame, kad bambukas smulkinamas, tirpdomas kažkokioj celiuliozėj ir vadinamas bambuko viskoze. Euro standartuose natūraliu vadinamas tik bambuko pluoštas, kuris išgaunamas ekologišku būdu ir tai yra žymima pakuotėj. Lietuvoje šių siūlų įvežama labai mažai ir jų kaina yra visai kitokia... Iki šios laidos aš pati maniau kad bambuko siūlai natūralus pluoštas...
Atsakyti
Uzsisakiau vis tiek as tu NAKO bambo siuliuku abiems savo bernams kepurems. Ziuresiu, kas gausis ax.gif

O cia mano braskyte rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
laba dienele
is kokiu siuliuku neret kepuriukui rudeniui? as nuneriau viena, o ji gavosi kietoka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 08 31, 20:07)

ogo arsenalas bigsmile.gif fainas tas modeliukas wub.gif

QUOTE(sauadsa @ 2011 09 01, 16:46)
Komplektėlis metukų mergaitei iš kašmyro vilnos . Kepurytė megzta iš dvigubo siūlo  ax.gif smile.gif

grazu wub.gif pavydziu kas moka virblais megsti rolleyes.gif blush2.gif

QUOTE(Burka @ 2011 09 04, 14:54)
Sveikutes,biski buvau numetus nerima sonan,ale va,sian pabaigiau kepuryte mazajai ir kibsiu i nauja
Laabai grazu,norejau paklaust,o kaip apacia neriat? blush2.gif

super suderinta thumbup.gif

cia tie "kabliai" kaip ir biretkes uzbaigima neriam 4u.gif

QUOTE(ramu @ 2011 09 05, 08:06)
O cia mano braskyte

rudeni reikia tokiu ryskiu spalvyciu wub.gif

ciupinejau tuos Nako siuliukus, man patiko, imsiu ir savo dukrytei, tik pagal mane 5 vaselio ten tinkrai nereikia ax.gif mazesniu nersiu smile.gif

mano darbas smile.gif

Vienai mergaiciukei kuri lanko peledziuku grupe smile.gif

user posted image

komplektukai smile.gif

user posted image

user posted image

krikstynoms berniukui smile.gif

user posted image

Atsakyti
natuliona, labai grazios peledutes wub.gif

O ta krikstynu pamacius kepuryte, tai nes issigandau - kas cia mano sunaus kepuryte krikstynu idejo lotuliukas.gif Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 09 05, 09:24)

cia tie "kabliai" kaip ir biretkes uzbaigima neriam 4u.gif
rudeni reikia tokiu ryskiu spalvyciu  wub.gif

Sveiki, esu naujokė keurių nėrime, gal galite įkelti kokie tie "kabliai" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulele @ 2011 09 05, 11:25)
Sveiki, esu naujokė keurių nėrime, gal galite įkelti kokie tie "kabliai"  blush2.gif

reikia nerti viena toki, kita toki smile.gif

user posted imageuser posted image

ir turetu gaustis taip

user posted image
Atsakyti
pavydziu kas moka virblais megsti  rolleyes.gif  blush2.gif

su tavo darbštumu tau nėr kas išmokt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2011 09 04, 04:04)
Mazdaug kiek reiktu  tokiu siuliuku zieminei kepurei? 4u.gif

ziurint koks rastas 4u.gif as va vien kabliai neriu, tai jau du sunaudojau ir pritrukau biggrin.gif bet kabliai labai siulus valgo -gi gaunas rastas kaip dvigubas praktiskai 4u.gif

QUOTE(mantaniuke25 @ 2011 09 05, 09:04)
is kokiu siuliuku neret kepuriukui rudeniui? as nuneriau viena, o ji gavosi kietoka sad.gif

is begonios neriau 4u.gif

ciupinejau tuos Nako siuliukus, man patiko, imsiu ir savo dukrytei, tik pagal mane 5 vaselio ten tinkrai nereikia  ax.gif mazesniu nersiu  smile.gif

as 4 neriu 4u.gif bandziu 3 - tai man kazkiap kietokai atrode biggrin.gif (bet ir rastu kitokiu lotuliukas.gif nei dabar neriu )

o peledziukai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
pavydziu kas moka virblais megsti  rolleyes.gif  blush2.gif

o tu nemoki? bigsmile.gif man tai nepatinka virablais blush2.gif kabliuku mieliau wub.gif biggrin.gif salika nebent virbalais smagiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Januse, gerai cia paplusejai thumbup.gif
burka, merginos tiesiog princeses bigsmile.gif
natuliuona, ramu grazios kepurytes wub.gif
bonda, tai ka ant lapelio raso niekad neziuriu beveik... vaseli toki igri neimciau, o virbalus emiau 3 tiems kepuriukams

ir rodau savo paskutines *kasas*
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 05 rugsėjo 2011 - 13:57
QUOTE(Sissta @ 2011 09 05, 14:56)
bonda, tai ka ant lapelio raso niekad neziuriu beveik... vaseli toki igri neimciau, o virbalus emiau 3 tiems kepuriukams

o as ziuredavau ir vadovaudavaus ir niekad nebuvo blogai, o va dabar ir vieniem, ir kitiem siulam neatitiko rekomendacijos absoliuciai biggrin.gif biggrin.gif ir tiem nako, ir begoniai 4u.gif

grazios kasos thumbup.gif
Atsakyti