Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(bonda @ 2011 08 30, 08:58)
ten siulai tokie -gi buvo nuorodas i juos ir pavadinimas parasytas mirksiukas.gif  4u.gif

Pavadinima maciau, nuoroda matyt praleidau.
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 08 30, 09:25)
Pavadinima maciau, nuoroda matyt praleidau.

pabandykite www.siulai.eu psl pagal pavadinima surast mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos,reikia pagalbos/patarimo 4u.gif
ruosiuosi sunui megzti kepuryte su ausytem rudeniui,neturiu zalio suprastimo kokius siukus reiktu rinktis,kad butu silta ir nedurtu(butu svelnus)? g.gif
megzti bet kokiais ir isiuti pamusala-ne mano sugebejimui,nebent kas paaiskintu kaip ta pamusala isiuti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 08 30, 15:34)
ruosiuosi sunui megzti kepuryte su ausytem rudeniui,neturiu zalio suprastimo kokius siukus reiktu rinktis,kad butu silta ir nedurtu(butu svelnus)? g.gif
megzti bet kokiais ir isiuti pamusala-ne mano sugebejimui,nebent kas paaiskintu kaip ta pamusala isiuti... doh.gif

Medvilnė, merino vilna "nedurs" tikrai. Aš šįkart rudeniui megsiu iš šitų , nu labai mieli man jie. siūlai
Atsakyti
4u.gif Sveikos pritariu Merinos vilna, Lamos vilna liuks siūliukai pas mus tik iš tokių ir jos šiltos lb ir tikrai neduria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 08 30, 16:22)
Medvilnė, merino vilna "nedurs" tikrai. Aš šįkart rudeniui megsiu iš šitų , nu labai mieli man jie. siūlai

QUOTE(samantila @ 2011 08 30, 17:40)
4u.gif Sveikos pritariu Merinos vilna, Lamos vilna liuks siūliukai pas mus tik iš tokių ir jos šiltos lb ir tikrai neduria thumbup.gif

aciu merginos,butinai isbandysiu smile.gif
Atsakyti
[quote=Agnieshkute,2011 08 04, 21:20]
user posted image
Ankstesnės temos

Kaip nerti sia orandzine kepuryte? LAAAAAABAI noeciau tokia nunerti savo dukriukui,bet niekur internete nerandu schemos. Ar cia paprastu stulpeliu nerta? Buciau labai dekinga jei pasidalintumet.
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 08 30, 15:34)

rudeniui vilnos nereik 4u.gif uztektu medvilnes, kaip buna storesnis siulas- na kaip mezgimo -nezinau kaip uzvadint 4u.gif 4u.gif

o vilna -rinkis pabandydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif paprastai baby wool ir pan pavadintos buna is merino ar kitu maziau grauzianciu siulu mirksiukas.gif rasau maziau grauzianciu -nes man visos vilnos graziau -tik kasmyras ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 08 30, 20:26)
rudeniui vilnos nereik 4u.gif uztektu medvilnes, kaip buna storesnis siulas- na kaip mezgimo -nezinau kaip uzvadint 4u.gif  4u.gif

o vilna  -rinkis pabandydama lotuliukas.gif  lotuliukas.gif paprastai baby wool ir pan pavadintos buna is merino ar kitu maziau grauzianciu siulu mirksiukas.gif rasau maziau grauzianciu -nes man visos vilnos graziau -tik kasmyras ne mirksiukas.gif

as tos merino nebandzius esu,bet paprasta vilna tai ir man grauzia...net kojines grauzia,na veliau apsitrina...
dar girdejau is melanziniu lygtai mezga...
Atsakyti
sveikos, ateinu pasirodyti su kepuryte daug kart ardyta, bet galiausiai iveikta yahoo.gif salikelis prie jos dar tik pradetas
user posted image

o cia ant modeliuko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2011 08 31, 08:36)
sveikos, ateinu pasirodyti su kepuryte daug kart ardyta, bet galiausiai iveikta  yahoo.gif  salikelis prie jos dar tik pradetas

o cia ant modeliuko

laaabai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 08 31, 08:04)
as tos merino nebandzius esu,bet paprasta vilna tai ir man grauzia...net kojines grauzia,na veliau apsitrina...
dar girdejau is melanziniu lygtai mezga...

na, cia nuo jautrumo -as super jautri vilnai 4u.gif man net vos dalele sudetyje -jau erzina oda doh.gif va gerai, kad nors kasmyras toks yra thumbup.gif wub.gif
Atsakyti