Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(rasa32 @ 2011 08 27, 18:37)
O atbulas nerimas vadinamas ''vezlio zingsniu'' jau nuo labai seniai,nors ir logikos nera smile.gif

Nepatingėjau pavartyti kelių senesnių knygų - 1969 m. O.Jarmulavičinės "Megzkime pačios", 1974 m. J.Januškienės "Mezgimas", 1979 m. U.Gref, K.V.Grefas "Mezgimas" - visur vadinama vėžio žingsniu. rolleyes.gif Dar senesnėse iš mano turimų knygų nepaminėtas nei vienas variantas, tad sunku spręsti, bet visgi esu linkusi manyti, jog tai ir bus pirminis pavadinimas, tuo labiau, kad ir logikos net labai yra. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 27 rugpjūčio 2011 - 20:42
QUOTE(Sissta @ 2011 08 26, 12:26)
Dar gyvunyjos atnesu 4u.gif toliau pildom zoologijos soda biggrin.gif  (ideja is interneto)

Nerealu wub.gif As dabar isimylejus peledas-kepures esu. Laukiu nesulaukiu, kada teks daryti peledziuke...

O cia rudeneliui mazai mazai kruopytei kepuryte
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 28 rugpjūčio 2011 - 08:54
QUOTE(ramu @ 2011 08 28, 09:54)

koki cia siulai ?
kiek matau megzta kepuryte ?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 08 28, 09:54)

Labai graziai ir lygiai numegzta kepuryte! Man dar nesigauna taip lygiai su virbalais nunarplioti.. vis issitampo kokia akis. Saunuole Ramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 08 28, 10:26)
koki cia siulai ?
kiek matau megzta kepuryte ?

Taip, virbalais cia. Tik gelyte ir ausytes nertos. O siuliukai tai medvilniniai. Pirkau VCUP'e pirmame auskte yra parduotuve siulu, gal verpalai vadinais, nors bijau pameluoti g.gif italiski kazkokie is baby serijos, bet etiketes nebeturiu...

Dekui, Carolina212 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 08 28, 10:54)

Labai gražu. smile.gif Išvis man labiausiai ir patinka tokios paprastos ir neperkrautos kepurytės. smile.gif
Atsakyti
ramu, labai graži spalvytė wub.gif

Rudeninė kepurytė
user posted image
user posted image

Atsakyti
Aciu merginos uz pagyras blush2.gif
Grazios naujosios kepurytes wub.gif

o as antrajam pagaliau nunarpliojau kepuriuka. Siulai tie patys Nako bamboo
user posted image

beje apie tuos vezlius ir vezius:) jei pasitelkti rusu kalba, tai verciasi *vezio zingsnis*, o vezlis tikriausiai gime sugedusio telefono deka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 29 rugpjūčio 2011 - 11:58
Rodausi ir as 4u.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif Sveikos mezgėjėlės matau jau rudenėliui ruošiatės čia užėjus jau nebeišlendu senai bebuvau užsukus ieškau idėjų iš jūsų rudenėliui šalmiukai faini ypač riužavas biggrin.gif

Na o mes pasirodom su pasiskolinta kirminuko ideja dar vasarinuke skrybėlike savo

user posted image

blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 08 09, 06:10)
Sveikutes,
mes jau irgi rudeneliui ruosiames ax.gif
user posted image

blush2.gif begalo mane sužavejo jūsų nerta kepurytė norėčiau paprašyt raštelio blush2.gif o mergytė tai modeliukas gražuolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 29, 12:56)
Aciu merginos uz pagyras blush2.gif
Grazios naujosios kepurytes wub.gif

o as antrajam pagaliau nunarpliojau kepuriuka. Siulai tie patys Nako bamboo

beje apie tuos vezlius ir vezius:) jei pasitelkti rusu kalba, tai verciasi *vezio zingsnis*, o vezlis tikriausiai gime sugedusio telefono deka:)

Labai mielos kepurytes wub.gif O cia patys siuliukai tokie spalvoti, ar junget kelias spalvas?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 08 30, 07:51)
Labai mielos kepurytes  wub.gif O cia patys siuliukai tokie spalvoti, ar junget kelias spalvas?

ten siulai tokie -gi buvo nuorodas i juos ir pavadinimas parasytas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti