Dar gyvunyjos atnesu toliau pildom zoologijos soda (ideja is interneto)
rasa32, nu tada nelemta,nes klp niekur tokios spalvos nemaciau, galvojau gal kokioi internetinei pirkai..
rimka, as atskirai nuneriu 4 trikampukus suneriu juos ir prisiuvu prie kepures, jokiu skiluciu ant kepures nepalikineju
QUOTE(rimka @ 2011 08 26, 09:26)
Neeste ta katyte panasiu principu kaip as kad mezgiau yra megzta bent man taip atrodo
Kepuriu esu mezgus ir nerus daug bet vistiek man iskilo klausimas kaip jus nertom kepurytem primontuojat tas ausytes kaip va sitoj foto?
Kepuriu esu mezgus ir nerus daug bet vistiek man iskilo klausimas kaip jus nertom kepurytem primontuojat tas ausytes kaip va sitoj foto?
nuneriau atskirai ir prisiuvau
Papildyta:
QUOTE(Sissta @ 2011 08 26, 12:26)
fainuolis pauksciukas
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 23, 14:13)
Va tokia rudenine dukrytei is gyvunu temos
Tik nelabai pavyko usus lygius padaryti
O koks gyvunas gavosi tai net nezinau
Tik nelabai pavyko usus lygius padaryti
O koks gyvunas gavosi tai net nezinau
o paskutine eilė kokiu rašteliu apnerta?
QUOTE(Sissta @ 2011 08 26, 09:26)
fantastiskai atrodo , net savaijai uzsimaniau tokia nunerti
QUOTE(viesoji @ 2011 08 26, 12:53)
pagal mane Vezlio zingsniuku, atblai reikia nerti, nemoku aiskiau paasikinti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 26, 12:26)
Dar gyvunyjos atnesu toliau pildom zoologijos soda (ideja is interneto)
Wau super darbelis
Žinoma gražūs ir kitų kepuriukai
QUOTE(rimka @ 2011 08 26, 09:26)
man iskilo klausimas kaip jus nertom kepurytem primontuojat tas ausytes kaip va sitoj foto?
Prisiuvimo budu
QUOTE(viesoji @ 2011 08 26, 15:53)
Aha, vezlio zingsniu
http://www.youtube.c...h?v=7pQW6fdwQNs
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 26, 20:03)
Ne vėžlio, o vėžio, nes neriama priešinga kryptimi nei įprasta, o vėžiai ropoja atbuli.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 26, 21:14)
Ne vėžlio, o vėžio, nes neriama priešinga kryptimi nei įprasta, o vėžiai ropoja atbuli.
O as ir galvoju, kodel vezlio , gal, kad letai neriasi, bet man tai greitai nusinere Pasirodo nedaskaiciau, nedagirdau
Na bet ir googlas taiso is "vezio" i "vezlio"
As dar karta del tu ausu klausiu gal kas galit nufotografuoti savo kepures ausis is arciau kaip ten esat prisiuvusios nes as kai bandziua tai man matosi kad prisiuta ir taip negraziai stovi o pas jus tos ausytes kaip prinertos atrodo
Aciu
Aciu
rimka, tam ,kad graziai prisiuti,reikia bandyti tol,kol iseis graziai ir tinkamai stoves.Neisivaizduoju,kaip ta nufotografuoti.Jei graziai prisiuta,tai ir nufotografavus jus nieko nepamatysit.
Cia yra patirties dalykas,bet keleta kartu pabandzius iseis ir Jums,bandykit kol iseis.Kantrybes
O atbulas nerimas vadinamas ''vezlio zingsniu'' jau nuo labai seniai,nors ir logikos nera
Cia yra patirties dalykas,bet keleta kartu pabandzius iseis ir Jums,bandykit kol iseis.Kantrybes
O atbulas nerimas vadinamas ''vezlio zingsniu'' jau nuo labai seniai,nors ir logikos nera