Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Laura_online @ 2011 08 31, 14:15)
Grazu  wub.gif Tik bumbula daryciau toki pilnesni, nors aisku tam bumbului daug siulu reikia  doh.gif
Papildyta:

as pati norejau pilnesnio bumbulo, bet toks gavosi doh.gif pabaigiau visus siuliukus salikeliui, tai kai nusipirksiu sakiau perdarysiu bumbula smile.gif
Atsakyti
niu gal imesit kas rašteli šitos jai turit blush2.gif blush2.gif buges nerta iš 5 psl blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 31 rugpjūčio 2011 - 15:33
QUOTE(samantila @ 2011 08 31, 16:31)
niu gal imesit kas rašteli šitos jai turit  blush2.gif  blush2.gif buges nerta iš 5 psl blush2.gif

kad tokios ner biggrin.gif biggrin.gif
jei apie ruda su ruzavu -tai paprasti stulpeliai lyg su uzmetimu ir viskas 4u.gif jokio rasto 4u.gif jokiu imantrybiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2011 08 31, 05:36)
sveikos, ateinu pasirodyti su kepuryte daug kart ardyta, bet galiausiai iveikta  yahoo.gif  salikelis prie jos dar tik pradetas

o cia ant modeliuko
user posted image

labai fainas modeliukas ir kepuriukas
Atsakyti
4u.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif AČIUX AIŠKU TADA...
Januse TIKRAI GRAŽU NUGIS DARBELIO KIEK... thumbup.gif
egzotikaa LABAI RAŠTELIS MAN IR STILIUS KEPURYTES MAN DIČKĖ NORI SU SNAPELIU wub.gif
Atsakyti
Bonda,kepuriukas nerealus.O cia jis dvigubai nertas ar kaip,nes viduje visai kita spalva.Labai patiko ypac tas burbulas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 08 31, 13:16)
Parodau ir as savo pirmaja kepuraite nunerta dukrytei  4u.gif
user posted image
Papildyta:
Na gal pagelbes si lentele  4u.gif
user posted image

Aciu labai man schemu temoj viena mamyte ikele lentele bet sita didesne aiskiau matosi
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 08 31, 22:26)
Bonda,kepuriukas nerealus.O cia jis dvigubai nertas ar kaip,nes viduje visai kita spalva.Labai patiko ypac tas burbulas  4u.gif

aciu wub.gif ne, nertas baltasi siulais, tik ausys melynos mirksiukas.gif o kaip nerta, viska aprasiau tam paciam poste 4u.gif gaunas to rasto nerimas -toks kaip beveik dvigubas - thumbup.gif man super -zieminis rastas gryn biggrin.gif siemet jauciu ir kazkaip taip nerisu -ne snieko mandro neismastau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Internete radau tokią simpatulką kepurytę, norėčiau numegzt dukrytei, bet neturiu schemos verysad.gif . O megzt pagal paveikslėlį trūksta žinių... Gal kas nors galėtų pagelbėt ax.gif
http://ny-image3.ets...l.255315719.jpg
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 08 31, 20:07)

Labai fainos kepurytes 4u.gif
O kiek siuliuku mazdaug tokiai vienai iseina?
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2011 09 01, 11:05)
Internete radau tokią simpatulką kepurytę, norėčiau numegzt dukrytei, bet neturiu schemos  verysad.gif . O megzt pagal paveikslėlį trūksta žinių... Gal kas nors galėtų pagelbėt  ax.gif
http://ny-image3.ets...l.255315719.jpg

Cia paprastu zemu stulpeliu nerta kepuryte. As pries kelias savaiteles rodziau panasia ir berods aprasyma rasiau trumputi g.gif
Papildyta:
Taip, radau, 14 psl. paziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti