Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ramu @ 2011 09 01, 11:39)
Labai fainos kepurytes  4u.gif
O kiek siuliuku mazdaug tokiai vienai iseina?

mazdaug 100g su trupuciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 09 01, 11:33)
mazdaug 100g su trupuciu blush2.gif

Labai siltai atrodancios kepures. Gal galima butu schema gaut, ar kokio nuorodele kur jau ideta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2011 09 01, 11:05)
Internete radau tokią simpatulką kepurytę, norėčiau numegzt dukrytei, bet neturiu schemos  verysad.gif . O megzt pagal paveikslėlį trūksta žinių... Gal kas nors galėtų pagelbėt  ax.gif
http://ny-image3.ets...l.255315719.jpg

Manyčiau, kad čia žemi stulpeliai mastau.gif , bet ketvirtasis variantas:

user posted image

Na ir siūlai labai stori. smile.gif
Atsakyti
mano pirmoji kepuryte su ausytemis (ant ausyciu) ax.gif gana neblogai gavosi ax.gif bet is plonesniu siuliuku man neiseina graziai verysad.gif g.gif
user posted image
o cia paprastute
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyčiukas@: 01 rugsėjo 2011 - 14:06
Komplektėlis metukų mergaitei iš kašmyro vilnos smile.gif . Kepurytė megzta iš dvigubo siūlo ax.gif smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Kojinytės irgi iš kašmyro vilnos smile.gif
user posted image
Atsakyti
@mamyciuk@ ,labai dailu smile.gif ,nieko nepavykusio nematau g.gif

sauadsa ,labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 09 01, 12:54)
Labai siltai atrodancios kepures. Gal galima butu schema gaut, ar kokio nuorodele kur jau ideta  rolleyes.gif

Aš jas i nuotrauka ziuredama mezgiau tai schemos neturiu
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 09 01, 19:14)
Aš jas i nuotrauka ziuredama mezgiau tai schemos neturiu

as panasias mezgiau praeita ziema, dabar irgi pora jau numezgus, tai mezgu irgi pagal paveiksliukus, arba isvis kaip sugalvoju.
pradedu nuo salikeliu, numezgu viena, palieku, numezgu kita palieku, tada pridedu akiu kiek reikia priekiui prie vieno salikelio, prijungiu kita salikeli, pridedu nugarai kiek reikia akiu ir viskas susijungia i rata ir mezgu aukstyn kiek reikia aukscio ir susiaurinu smile.gif rastai jau kaip ismanau, kuris grazesnis ta ir mezgu smile.gif
Atsakyti
Merginos, prašau jūsų pagalbos kaip gražiai susiaurint megztą kepurę? Keliose vietose reikia siaurinti ir kada pradėt, kad gražiai galvytę apgultų? Man nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilbur: 02 rugsėjo 2011 - 11:50
QUOTE(vilbur @ 2011 09 02, 11:49)
Merginos, prašau jūsų pagalbos kaip gražiai susiaurint megztą kepurę? Keliose vietose reikia siaurinti ir kada pradėt, kad gražiai galvytę apgultų? Man nesigauna  unsure.gif

as nerdama visada matuoju,nuneriu kelias eilutes ir pamatuoju smile.gif
Papildyta:
radau zaliu labai meiliu,minkstu siuliuku wub.gif stai kas gavosi,gal dar salikeliui siuliuku uzteks g.gif
user posted image
Atsakyti
bonda, labai įspūdingai atrodo thumbup.gif . Tik aš matyt kažko nesuprantu... kai žiūriu, ji man megzta atrodo, o raštelis šalia nėrimo kablių blush2.gif

Laura_online, gražūs komplektėliai 4u.gif

Januse, super atrodo, labai labai thumbup.gif

@mamyciuk@ , ir man gražu ax.gif

sauadsa ,labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Ramu ir Smalsute labai labai didelis ačiū 4u.gif . Bandysiu nert, žiūrėsiu kas gausis.
Atsakyti