Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(vilbur @ 2011 09 02, 12:49)
Merginos, prašau jūsų pagalbos kaip gražiai susiaurint megztą kepurę? Keliose vietose reikia siaurinti ir kada pradėt, kad gražiai galvytę apgultų? Man nesigauna  unsure.gif

aš kai neturiu galvelės ant ko pamatuot, pripučiu tokios kokios reik apimtes balioną, siaurinu kas antroj eilėj 4-5 vietose iš pradžių, vėliua rečiau.
Atsakyti
gal kas turite tokios kepurytes schema?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visaikitokia @ 2011 08 31, 10:55)
http://www.siulai.eu...;category_id=26
siulau is situ.. naturalus siulai be dirbtino pluosto.. jie storesni ir nereikes pamusalo nei isiut nei megst antro sluoksnio.. ir as gal nerciau o ne megzsciau..

Mazdaug kiek reiktu tokiu siuliuku zieminei kepurei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visaikitokia @ 2011 08 31, 10:55)
http://www.siulai.eu...;category_id=26
siulau is situ.. naturalus siulai be dirbtino pluosto.. jie storesni ir nereikes pamusalo nei isiut nei megst antro sluoksnio.. ir as gal nerciau o ne megzsciau..

O sakykit, kokios storio virbalais / vąšeliu rekomenduoja ant pakuotės su šiais siūlais megzti / nerti? Nenurodyta tinklapyje arba aš nematau g.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 09 04, 08:15)
O sakykit, kokios storio virbalais / vąšeliu rekomenduoja ant pakuotės su šiais siūlais megzti / nerti? Nenurodyta tinklapyje  arba aš nematau g.gif
Dėkui  4u.gif

virbalai 4,5-5, vaselis 5 4u.gif
Atsakyti
kur jus situ siulu gaunate? g.gif nusiunciau savo giminaite i klaipedos tilzes turgu,bet ten ju nera ir net sandelyje neturi,parasiau laiska jiems,bet atsakymo dar negavau doh.gif
Atsakyti
@mamyčiukas@, tai kad as buvau pries pora savaiciu ir maciau, kad guli.. na gal klystu. Lauk kol atrasys:)
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 09 04, 08:52)
@mamyčiukas@, tai kad as buvau pries pora savaiciu ir maciau, kad guli.. na gal klystu. Lauk kol atrasys:)

laukiu,labai noriu situ siuliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2011 09 04, 04:04)
Mazdaug kiek reiktu  tokiu siuliuku zieminei kepurei? 4u.gif

priklauso nuo modeliuko, rasto, 2 vnt tai tikrai imciau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,biski buvau numetus nerima sonan,ale va,sian pabaigiau kepuryte mazajai ir kibsiu i nauja biggrin.gif
user posted image
QUOTE(Sissta @ 2011 08 16, 14:55)
Burka, apie kasas jie tikrai nenusimano:)))

tongue.gif

QUOTE(natuliona @ 2011 08 22, 10:06)
mano dvi rudenines  smile.gif
user posted image

Laabai grazu,norejau paklaust,o kaip apacia neriat? blush2.gif

QUOTE(samantila @ 2011 08 30, 00:33)
blush2.gif  begalo mane sužavejo jūsų nerta kepurytė norėčiau paprašyt raštelio blush2.gif o mergytė tai modeliukas gražuolė bigsmile.gif

Aciu uz pagyras,cia paprasti stulpeliai su uzmetimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 09 04, 11:54)
Sveikutes,biski buvau numetus nerima sonan,ale va,sian pabaigiau kepuryte mazajai ir kibsiu i nauja biggrin.gif
[

labai grazios, ir modeliukes bigsmile.gif tos rudos kasytes atrodo kaip tikros smile.gif
o kur butu galima pziureti gelytes schemute, labai grazi.... noreciau ir as tokia nusnerti
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 04, 16:40)
labai grazios, ir modeliukes  bigsmile.gif tos rudos kasytes atrodo kaip tikros  smile.gif
o kur butu galima pziureti gelytes schemute, labai grazi.... noreciau ir as tokia nusnerti

Aciu uz pagyras 4u.gif gelyte radau SM puosimu-gelyciu temoj,5psl 4u.gif
Atsakyti