Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Dar gyvunyjos atnesu 4u.gif toliau pildom zoologijos soda biggrin.gif (ideja is interneto)
user posted image

rasa32, nu tada nelemta,nes klp niekur tokios spalvos nemaciau, galvojau gal kokioi internetinei pirkai..
rimka, as atskirai nuneriu 4 trikampukus suneriu juos ir prisiuvu prie kepures, jokiu skiluciu ant kepures nepalikineju
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2011 08 26, 09:26)
Neeste ta katyte panasiu principu kaip as kad mezgiau yra megzta bent man taip atrodo  g.gif
Kepuriu esu mezgus ir nerus daug bet vistiek man iskilo klausimas kaip jus nertom kepurytem primontuojat tas ausytes kaip va sitoj foto? g.gif

nuneriau atskirai ir prisiuvau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sissta @ 2011 08 26, 12:26)
Dar gyvunyjos atnesu 4u.gif toliau pildom zoologijos soda biggrin.gif  (ideja is interneto)

thumbup.gif fainuolis pauksciukas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės,
labai gražių darbelių prisižiūrėjau wub.gif Tik visi darbeliai dažniausiai mažoms mergytėms skirti.
Nesugalvoju, kokią kepurytę savo vyrukui numegzti. Gal kas kokių pavyzdėlių turite?
Ir dar didesnėms mergaitėms gal turite kokių minčių.
Labai dėkoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 23, 14:13)
Va tokia rudenine dukrytei  smile.gif  is gyvunu temos biggrin.gif

Tik nelabai pavyko usus lygius padaryti  doh.gif

user posted image

O koks gyvunas gavosi tai net nezinau  biggrin.gif

o paskutine eilė kokiu rašteliu apnerta?
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 26, 09:26)
Dar gyvunyjos atnesu 4u.gif toliau pildom zoologijos soda biggrin.gif  (ideja is interneto)

fantastiskai atrodo , net savaijai uzsimaniau tokia nunerti wub.gif

QUOTE(viesoji @ 2011 08 26, 12:53)

pagal mane Vezlio zingsniuku, atblai reikia nerti, nemoku aiskiau paasikinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 26, 12:26)

Wau bigsmile.gif super darbelis thumbup.gif

Žinoma gražūs ir kitų kepuriukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2011 08 26, 09:26)
man iskilo klausimas kaip jus nertom kepurytem primontuojat tas ausytes kaip va sitoj foto? g.gif

Prisiuvimo budu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viesoji @ 2011 08 26, 15:53)

Aha, vezlio zingsniu smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=7pQW6fdwQNs
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 26, 20:03)

Ne vėžlio, o vėžio, nes neriama priešinga kryptimi nei įprasta, o vėžiai ropoja atbuli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 26, 21:14)
Ne vėžlio, o vėžio, nes neriama priešinga kryptimi nei įprasta, o vėžiai ropoja atbuli. smile.gif

O as ir galvoju, kodel vezlio g.gif , gal, kad letai neriasi, bet man tai greitai nusinere biggrin.gif Pasirodo nedaskaiciau, nedagirdau biggrin.gif

Na bet ir googlas taiso is "vezio" i "vezlio" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkute: 26 rugpjūčio 2011 - 21:09
As dar karta del tu ausu klausiu blush2.gif gal kas galit nufotografuoti savo kepures ausis is arciau kaip ten esat prisiuvusios nes as kai bandziua tai man matosi kad prisiuta ir taip negraziai stovi o pas jus tos ausytes kaip prinertos atrodo g.gif
Aciu
Atsakyti
rimka, tam ,kad graziai prisiuti,reikia bandyti tol,kol iseis graziai ir tinkamai stoves.Neisivaizduoju,kaip ta nufotografuoti.Jei graziai prisiuta,tai ir nufotografavus jus nieko nepamatysit.
Cia yra patirties dalykas,bet keleta kartu pabandzius iseis ir Jums,bandykit kol iseis.Kantrybes mirksiukas.gif

O atbulas nerimas vadinamas ''vezlio zingsniu'' jau nuo labai seniai,nors ir logikos nera smile.gif
Atsakyti